رپرتاژ آگهی/
بلیستر چیست؟ بسته بندی قرص به چه صورت است؟ همه چیز درباره دستگاه بلیستر
آیا تا به حال کنجکاو شدهاید تا در رابطه با روند و خط تولید قرص ها بدانید؟ آیا شما میدانید چه دستگاه هایی مورد استفاده قرار میگیرند تا قرص هایی که هر روز آن ها را استفاده میکنیم تولید شوند و به دستمان برسند؟ ما در این محتوا قصد داریم که به تمامی سوالات پاسخ دهیم. علاوه بر این موارد، ما در این مقاله می خواهیم برای شما در رابطه با دستگاه بلیستر قرص به طور به خصوص صحبت کنیم. اگر شما نیز کنجکاو میباشید تا در رابطه با دستگاه بلیستر قرص، فرمولاسیون قرص و خط تولید قرص بدانید؛ ما را همراهی کنید. به طور کلی برای تولید قرص روند نسبتاً طولانی طی میشود.
قرص ها دارو هایی هستند که میتوانند به ما کمک کند راحتتر زندگی کنیم. به همین دلیل در ساخت آن ها موارد بهداشتی و تخصصی به طور کامل مورد توجه قرار میگیرد. دستگاه ها به کمک تولیدکنندگان میآیند تا آن ها بتوانند در سریعترین زمان و بدون دخالت دست به بسته بندی قرص ها بپردازند. دستگاه بلیستر قرص، روی ورقه های پلاستیکی حباب ایجاد میکند تا عملیات بستهبندی قرص ها به طور کامل انجام شود. دستگاه بلیستر یکی از مهمترین دستگاه ها در زمینه ساخت محصولات استرلیزه میباشد که میتواند باعث شود روند نگهداری قرص ها راحتتر شود. به هر حال اگر میخواهید بیشتر در این رابطه بدانید، به شما پیشنهاد میکنیم که ما را تا انتهای این محتوا همراهی کنید.
دستگاه بلیستر قرص چیست و چه کاربردی دارد؟
دستگاه بلیستر قرص دستگاهی است که وظیفه حباب سازی در ورقه های پلاستیکی و بستهبندی را برعهده دارد. این دستگاه باعث میشود تا روند بسته بندی مواد دارویی به صورت کاملاً بهداشتی و بدون دخالت دست انجام بگیرد. توجه کنید که دستگاه بلیستر قرص ممکن است که از روش های گوناگونی مانند حرارت دادن، یا قدرت ترموفرمینگ بهره ببرد تا بتواند در ورقه های پلاستیکی حباب ایجاد کند. در برخی دیگر از این دستگاهها ممکن است که از تکنولوژی های سرد و فشار بهره گرفته شود تا حباب ها ایجاد شوند. توجه کنید که دستگاه بلیستر ممکن است که در انواع گوناگون و متفاوتی به شکلدهی ورقه های پلاستیکی بپردازد و دقیقاً آن ها را در اندازه متناسبی با قرص ها طراحی و تولید کند.
در رابطه با روند تولید قرص چه میدانید؟
قبل از این که بهطور کامل برای شما در رابطه با دستگاه بلیستر قرص صحبت کنیم، اجازه دهید که کمی نیز در رابطه با فرمولاسیون قرص و خط تولید قرص برای شما اطلاعاتی را داشته باشیم. اگر شما نیز کنجکاو هستید تا بیشتر در رابطه با این موارد بدانید، ما را همراهی کنید.
فرمولاسیون قرص
فرمولاسیون قرص همان طور که از نام آن پیداست روندی است که قرص ها در آن تولید میشوند. توجه کنید که هر قرصی دارای مواد اولیه خاصی میباشد تا بتواند وظیفه خود را به خوبی انجام دهد. معمولاً در قرص ها از انواع مختلف افزودنی ها استفاده میشود تا روند تولید قرص به خوبی انجام بگیرد.
برای مثال در قرص ها از بایندر که به استحکام قرص کمک میکند بهره گرفته میشود. بایندر ها میتوانند باعث شوند قرص استحکام داشته باشد و روند پرس قرص ها را راحتتر میکند.
روانکننده ها از دیگر مواردی هستند که در فرمولاسیون قرص استفاده میشوند. روانکننده ها میباشد که میتوانند باعث شوند که در روند تولید، پودر بهآسانی وارد قالب شود و آن را به طور کامل پر کند.
عاملهای تجزیه از دیگر مواد اولیه هستند. این عامل های تجزیه انواع دیگر افزودنیها میباشند که روند حل شدن قرص بعد از بلعیدن را راحتتر میکنند و باعث میشوند که مواد موجود در قرص راحتتر در بدن آزاد شود.
به طور کلی تمامی این فرمول ها به همراه فرمول اصلی وارد دستگاههای قالببندی و در نهایت دستگاه بلیستر قرص میشوند تا به دست مشتریان برسند. برای این که فرمولاسیون تولید قرص راحتتر انجام بگیرد پودری که به عنوان ماده اولیه تولید قرص استفاده میشود باید همگن باشد، تراکم پذیری خوبی داشته باشد، چسبندگی نداشته باشد، جریان پذیری مناسبی داشته باشد، و قابلیت چسبندگی میان دانه های پودر به خوبی مشاهده شود.
در رابطه با روند تولید قرص چه میدانید؟
خط تولید قرص
پس از کسب اطلاعات در رابطه با فرمولاسیون قرص، بهتر است که کمی نیز شما در رابطه با خط تولید قرص اطلاعات داشته باشید. همان طور که ممکن است همه شما تا این جای کار متوجه شده باشید، دستگاه بلیستر قرص یکی از دستگاه های بسیار مهم در روند خط تولید قرص شناخته میشود.
در مرحله اول بعد از ترکیب کردن دستگاه میکسر به طور کامل پودر را با یکدیگر همگن میکند.
در مرحله بعدی با استفاده از خشککن برقی و یا روش های گوناگون دیگر و مواد به طور کامل خشک میشود زیرا رطوبتی نباید در آن ها وجود داشته باشد.
در مرحله بعدی روند گرانول کردن انجام میشود
در مرحله بعدی دستگاه پرس با استفاده از شکل مورد نیاز قرص انتخاب میشود. این دستگاه میتواند در مدل های دستی، اتوماتیک، و یا هیدرولیک پرس شود.
در مرحله بعدی اگر نیاز باشد، قرص ها با استفاده از دستگاه تمام اتوماتیک کوتینگ رنگ میگیرند و در رنگ های متنوع تولید میشوند.
در مرحله نهایی با استفاده از دستگاه بلیستر قرص، قرص ها به طور کامل دستهبندی میشوند و به دست مشتریان میرسند.
خط تولید قرص
مزایای استفاده از دستگاه بلیستر قرص
بعد از بررسی این که دستگاه بلیستر قرص چیست، فرمولاسیون قرص شامل چه مواردی میشود، و خط تولید قرص از چه بخش هایی تشکیل شده؛ بهتر است که در رابطه با مزایای دستگاه بلیستر بیشتر صحبت کنیم.
استریلیزه بودن
مورد اول که میتوانند در دسته مزایای دستگاه بلیستر قرص قرار بگیرد عدم دخالت دست میباشد. این دستگاه میتواند به طور کاملاً استریلیزه و بدون نیاز به دخالت دست، قرص ها را بستهبندی کند و از آلوده شدن آن ها جلوگیری کند.
اتوماتیک بودن
مورد دیگری که میتواند در دسته مزایای دستگاه بلیستر قرص قرار بگیرد اتوماتیک بودن میباشد. شما با استفاده از این دستگاه نیاز ندارید که نیروی کار زیادی را استخدام کنید. دستگاه بهطور کامل خودش روند بستهبندی کردن قرص ها را انجام میدهد.
سرعت بالا
این دستگاه میتواند با سرعت بسیار بالای قرص ها را بستهبندی کند. در حجم بالا استفاده از دستگاه بلیستر قرص به عنوان یک مزیت و امتیاز شناخته میشود.
قابلیت کنترل آسان
شما میتوانید این دستگاه را به راحتی و بدون هیچگونه مشکلی کنترل کنید و نیازی به دوره های تخصصی برای کنترل این دستگاه نخواهید داشت.
کاهش هزینه ها
توجه کنید که استفاده از این دستگاه میتواند به شما کمک کند تا از هزینه های اضافی جلوگیری کنید و با کمترین هزینه ها تمام فعالیت های مورد نیاز خود را انجام دهید. با استفاده از دستگاه بلیستر قرص شما دیگر نیازی ندارید از دستگاهی دیگر بستهبندی استفاده کنید. اینموضوع میتواند باعث کاهش نیروی کار میشود و هزینه های شما تا حد بسیار زیادی پایین میآید.
مزایای استفاده از دستگاه بلیستر قرص
قابلیت های دیگر دستگاه بلیستر قرص
علاوه بر مواردی که ما پیشتر به شما گفتیم، دستگاه بلیستر قرص قابلیت های دیگری نیز دارا میباشد. برای مثال این دستگاه میتواند تاریخ قرص ها را نیز با استفاده از فشار بر روی بسته بندی اعمال کنند و شما میتوانید بدون هیچ گونه مشکل و دغدغهای تاریخ قرص ها را نیز روی بستهبندی های خودتان وارد کنید.علاوه بر این موارد این دستگاه ها دارای پنل های کنترل صفحه نمایش میباشند. صفحه نمایش به شما این امکان را میدهد تا به طور کامل متوجه شوید که دستگاه در حال انجام چه کاری میباشد و میتوانید در صورت نیاز تغییراتی را در روند آن اعمال کنید. همچنین سنسور های هشدار دهندهای در این دستگاه تعبیه شدهاند که میتوانند به شما این امکان را بدهند در صورت وجود هرگونه مشکل با استفاده از آن ها متوجه اشتباه کار کردن دستگاه شوید و روند کار را کمی تغییر دهید.برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین دریافت مشاوره می توانید به سایت تولید کننده ، شرکت ماشین سازی حسنی به نشانی www.novinebtekar.ir تولید کننده انواع ماشین آلات صنعتی در بخش صنایع دارویی و غذایی مراجعه نمایید.
***
این مطلب رپرتاژ بوده و پایگاه خبری شمانیوز صحت و یا عدم صحت مطلب فوق را تایید نمیکند و مسیولیت حقوقی آن هیچ ارتباطی با شمانیوز ندارد.