شمانیوز
شما نیوز

مدیرعامل بانک پارسیان:

باید هزینه تولید کالای ایرانی کاهش یابد

باید هزینه تولید کالای ایرانی کاهش یابد

دکتر کوروش پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان درباره حمایت از کالای ایرانی گفت: فهم ما در شبکه بانکی این است که باید هزینه تولید کالای ایرانی را کاهش دهیم

به گزارش سرویس اقتصادی شمانیوز؛ جلسه هم اندیشی بانک پارسیان با برخی از دبیران و سردبیران رسانه‌ها با موضوع نقش بانک پارسیان در حمایت از تولید داخلی و کالای ایرانی و تبین سیاست‌های راهبردی بانک پارسیان در سال ۹۷ برگزار شد.
دکتر کوروش پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان با توجه به نام گذاری سال ۹۷ توسط مقام معظم رهبری به نام حمایت از کالای ایرانی گفت: بانک پارسیان در سال ۹۷ برنامه حمایت از تولیدات داخلی و کالای ایرانی و سیاست‌های راهبردی و حرکت شبکه بانکی به سمت عملی شدن فرمایشات مقام معظم رهبری را اجرا خواهد کرد. چندسالی است که در ایام سال نو شعار‌های محوری برای حرکت سال از سوی مقام معظم رهبری مباحث اقتصادی است و امسال نیز با توجه به شرایط خاص پیش رو، حمایت از کالای ایرانی عنوان شد.
وی با بیان اینکه بانک پارسیان نیز به عنوان عضوی از خانواده نظام بانکی و اقتصاد کشور هم راستا با حمایت از تولید ملی حرکت خواهد کرد، افزود: شرایط اقتصادی حاکم، مرور دوباره عملکرد‌ها و برنامه‌های در دست اقدام را می‌طلبد تا فضا و شرایط اقتصادی به گونه‌ای باشد که مردم احساس امنیت و ثبات اقتصادی داشته باشند.
رییس کانون بانک‌ها و موسسات خصوصی در گفتگو با خبرنگار شمانیوز تصریح کرد: حمایت از کالای ایرانی با تلاش و کار و عمل همه مردم امکان پذیر است. ما باید کمک کنیم تا این هزینه بدون محاسبه و برنامه افزایش نیابد، خصوصا در زمینه هزینه‌های مالی، آنچه در حوزه فعالیت بانک‌ها است، کمک به کاهش هزینه مالی است، البته هزینه مالی از دو منظر ارزی و ایجادی باید بررسی شود.
دکتر پرویزیان با بیان اینکه همبستگی، اتحاد و یگانگی مردم، ثروت اصلی جامعه را شکل می‌دهد اظهار داشت: بانک محل اعتماد و داشته‌های مردم است. سپرده‌های خرد مردم منابع بانک را شکل می‌دهد و این برآیند کلی که از منابع مردمی ایجاد شده، ثروت عمومی را تشکیل داده است و ما امیدواریم در کنار هم با نقش‌های متفاوتی که هر یک از افراد جامعه دارد بتوانیم ثروت ملی را افزایش دهیم و از تولید و کالای ایرانی حمایت کنیم.
پرویزیان با بیان اینکه شرایط اقتصادی خاصی در کشور ما حاکم است که زندگی تک تک ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد عنوان کرد: همه ما باید مروری بر روی عملکرد، فعالیت‌ها و برنامه‌های در دست اقدام خود داشته باشیم تا پایداری و ثبات فضای اقتصادی کشور را فراهم کند و همچنین شرایطی را آماده کنیم که مردم احساس تعلق به جامعه و امید به زندگی و فضای سالم در جامعه را داشته باشند.
وی اذعان داشت: برای اینکه زندگی جمعی ایرانیان بهتر از گذشته باشد نیاز است که مردم صاحب کسب و کار و رونق باشند و در نتیجه درآمد سرانه آن‌ها افزایش پیدا کند. همچنین امکانات اجتماعی، اقتصادی و رفاهی بیشتر و شرایط زیست محیطی آن‌ها بهبود یابد.
وی با بیان اینکه شرایطی که رقابت در آن بسیار سخت است و همچنین روز به روز سخت‌تر می‌شود افزود: شرایط رقابتی حتی درکشور‌های توسعه یافته نیز تغییر کرده و شرایط بسیاری از کشور‌هایی که ما زمانی احساس می‌کردیم به لحاظ تکنولوژی و ظرفیت‌های عمومی اقتصاد جلوتر هستند، تغییر یافته است.
وی افزود: علاوه بر تغییر فضای بین المللی کسب وکار و رقابت، در ایران، ما با شرایط خاص کشور خود مواجه هستیم و چند سالی است که به صورت ویژه تحت شدید‌ترین تحریم‌های هوشمند هستیم و این ویژگی بازتاب این را دارد که سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را سر لوحه برنامه و عمل خود قرار دهیم و طبیعتا ابعاد مختلف مربوط به حوزه اقتصاد را با توجه و هوشیاری بیشتری دنبال کنیم. کمک بانک‌ها به کاهش هزینه تولید مدیرعامل بانک پارسیان با اشاره به اینکه حمایت از کالای ایرانی حداقل با کار و عمل و تلاش همه ما امکان پذیر است به خبرنگار شمانیوز گفت: فهم ما در شبکه بانکی این است که باید هزینه تولید کالای ایرانی را کاهش دهیم و کمک کنیم که این هزینه بدون حساب و کتاب و محاسبات خاص به ویژه در حوزه مربوط به تامین مالی افزایش پیدا نکند.
پرویزیان عنوان کرد: مسئولیتی که در حوزه‌ی بانکی بر عهده ما است کمک به کاهش هزینه تامین مالی کالای ایرانی می‌باشد و مهم‌ترین اقدامی است که ما می‌توانیم دنبال کنیم و پیگیر باشیم.
وی با بیان اینکه هزینه تامین مالی از دو منظر قابل توجه است اظهار کرد: یکی از منظر هزینه‌های ریالی مربوط به طرح‌های توسعه، طرح‌های ایجادی و سرمایه در گردش واحد‌ها و دیگری از منظر هزینه‌های ارزی مرتبط با طرح‌های توسعه، ایجادی و همچنین سرمایه در گردش کار‌های تولیدی محصول ایرانی است. اعتبار به مصرف کننده کالای ایرانی به گفته پرویزیان، سیاست‌های بانک پارسیان در سال ۹۷ برنامه ریزی از جمله توسعه کارت‌های اعتباری برای حمایت از تولید و کالای ایرانی صورت گرفته، زیرا کارایی منابع و تخصیص بهینه منابع نیز پیامد مثبت سیاست حمایت از کالای ایرانی است.
وی با اشاره به اینکه محدودیت‌های مربوط به متغیر‌های کلان اقتصادی به راحتی اجازه نمی‌دهد هزینه‌های تامین مالی در کوتاه مدت کاهش پیدا کند بنابراین باید راه‌های جایگزین برای این منظور طراحی و انتخاب شود افزود: یکی از راه‌های بسیار شناخته شده و مهم برای کاهش هزینه تامین مالی تولیدکننده دادن اعتبار به مصرف کننده کالای ایرانی است که روش‌های مختلفی برای آن وجود دارد. به جای اینکه هزینه تامین مالی را به تولیدکننده منتقل کنیم که ریسک‌های مختلفی را ممکن است تجربه کند ما کمک کنیم که این هزینه از روی دوش تولیدکننده تا حد ممکن برداشته و با امکاناتی که قابل ایجاد است به مصرف کننده منتقل شود.
پرویزیان گفت: ما به تجربه در شبکه بانکی دریافته‌ایم که بازگشت پرداختی‌های خرد نسبت به پرداخت‌های کلان به شبکه بانکی خیلی بهتر انجام می‌شود. توسعه کارت‌های اعتباری بانک پارسیان وی اظهار داشت: در سیاست‌های اقتصادی بانک پارسیان سال ۹۷ توسعه کارت‌های اعتباری برای مصرف کنندگان هلدینگ و گروه بانک پارسیان را پیش بینی و مصوب کردیم که بتوانیم هم در خود بانک هم در گروه بانک این سیاست را اجرا کنیم.
وی افزود: مسئله دیگری که در این باره می‌توان مورد بررسی و توجه قرار داد این است که تخصیص و کارایی منابع در این بخش افزایش پیدا کند و امکان بیشتری را در اختیار بانک قرار دهد لذا تخصیص بهینه منابع هم پیامد و دلیل مثبت دیگری است تا این سیاست را دنبال کنیم. وصول مطالبات ۸۵۰۰ میلیارد تومانی پرویزیان با اشاره با اینکه در یک دوره‌ای حجم مطالبات معوق ما ناشی از سیاست اعتباری کلان، به ارقام بی سابقه‌ای رسیده بود گفت: خوشبختانه در سال گذشته و دوره زمانی که در آن قرار داریم این حجم مطالبات معوق بانک را از طریق تسهیلات خرد و روش‌های مذکور، کاهش دادیم و شرایط خیلی بهتری از لحاظ معوقات نسبت به گذشته داریم.
به گزارش خبرنگار شمانیوز، وی با بیان اینکه وصولی‌های ناشی از مطالبات معوق ما در سال گذشته بالغ بر ۸۵۰۰ میلیارد تومان بوده افزود: البته همه این وصولی‌ها نقد نیست و بخشی از آن، دارایی‌هایی است که در اختیار ماست و این رقم قابل توجهی برای بانک پارسیان به لحاظ عملکردی است.
وی گفت: یک ستاد خاصی را تشکیل داده‌ای واختیاراتی را برای آن در نظر گرفتیم و این ستاد کمک کرد تا با تعامل بیشتری در این فضای اقتصادی با مشتریان همراه شویم و نسبت به تعین تکلیف تعداد بسیار زیادی از این مطالبات عمده اقدام شد که آثار آن در ترازنامه سال ۹۶ بانک دیده می‌شود و در تراز سال آینده نیز اثر آن را خواهیم دید. ارزش آفرینی و حفظ منابع پرویزیان گفت: ارزش آفرینی از جمله سیاست‌های راهبردی بانک پارسیان انتخاب شد تا بتوانیم با تعامل مشتریان، شرایط بهتری برای بانک و مشتریان ایجاد شود.
وی بیان کرد: مجموعه دستگاه‌های نظارتی از جمله بانک مرکزی، دستگاه قضایی و ... همکاری خوبی در این زمینه داشتند. در حوزه تعهد اجتماعی باید متشکر همه دستگاه‌هایی که در این زمینه به بانک مرکزی کمک کردند، باشیم و امیدواریم در ادامه راه نیز کمک و همراه سیستم بانکی باشند. وی افزود: از سوی دیگر، برنامه اصلاح ساختار نظام بانکی و محاسبات مربوط به شرایط بانک‌ها را در بانک پارسیان داشته‌ایم که از سال ۹۲ در بانک پارسیان آغاز شده ومراحل متعددی را شامل می‌شود.
مدیرعامل بانک پارسیان در گفتگو با خبرنگار شمانیوز تصریح کرد: نکته دیگری که در این بخش وجود دارد و باید به آن پرداخته شود این است که منابع متعلق به مردم است و حساسیتی که همه ما نسبت به آن داریم برگشتن منابع به چرخه درونی اقتصاد است. کارآفرینان، صاحب کسب و کار و همچنین افرادی که روزانه نیاز به حمایت مالی دارند نیاز به منابع دارند تا بتوانند از این منابع مالی استفاده کنند و کسب و کار اقتصادی خود را راه بیندازند. اما در عین حال این منابع باید حفظ شود و به مردم بازگردد و درخدمت اقتصاد و رشد کشور به کارگرفته شود .
پرویزیان با اشاره به اینکه ارزش آفرینی به عنوان یکی از محور‌های حرکتی بانک پارسیان انتخاب شده افزود: بر اساس همین سیاست ما شرایط متفاوتی را فراهم کرده‌ایم و همچنین طرح‌های مختلفی را اجرا کردیم که در تعامل بهتر با مشتریان بتوانیم شرایط بهتری را هم برای بانک و هم برای مشتریان آینده بانک ایجاد کنیم. مسوولیت اجتماعی، ساماندهی موسسات غیرمجاز، جانمایی کسبه ساختمان پلاسکو وی اذعان داشت: در باب مسئولیت‌های اجتماعی و احساس تعهدی که همه نسبت به هم داریم، بانک مرکزی، مجموعه دستگاه‌های نظارتی، دولت و مجلس در سال‌های گذشته خیلی خوب وارد عمل شدند.
وی با بیان اینکه در ستاد فرا دستگاهی مرتب جلسات خیلی مفصلی برگزار شد که همه دستگاه‌های زیربط و دستگاه‌های دیگر از جمله سازمان امور مالیاتی کشور یا تامین اجتماعی در آن شرکت داشتند و کمک کردند. وقتی یک پرونده کلان مطرح می‌شد این‌ها در کمک به حل مسائل و موضوعی که به صورت ملی مطرح شده است کمک کرده‌اند. ما در پرونده بزرگی که از سوی دستگاه قضایی هم مطرح شده بود و حدود ۸ بانک درگیر بودند و ما به عنوان نماینده بانک‌ها کار را انجام می‌دادیم که به نتایج خوبی هم دست یافتیم سازمان مالیاتی خیلی کمک کرد و مطالبات اصلی خود را که مانع اصلی بود فرصت و مهلت داد که این چرخه صورت گیرد.
وی گفت: بعضی از بدهکاران معوق و آن‌هایی که با شگرد‌های مختلف از بانک منابعی را گرفتند باید بدهی خود را پرداخت کنند و باید شرایطی فراهم شود که این منابع به نظام بانکی بازگردد. حرکتی که در این بخش در سال‌های اخیر شروع شده حرکت خوبی است و از شما به عنوان رسانه‌های پاسدار حقوق مردم خواهشمندیم که در این بخش مساعدت و همراهی بیشتر و با حساسیت بیشتری انجام شود.
آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی