شمانیوز
شما نیوز

نامه جالب ترامپ به اردوغان + عکس

نامه جالب ترامپ به اردوغان + عکس

رئیس‌جمهور آمریکا در نامه‌ای که ادبیاتی به شدت خلاف عرف دیپلماتیک دارد، به اردوغان نوشته است که نباید «احمق» باشد و در سوریه دست به کشتار بزند، چراکه در غیراینصورت آمریکا اقتصاد ترکیه را نابود می‌کند.

به گزارش شمانیوز به نقل از  فارس: «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در نامه‌ای با ادبیاتی به شدت غیرمحترمانه و دور از آداب دیپلماتیک، به «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه توصیه کرده است که از کشتار در سوریه خودداری کند.
 

این نامه را «تریش ریگان» خبرنگار شبکه «فاکس نیوز» منتشر کرده است. تاریخ این نامه به ۹ اکتبر (۱۷ مهر) یعنی همزمان با آغاز عملیات ارتش ترکیه در مناطق تحت کنترل شبه نظامیان کرد در شمال سوریه بازمی‌گردد.

 

 

ترامپ در این نامه نوشته است:

آقای رئیس‌جمهور گرامی:

بیا با هم یک معامله خوب کنیم! تو نمی‌خواهی مسئول کشتار هزاران نفر باشی و من هم نمی‌خواهم مسئول نابود کردن اقتصاد ترکیه باشم - [لازم باشد] این کار را می‌کنم. قبلا قدری از طعمش را در ارتباط با کشیش [اندرو] برانسون چشیده‌ای.

من سخت کار کرده‌ام تا بعضی از مشکلات شما را حل کنم. دنیا را ناامید نکن. می‌توانی معامله فوق‌العاده‌ای کنی. ژنرال مظلوم [کوبانی، فرمانده شبه نظامیان کرد] آماده مذاکره با توست و آماده است تا امتیازاتی بدهد که تابحال نداده است. نسخه‌ای از نامه‌اش را که همین به تازگی دریافت کرده‌ام، به صورت محرمانه [برایت] ارسال می‌کنم.

اگر این کار را به طرز درست و انسانی انجام دهی، تاریخ نگاه خوبی به تو خواهد داشت. اما اگر چیزهای خوبی اتفاق نیافتد، تا همیشه به تو به چشم یک شیطان نگاه می‌کند. سرسخت نباش. احمق نباش.

بعدا با تو تماس می‌گیرم.

ارادت

نامه خلاف عرف ترامپ به اردوغان: احمق نباش!

مقام‌های ترکیه‌ای هنوز به انتشار متن این نامه واکنشی نشان نداده‌اند، اما به نظر می‌رسد این نامه از سوی کاخ سفید با هدف کاستن از انتقادات از ترامپ منتشر شده است. منتقدان می‌گویند تصمیم ترامپ برای خارج کردن نیروهای نظامی آمریکا از شمال سوریه «چراغ سبزی» به عملیات ترکیه در این منطقه بوده است.

ترامپ چهارشنبه شب در یک نشست خبری این اتهام را رد کرد و گفت اخیرا نامه‌ای تند به اردوغان نوشته و قصد دارد به زودی متن آن را منتشر کند.

ادبیات نامه ترامپ به حدی غیرمعمول و دور از آداب است که بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی ابتدا در اصالت آن شک کردند. با این وجود ساعتی بعد یک سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به رسانه‌ها، صحت این نامه را تأیید کرده است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۱ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی