اختصاصی
جزئیات طرح تجمیع بیمه/چه نهادی مخالف این طرح است؟
یکی از مهمترین گلوگاههای نظام سلامت یکپارچه شدن بیمههاست بطوریکه در سیاستهای ابلاغی سلامت از طرف رهبر معظم انقلاب نیز به آن تاکید ویژه ای شده است .
یکی از مهمترین گلوگاههای نظام سلامت یکپارچه شدن بیمههاست بطوریکه در سیاستهای ابلاغی سلامت از طرف رهبر معظم انقلاب نیز به آن تاکید ویژه ای شده است .ولی متاسفانه مقاومتهای در این باره توسط برخی سازمانهای بیمه ای صورت گرفته بطوریکه عبدالرضا عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز که یکی از مدافعان تجمیع بیمهها ست و حتی در زمان تودیع و معارفه انوشیروان بندپی رئیس سابق سازمان بیمه سلامت ایرانیان در آبان 92 با دادن اولتیماتوم به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد که به آقای ربیعی 3 ماه مهلت میدهیم تا صندوق بیمهها را ادغام کند؛ ولی در نهایت عزیزی عنوان کرد که زور مجلس به تامین اجتماعی برای مشارکت در یکپارچه شدن بیمهها نمیرسد. مدتی پیش عضو کمیسیون بهداشت مجلس با تایید بر زمین ماندن حکم حکومتی رهبر انقلاب برای تجمیع بیمهها گفت: ۵ سال است که تخلف یکپارچه نشدن بیمهها ادامه دارد و باید وزارت رفاه و بازرسی کل کشور پاسخ دهند،زیرا طرح یکسان سازی نیز در شورای نگهبان رد شد. ماجرای تجمیع بیمهها در ترکیه عضو کمیسیون بهداشت مجلس ادامه داد: مثلاً در ترکیه برای سامان دادن نظام سلامتشان در گام نخست
آقای اردوغان تمام مسئولان بیمه ای را گردهم جمع کرد و به آنها یک فرصت سه ماهه برای تجمیع صندوقهای بیمهای داد و پس از اینکه این کار صورت پذیرفت به دیگر موارد نظام سلامتشان سامان دادند، بنابراین تجمیع بیمهها با مقاومتهای کنونی؛ دیگر از دست وزرا خارج شده است و باید با پیگیری از طرف رئیس دولت انجام شود. از طرفی این طرح مخالفانی هم دارد که با تجمیع بیمه موافق نیستند .مثلا سازمان تامین اجتماعی یکی از مخالفین این طرح است به خصوص اینکه در قانون برنامه توسعه پنجم سازمان تامین اجتماعی از تجمیع بیمهها مستثنی شده بود و در تدوین برنامه ششم نیز نمایندگان مجلس با تجمیع بیمهها مخالفت کردند. حال باید دید با این نظرات موافق و مخالف طرح تجمیع بیمه تا آخر سال 95 تصویب و اجرا میشود یا خیر؟