رپرتاژ آگهی
دستگاه کوتر چیست؟ ( کاربرد + خرید )
کوتر یکی از وسایل بسیار کاربردی و ارزشمند در حوزه ی انجام انواع عمل های جراحی می باشد. یکی از شیوه هایی که در زمینه های پزشکی، دامپزشکی و دندانپزشکی برای درمان انواع مشکلات مورد استفاده قرار داده می شود، جراحی است.
معرفی ویژگی های کوتر و استفاده از آن
کوتر یکی از وسایل بسیار کاربردی و ارزشمند در حوزه ی انجام انواع عمل های جراحی می باشد. یکی از شیوه هایی که در زمینه های پزشکی، دامپزشکی و دندانپزشکی برای درمان انواع مشکلات مورد استفاده قرار داده می شود، جراحی است. در طی انجام فرایندهای جراحی، لازم است برشهایی در بدن ایجاد شود. این برش به منظور های مختلفی همچون قرار دادن وسایل بخصوص در بدن یا حتی برداشتن بخشی از بدن، انجام می گیرد. بنابراین ایجاد یک برش دقیق و حتی دسترسی ظریف به برخی از مناطق بسیار حیاتی می باشد.
برای خرید الکترو کوتر می توانید از لینک زیر استفاده فرمایید.
کوتر به عنوان یکی از وسایلی که می تواند این دسترسی های بسیار حساس را برای جراحان فراهم کند، مورد توجه خاص پزشکان و متخصصان قرار گرفته است. شاید بتوان cauter را به عنوان یکی از بهترین وسایل مورد استفاده در جراحی های سرپایی یا اتاق عمل، معرفی کرد. مهمترین تفاوتی که بین این وسیله با وسایلی که از قبل برای برش بافت ها استفاده می شد وجود دارد، نحوه ی عملکرد آن است.
ساختار یک کوتر الکتریکی
کوتر یک وسیله ی الکتریکی به شمار می رود. به این معنا که برای عملکرد خود، از انرژی برق استفاده می کند. شکل وسیله ای که تحت عنوان cauter شناخته می شود، به یک خودکار نسبتا ضخیم شبیه می باشد. روی بدنه ی این جسم قلم مانند، دکمه هایی کار گذاشته شده است که جراح به راحتی از آنها استفاده می کند. این ساختار بخصوص، جز مزایای cauter به شمار می رود.
الکتروکوتر های مختلفی در گذر زمان تولید و روانه ی بازار های جهانی شده اند. در تولید این وسایل، همواره تلاش بر این بوده که دستگاه های کاربردی و دارای ریسک کمتر وارد بازار شوند. با توجه به اینکه وسایل پزشکی و جراحی از سالیان بسیار دور در بین مردم و اطبا مورد استفاده بوده اند، لذا این همه تلاش در زمینه ی اختراع وسایل جدید دور از انتظار نیست. اما به طور کلی، کارکرد یک کوتر با تمام نمونه های دیگر آن یکسان است.
قلم cauter
دستگاه کوتر چیست
دستگاه cauter یکی از بهترین وسایل مورد استفاده برای ایجاد انواع برش جراحی می باشد. cauter قادر است برش های جراحی بدون خونریزی ایجاد کند یا جلوی خونریزی های ایجاد شده را بگیرد. همین امر باعث شده است تا به راحتی هرچه تمام تر در انجام انواع اعمال جراحی حساس و کنترل خونریزی ها از آن استفاده شود.
در ساختار cauter از یک قلم استفاده شده است. این قلم دارای دو دکمه می باشد. یکی از آنها برای برش و دیگری برای انعقاد مورد استفاده قرار داده می شود. در این قلم از الکترودهای تک قطبی استفاده شده است که برای عمل انعقاد یا برش، کاربرد دارند. برای برقراری جریان لازم جهت ایجاد برش، باید یک صفحه یا پلیت، به بیمار متصل باشد تا مدار لازم برقرار شود. این صفحه به یک کابل متصل است و از یک سمت به بیمار وصل می شود. سمت مقابل آن نیز به دستگاه cauter متصل است.
قلم و پدال های دستگاه
علاوه بر دکمه های روی قلم کوتر، دو پدال پایی نیز برای عمل برش و انعقاد طراحی شده اند. جراح با استفاده از آنها جریان لازم را برقرار می کند. یک پنست دارای دو قطب نیز برای دستگاه تعبیه شده است که دارای کابل جهت اتصال به دستگاه است. شکل قلم مانند طراحی شده برای cauter، باعث می شود بتوانید به راحتی از آن استفاده کنید. در بافت های عمقی تر که امکان دسترسی به نسبت سخت تری دارند، این امر به ضوح نمایان خواهد شد.
ژنراتور اصلی تامین کننده ی انرژی
یک ژنراتور نیز برای تامین انرژی cauter در نظر گرفته شده است. روی دستگاه تولید کننده ی انرژی مورد نیاز cauter، یک صفحه ی دیجیتالی طراحی شده است. این صفحه امکان تنظیم انواع انرژی مورد نیاز برای برش های مختلف را فراهم می کند. سه بخش اصلی روی صفحه دیجیتالی وجود دارد که هر یک برای عملکرد مشخصی قرار داده شده اند. به عنوان مثال مثال، یک قسمت برای تنظیم مود cauter، یک بخش برای تنظیم جریان و دیگری برای سایر تنظیمات، می باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید ابزار زیر نیز می توانید از لینک آنها استفاده فرمایید.
عملکرد cauter چگونه است
با استفاده از فشردن دکمه ی برش روی قلم cauter، جریان برق به بافت مورد نظر وارد می شود. اگر جریان وارد شده به اندازه ی کافی قوی باشد، می تواند باعث تخریب سلول شود. این امر به اینصورت است که ابتدا جریان وارد بافت مورد نظر شده و باعث تبخیر شدن مایعات درون سلولی می شود. این تبخیر به نوبه ی خود باعث می شود تا غشا سلولی آسیب دیده و از بین برود. در نهایت تمام سلول از بین می رود و بافت مورد نظر بریده می شود.
انعقاد و برش همزمان توسط cauter
در تمام عمل های جراحی که توسط cauter انجام می شوند، از برش و انعقاد به صورت همزمان استفاده می شود. این عمل باعث می شود تا برش مورد نظر با کمترین میزان خونریزی انجام گیرد. ابتدا با استفاده از جریان الکتریکی، برش مورد نظر ایجاد می شود. به دنبال ایجاد برش، خونریزی از محل عروق و مویرگ های کوچک بافتی رخ می دهد. جراح در این لحظه بلافاصله با استفاده از دکمه ی انعقاد، محل خونریزی را منعقد کرده و باعث بسته شدن عروق آن ناحیه می شود.
تاریخچه ی استفاده از کوتر
نخستین بار، یکی از دانشمندان دانشگاه هاروارد توانست از جریان برق برای ایجاد برش در بافت ها استفاده کند. این دانشمند برای نخستین بار توانست در یکی از بیمارستان های ماساچوست ایالات متحده ی آمریکا، از کوتر به عنوان یک ابزار جراحی استفاده کند. این عمل جراحی یکی از مهم ترین جراحی های انجام شده در تاریخ یک اکتبر سال 1926 به شمار می رود.
اما در دستگاه های امروزی از جریان های رادیوفرکوئنسی با فرکانس های بالا استفاده می شود. این امر باعث می شود تا آسیب های ناشی از cauter بسیار کمتر باشد. برش های ایجاد شده توسط دستگاه های cauter جدید به صورتی است که برش های بسیار ظریف تری ایجاد می کنند. میزان آسیب وارد شده به بافت های سالم اطراف آن بسیار کمتر بوده و در نتیجه دوره ی نقاهت آن کوتاه تر است. این امر با کاهش میزان خونریزی و درد پس از عمل نیز همراه است. در نتیجه ریسک ایجاد اسکار های بجای مانده از جراحی و برش ایجاد شده نیز به حداقل ممکن کاهش پیدا می کند.
*این مطلب رپرتاژ آگهی میباشد و سایت شما نیور هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد.