رپرتاژ آگهی/
بهترین متخصص مغز و اعصاب در کرج
همانطور که میدانید یکی از مهمترین بخشهای بدن، سیستم عصبی مرکزی و محیطی است. این بخش از سیستم عصبی، مغز و نیمکرههای مغزی، ساقه، مخچه، نخاع و نورونهای عصبی را دربر میگیرد. در بسیاری از موارد بخش و یا بخشهایی از این سیستم، دچار اختلالاتی میشوند. از این طریق بیماریهای مغز و اعصاب شکل میگیرند.
در چنین مواردی لازم است حتما به متخصص مغز و اعصاب مراجعه شود تا وی بتواند با توجه به دانشی که در این زمینه کسب نموده، محل اختلال و نوع آن را تشخیص دهد و سپس روش درمانی مناسب برای برطرف کردن این عوارض را انتخاب نماید و از این طریق، اختلالات به وجود آمده در مغز و اعصاب را درمان کند.
با توجه به حساسیت و اهمیت ویژهای که این بخش از بدن دارد بنابراین لازم است حتما برای پیگیری و درمان این نوع از اختلالات به سراغ بهترین متخصص مغز و اعصاب در کرج و دیگر نقاط کشور بروید.
متخصص مغز و اعصاب کرج
متخصص مغز و اعصاب به پزشکی گفته میشود که در زمینه تشخیص و درمان بیماریهای مربوط به مغز و اعصاب دانش و آگاهی و تخصص کافی را به دست آورده است. به این پزشک، نورولوژیست هم گفته میشود. چنین پزشکی، در زمینه آناتومی یا فیزیولوژی سیستم عصبی مرکزی و محیطی، آگاهی دارد و از طرف دیگر نحوه ارتباط میان بخشهای مختلف این سیستم را میشناسد. بنابراین میتواند نوع بیماری و یا اختلال سیستم عصبی را شناسایی و درمان کند.
او در این مسیر از چندین معاینه و روش تشخیصی نیز استفاده میکند. افرادی که دچار سردردهای میگرنی، تنشی، تریژمینال و… هستند میتوانند به این متخصصین مراجعه نمایند. همچنین در صورتی که شما دچار سرگیجه میشوید و در راه رفتن خود دچار عدم تعادل شدهاید، میتوانید به بهترین متخصص مغز و اعصاب کرج مراجعه نمایید. تشنج و صرع و یا کاهش سطح هوشیاری از دیگر موارد مراجعه به این نوع از متخصصین است. در حال حاضر بسیاری از افراد به ویژه در سنین بزرگسالی، دچار بیماریهایی از قبیل آلزایمر و یا انواع مختلف اختلالات حافظه میشوند.
برای این دسته از افراد نیز مراجعه به متخصصین مغز و اعصاب ضرورت دارد. سکته مغزی، خونریزی مغزی، پارکینسون و سایر بیماریهای حرکتی، لرزش دست و سر، تومور، اختلال تکلم، اسپاسم عضلات، اماس، نوروپاتی، اختلالات خواب و… از دیگر مواردی هستند که لازم است در صورت مشاهده آنها به بهترین متخصص مغز و اعصاب در کرج و دیگر نقاط کشور مراجعه کنید.
نوار مغز کرج
متخصص مغز و اعصاب با انجام روشهایی سعی دارد محل اختلال در سیستم عصبی را تشخیص دهد تا بتواند نوع عارضه را شناسایی کند. وی در این مسیر از برخی از روشها برای معاینه استفاده میکند. از جمله این روشها میتوان به نوار مغز اشاره کرد. نوار مغز کرج درون مطب متخصص مغز و اعصاب انجام میگیرد و به صورت سرپایی اتفاق میافتد. نوار مغز میتواند تمامی مشکلات بالقوه را که در مغز وجود دارند تشخیص دهد.
همانطور که میدانید تمامی سلولهای موجود در این بخش از بدن، میتوانند از طریق برخی از امواج و یا سیگنالهای الکتریکی با یکدیگر روابطی برقرار سازند. در برخی از موارد بروز اختلال در سیستم مغز و اعصاب میتواند در ایجاد امواج و سیگنالهای مغزی و یا روابط آنها با یکدیگر مشکلاتی را به وجود آورد. نوار مغز کرج قادر است الگوهای ارتباط میان این امواج و سیگنالها را کشف نماید و آن را ثبت کند. به این روش تشخیصی الکتروآنسفالوگرافی نیز گفته میشود.
نوار مغز را میتوان در صورت بروز تشنج، صرع و سرگیجه انجام داد و یا در مواقعی که فرد، دچار اختلالاتی در خواب و یا آسیب و یا عفونتهای مغزی شده است. در این روش تشخیصی، الکترودهای سطحی بر روی سر مراجعه کننده نصب میشوند و فعالیت نورونهای مغزی را ثبت مینمایند. تا پزشک متخصص، آنها را تحلیل و بررسی کند.
MRI کرج
ام آر آی یکی از روشهای بسیار پیشرفته در علم پزشکی است که میتواند به صورت کاملاً دقیق تمامی مشکلات و بیماریهای موجود در بافتهای بدن را به تصویر بکشد. این روش، راهکاری قدرتمند برای تشخیص و شناسایی مشکلات بافتهای نرم بدن از قبیل غضروف و یا تاندونها است. در این روش تصویربرداری، پزشک معالج و متخصص میتواند لیگامان، عصب و رگهای بیمار را به صورتی کاملا دقیق و واضح مشاهده کند و بیماریها و مشکلات این بافتها را تشخیص دهد و سپس نسبت به معالجه و درمان آنها اقدام نماید.
از طریق اجرای روش تشخیصی MRI کرج، نقاطی از بدن که دارای امواج رادیویی بیشتری هستند نشان داده میشوند. لازم به ذکر است که هر چه میزان و شدت امواج رادیویی در یک بخش از بدن بیشتر باشد نشان میدهد که در آن بخش، پروتون بیشتری وجود دارد. لازم است این نکته را در نظر داشته باشید که بیشترین اتم موجود در بدن که دارای پروتون است، اتمهای هیدروژنی هستند. این اتمها در مولکول آب واقع شدهاند. بنابراین از طریق روش ام آر آی، پزشک متخصص به این نتیجه دست پیدا میکند که در هر نقطهای از بدن که امواج رادیویی بیشتری وجود دارد آب بیشتری هم قرار گرفته است. این عامل نشاندهنده این است که بافتهای بدن، دچار نوعی اختلال و یا بیماری شدهاند.
ام آر آی، خود چندین نوع مختلف دارد. از جمله انواع ام آر آی میتوان به ام آر ای نخاع، قلب و عروق خونی، ارگانهای دیگر بدنی، ام آر ای استخوانها و مفاصل، ام آر ای سینه و… اشاره کرد. از این روش تصویربرداری در علم پزشکی، برای تشخیص عوارضی از قبیل اختلالات داخلی در گوش و یا چشم استفاده میکنند. همچنین از طریق این روش میتوان هرگونه آسیبهای مغزی که در اثر ضربه به وجود آمدهاند را شناسایی نمود و یا اختلالات نخاعی را تشخیص داد.
این روش میتواند اندازه دریچههای قلب را به نمایش درآورد و یا عملکرد آنها را به پزشک معالج متخصص نشان دهد. ضخامت دیوارههای قلب و حرکت آنها از دیگر موارد تشخیصی توسط ام آر آی است. افرادی که در رگهای خونی خود دچار التهاب و یا انسداد شدهاند و یا مجاری کبد، صفرا، کلیهها و طحال آنها دچار اشکالاتی شده است میتوانند از روش MRI کرج برای تشخیص استفاده کنند.
***
این مطلب رپرتاژ بوده و پایگاه خبری شمانیوز صحت و یا عدم صحت مطلب فوق را تایید نمیکند و مسیولیت حقوقی آن هیچ ارتباطی با شمانیوز ندارد.