شمانیوز
شما نیوز

سهام عدالت

اگر سود سهام نگرفته اید اینجا کلیک کنید

اگر سود سهام نگرفته اید اینجا کلیک کنید

از روز گذشته واریز سود سهام عدالت آغاز شده است. در ادامه به بررسی عدم واریز سود سهام عدالت برای برخی افراد پرداخته شده است.

به گزارش شمانیوز :سهام عدالت یک طرح اقتصادی در ایران است که به منظور توزیع عادلانه ثروت و کمک به اقشار کم‌درآمد ایجاد شده است. این طرح به افراد امکان می‌دهد تا با دریافت سهام از شرکت‌های دولتی، از سود آن بهره‌مند شوند و در نهایت به بهبود وضعیت مالی خود کمک کنند. مبلغ سود پرداختی با توجه به میزان سبد سهام عدالت هر سهامدار متفاوت خواهد بود و دارندگان سبد سهام عدالت ۴۹۲ هزار تومانی مبلغ ۳۵۲ هزار تومان، ۵۳۲ هزار تومانی مبلغ ۳۸۰ هزار تومان و سبد سهام یک میلیون تومانی ۷۱۶ هزار تومان سود دریافت خواهند کرد.

باید اشاره کرد که واریز این سود بر اساس فرآیند پرداخت سیستم بانکی ۴۸ ساعت طول خواهد کشید و ۱۹ بانک در توزیع مرحله سوم سود سهام عدالت سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۱ مشارکت دارند.

اگر سود سهام نگرفته اید ،بخوانید

اما نکته مهم این است که سود سهام عدالت برای گروهی از مشمولان واریز نخواهد شد که از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت افراد مشمول می‌توان به شش مورد مانند درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی اشاره کرد.

بر اساس پیگیری‌ها سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد روند واریز سود سهام عدالت آغاز شده است و بیش از یک میلیون نفر از مشمولان سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنند.

گفتنی است، مراحل اول و دوم سود سهام عدالت سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۱ در اواخر آذر و اسفندماه سال گذشته به حساب بیش از ۴۳ میلیون سهامدار واریز شد.

شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد سود سهام عدالت به شش دلیل برای برخی از مشمولان واریز نخواهد شد.

 از ۲۸ آذر واریز سود سهام عدالت مرحله سوم عملکرد مالی ۱۴۰۱ شرکت‌ها آغاز خواهد شد واریز سودی که به سبب عملیاتی بانکی ۴۸ ساعت زمان خواهد برد.

چرا سود سهام عدالت برای برخی واریز نمی شود ؟

اما این سود برای گروهی از مشمولان واریز نخواهد شد در همین راستا شرکت سپرده‌گذاری مرکزی به باشگاه خبرنگاران جوان اعلام کرد: از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت افراد مشمول می‌توان به شش مورد مانند درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی اشاره کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • ناشناس

    من هنوز نگرفتم

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی