شمانیوز
شما نیوز

بنیاد علوی؛ توانمندسازی پایدار به روایت آمار

بنیاد علوی؛ توانمندسازی پایدار به روایت آمار

جانشین مدیرعامل بنیاد علوی می‌گوید که این بنیاد با اقدامات خود در جهت توسعه پایدار و رفع محرومیت در مناطق محروم، گام‌های مهم و بزرگی برداشته است.

به گزارش مدیریت روابط عمومی و رسانه بنیاد علوی؛ محسن مردعلی در نشست چهارم فقرزدایی و رفاه در جغرافیای ایران از سلسله نشست‌های گفتمان‌سازی عدالت فراگیر، اظهار داشت: بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با هدف توانمندسازی اقتصادی، ارتقاء کیفیت زندگی و گسترش عدالت اجتماعی تلاش کرده است تا اقدامات خود را به شکلی ساختاری و مبتنی بر مشارکت جامعه محلی اجرا کند.

معاون برنامه‌ریزی و منابع بنیاد علوی در سخنانی با عنوان «پیشرفت و آبادانی مناطق محروم، توانمندسازی- اشتغال- آموزش- سلامت- زیرساخت»، اقدامات بنیاد علوی را چنین تشریح کرد: در حوزه اشتغال و توانمندسازی اقتصادی، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با اجرای طرح‌هایی نظیر ایجاد کسب‌وکارهای خرد، بنگاه‌های کوچک و توسعه مشاغل خانگی، به شکل‌گیری بسترهای پایدار اقتصادی کمک کرده است. تاکنون بیش از 71841 طرح کسب‌وکار به مرحله تأمین مالی رسیده و نزدیک به 51243 طرح عملیاتی شده‌اند. همچنین بیش از 89554 متقاضی اشتغال مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند. این تلاش‌ها با برگزاری دوره‌های مهارتی برای 20000 نفر همراه بوده و گامی مؤثر در کاهش نرخ بیکاری و افزایش درآمد محلی به شمار می‌رود.

جانشین مدیر عامل بنیاد علوی ادامه داد: در زمینه بهداشت و سلامت، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی خدمات گسترده‌ای ارائه کرده است. در طول یک سال گذشته، خدمات دندانپزشکی به بیش از 123055 نفر و خدمات چشم‌پزشکی به 68929 نفر ارائه شده است. همچنین بیش از 19386 عینک میان نیازمندان توزیع شده است. خدمات ویژه به مادران باردار و شیرده شامل مراقبت از 43828 مادر و توزیع بیش از 59000 بسته معیشتی و بهداشتی بوده است. در راستای توجه به سلامت کودکان، غربالگری بینایی و شنوایی نیز برای 2945 کودک انجام شده است.

عضو هیئت مدیره بنیاد علوی تصریح کرد: در بخش آموزش، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی تلاش کرده است بسترهای لازم برای ارتقاء دسترسی به تحصیلات باکیفیت را فراهم کند. شناسایی 36600 دانش‌آموز مستعد، توزیع 210000 بسته لوازم‌التحریر و برگزاری برنامه‌های آموزشی برای 922 دانش‌آموز بخشی از این اقدامات است. همچنین برای 1620 معلم دوره‌های آموزشی تخصصی برگزار شده است تا کیفیت تدریس در مناطق محروم افزایش یابد.

مردعلی افزود: در بخش زیرساخت‌ها، بنیاد علوی اقدامات مؤثری انجام داده است که از جمله آن می‌توان به تکمیل و احداث 208 کیلومتر خطوط انتقال آب کشاورزی، بهسازی 212 کیلومتر راه روستایی و مرمت و احیای 327 رشته قنات اشاره کرد. همچنین 154 زمین چمن مصنوعی ساخته شده، 364 کلاس درس تکمیل یا احداث شده و 15 مرکز بهداشتی جدید نیز به بهره‌برداری رسیده است.

جانشین مدیرعامل بنیاد علوی اضافه کرد: افزون بر این، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی از طریق تشکیل بیش از 2500 کارگروه محلی و شناسایی 21000 خیر و معتمد در روستاها توانسته است ساختاری منسجم برای مشارکت مردمی فراهم کند. استفاده از سامانه‌های هوشمند مدیریتی نظیر «حیات»، «سبا» و «اسما» امکان مدیریت دقیق و رصد مستمر برنامه‌ها را میسر کرده است.

وی تصریح کرد: تلاش‌های بنیاد علوی بیانگر تعهد این مجموعه به توسعه پایدار و کاهش محرومیت در کشور است. مدل اجرای اقدامات با ترکیب پنج سرمایه اصلی شامل انسانی، اجتماعی، طبیعی، فیزیکی و مالی و تمرکز بر بهبود مستمر، الگویی موفق برای پیشبرد برنامه‌های محرومیت‌زدایی و توانمندسازی جوامع محروم محسوب می‌شود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین