شمانیوز
شما نیوز

افزایش یارانه نقدی تا مبلغ 400 هزار تومان توسط دولت سیزدهم

افزایش یارانه نقدی تا مبلغ 400 هزار تومان توسط دولت سیزدهم

یارانه نقدی که چند سال بر روی مبلغ ۴۵ هزار و پانصد تومان متوقف شده بود و هیچگونه تغییری نسبت به قیمت آن در برابر افزایش تورم مشاهده نمی‌شد، اکنون و با روی کار آمدن دولت سیزدهم به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان برای دهک‌های اول تا سوم و ۳۰۰ هزار تومانی برای دهک‌های پنجم تا نهم تغییر داده شد. دلایل اختصاص این مبلغ یارانه بسیاری را نگران افزایش تورم و سردرگم مسائل مربوطه کرد که رئیس جمهور برای شفاف‌سازی اذهان عمومی در این باره سخنانی ایراد کردند.

به گزارش شمانیوز به نقل از افق بازار، آیت الله رئیسی، ریاست محترم جمهوری در گفتگوی زنده تلویزیونی با مردم شریف ایرانی از پرداخت یارانه400 هزارتومانی برای دهک های اول تا سوم و یارانه 300 هزارتومانی برای دهک های چهارم تا نهم به همراه امکان اعتراض و ثبت نام برای جا افتادگان دوره های قبل یارانه خبر داد.

یارانه نقدی رئیسی ده برابر شد. یارانه نقدی برای دهک های پایین 400 هزار توامن و برای دهک های بالاتر  300 هزار تومان واریز شد. برخی از مردم از قطع شدن یاراننه نقدی خود خبر دادند. سامانه اعتراض برای جاماندگان یارانه نقدی فراهم شد.

سوپررایز باور نکردنی رئیسی از یارانه نقدی

دکتر رئیسی، رئیس جمهوراسلامی ایران در گفتگوی زنده با مردم بر اجرای قانون   مردمی سازی و عادلانه کردن یارانه و حمایت از اقشار ضعیف و کم درآمد جامه تاکید و از پرداخت یارانه براساس مابه تفاوت ارز ترجیحی کالاهای اساسی به زنجیره آخر یعنی مصرف کنندگان خبر داد.

دکتر آیت الله رئیسی در ادامه تصریح کرد: حذفی برای ارز ترجیحی در کار نیست؛ بلکه عادلانه و مردمی سازی این نوع ارز انجام خواهد شد که بر این اساس برای دهک های اول تا سوم یارانه 400 هزار تومانی  و برای  دهک های چهارم تا نهم جامعه نیز یارانه 300 هزار تومانی به ازای هر نفر بعنوان کمک معیشت نقدی واریز می شود.

رئیس جمهور اضافه کرد: مبالغ اعلام شده برای دو ماه بصورت نقدی به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد و زمان برداشت آن تا اعلام دولت یا سازمان های مسئول در حساب مردم غیر قابل برداشت خواهد بودو بعداز دو ماه و آماده سازی زیر ساخت های اجرای کالا برگ الکترونیکی این کمک معیشتی به صورت نقدی به تناسب وضعیت مردم به حساب سرپرستان واریز خواهد شد.

دکتر رئیسی عنوان داشت: همه مردم از یارانه نان و دارو یا بنزین برخوردار هستند و به هیچ وجه قیمت آن ها تغییر نخواهد کرد تا دولت زیر ساخت های اساسی این کالا و نوع حمایت خود از مردم را آماده سازی کند تا مشکلی برای اقشار کم درآمد و ضعیف جامعه پیش نیاید.

دولت ما دولت صادق الوعدی است و قبل از اینکه افزایشی وجود داشته باشد حمایت های کمک معیشتی خود را انجام می دهد و در این راستا با اجرای این طرح با مشخص شدن قیمت کالاها قطعا متناسب با شرایط از مردم حمایت می شود و بخش های نظارتی نیز بر این موضوعات نظارت خواهند کرد.

وی در خصوص سامانه های اعتراض و ثبت نام متقضایان یا از قلم افتادگان و جاماندگان دوره قبل تاکید کرد: سامانه های اعتراض به دهک بندی ها بصورت شبانه روز توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همه نوع اعتراض ها رسیدگی خواهند کرد و در صورت بررسی و ذی حق تشخیص دادن مبالغ آن ها جبران خواهد شد. 

وی به امکان ثبت نام یارانه ها برای متقاضیان و افراد جا افتاده در سال های قبل خبر داد و اضافه کرد: سامانه های برای ثبت نام از این افراد که به هر نحوی در سال های قبل از یارانه محروم ماندند نیز توسط سازمان هدفمندسازی یارانه ها انجام خواهد شد.

رییس‌جمهور گفت: درباره این که بیان می شود چرا دولت در ابتدای کار خود دست به اصلاح ارز ترجیحی زده است، باید بگویم اولاً دولت شتابزده عمل نمی کند، بلکه موضوع را مدت‌ها در دستور کار خود داشته است و این مسئله در دولت و هم در مجلس بحث و بررسی شده است و ابعاد مختلف موضوع، مشخص و کاملا تبیین شده است.

رییسی تصریح کرد: دولت شانی برای خود قائل نیست جز خدمت رسانی به مردم و این مسئله به عنوان یک موضوع ضرورت دارد و می‌بایست اصلاحات اقتصادی صورت می‌گرفت و در این شرایط، تصمیم سختی را گرفته می‌شد و نباید از آن فرار کرد و باید به ابعاد آن توجه داشت.

رییس‌جمهور اظهار کرد: ارز ترجیحی اصولا تولید در کشور را تهدید و باعث افزایش واردات می شود ثانیا باعث کاهش بهره‌وری در کشور می شود و مشکلاتی را در اقتصاد به وجود می آورد و ثالثا باعث رانت و فساد و قاچاق در کشور می‌شود که خیلی از اقتصاددانان و صاحب نظران به تخصیص این ارز هشدارهایی داده است.

رییس‌جمهور با بیان اینکه یکی از مسائل پیش روی جدی کشور مسئله ارز ترجیحی است، تصریح کرد: اقتصاددان ها همواره نسبت به این مسئله به دولت هشدار می دادند و بیان می شد که یکی از معضلات کشور است که باید برای آن چاره کرد.

رییس‌جمهور تاکید کرد: ابتدا باید مردم در جریان اقدامات قرار بگیرند اما برخی شرایط اقتصادی، جهانی و منطقه‌ای بر روی سیاست ها تاثیر گذار است اما باید اقداماتی صورت گیرد که واکنش ما انفعال یا خنثی نباشد بلکه فعال باشد لذا دولت هم برنامه دارد و هم به نحوی کار از یک جایگاه تخصصی برخوردار است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

تبلیغات متنی
تبلیغات متنی