اختصاصی/شمانیوز گزارش می دهد
پای ترامپ در کفش غول خودروسازی جهان!
در حالی که صنعت خودروسازی ژاپن، حرف اول را در جهان می زند اما ظاهرا ترامپ در سیاستهای جدید خود تلاش می کند با عرضه محصولات آمریکایی به این کشور، خودروسازان ژاپنی را پشت سر گذاشته و پیشتاز عرصه صنعت خودرو شود.
به گزارش شمانیوز: دونالد ترامپ، رئیسجمهوری جدید آمریکا ظاهرا برای عمل به وعدههای انتخاباتی خود در جهت احیای مشاغل صنعتی آمریکا، تصمیمات و قوانین جدیدی برای صنعت خودروسازی این کشور اتخاذ کرده است. او در دیدار اخیر خود با سه خودرو ساز بزرگ این کشور گفته بود تلاش می کند آن دسته از سیاستهای اقتصادی را در پیش گیرد که به نفع تولید در آمریکا باشد.
رییس جمهوری جدید آمریکا در راستای عمل به وعده های انتخاباتی خود، تهدید کرده برای خودروهایی که از مکزیک وارد میشوند ۳۵ درصد مالیات بر واردات تعیین خواهد کرد. او همچنین در یک پیام توئیتری به خودروسازان آمریکایی گفته که اگر می خواهند در داخل کشور کار کنند باید خودروهای خود را داخل خاک آمریکا مونتاژ کنند. در همین حال، ترامپ در دیداری که با مدیران عامل جنرال موتورز، فورد موتور و فیاتکرایسلر داشت گفت میخواهد شاهد ساخت کارخانههای خودروسازی بیشتر در ایالاتمتحده باشد. ظاهرا تصمیمات ترامپ محدود به خاک آمریکا نمی شود و این رئیس جمهوری جدید می خواهد با گسترش صنعت خودروسازی خود و پس از چندین سال سلطه ژاپنیها در جهان،جا پای خودروسازان بزرگ این کشور گذاشته و محصولات خود را به این کشور عرضه کند. اما با توجه به اینکه ژاپن خود دارای شرکتهای بزرگی همچون تویوتا، نیسان، لکسوس، هوندا، اینفینیتی، آکورا، میتسوبیشی، مزدا و در نهایت سوزوکی است بعید به نظر می رسد که ژاپنی ها از خودروهای آمریکایی استقبال کنند زیرا آنها ترجیح می دهند به جای خرید محصولات آمریکایی بزرگ و پرخرج، از خودروهای کم هزینه داخلی استفاده کنند.
همچنین،خودروهای ژاپنی بسیار قابلاعتماد بوده و ارزش فوقالعادهای در برابر مبلغ پرداختی نشان میدهند بنابراین جای شگفتی نیست که بسیاری از خودروهای ساخت ژاپن در سراسر دنیا از جمله آمریکا فروخته میشود و ظاهرا ترامپ برای اینکه بتواند جا پای خودروسازان ژاپنی گذاشته و بازار جهانی خودرو را به دست بگیرد راه زیادی در پیش دارد. لازم به ذکر است سال 2016 میلادی حدود 5 میلیون خودروی سبک و وانت در کشور ژاپن فروخته شد، ولی از میان این 5 میلیون اتومبیل فروخته شده تنها 15 هزار دستگاه سهم خودروهای آمریکایی بوده است که نشان از عدم موفقیت محصولات آمریکایی در کشور ژاپن دارد.