شمانیوز
شما نیوز

واکسن

واکسن فایزر چه زمانی وارد ایران می‌شود؟

واکسن فایزر چه زمانی وارد ایران می‌شود؟

وزیرامور خارجه آلمان برای ورود واکسن به ایران اعلام آمادگی کرد.

به گزارش شمانیوز: طبق صحبتی که وزیر امور خارجه ایران و آلمان با یکدیگر داشتند برلین آمادگی خود را برای ارسال واکسن فایزر یا بایون تک به ایران اعلام کرد. هایکو ماس وزیر امور خارجه آلمان در گفتگوی تلفنی با حسین امیرعبدللهیان وزیر امور خارجه ایران خبر تامیین واکسن را تایید کرد. امیر عبداللهیان نیز در این رایزنی تلفنی از آلمان خواست تا برای نهایی کردن مذاکرات انجام شده برای ارسال واکسن بایون تک به ایران اقدام نماید.

وزیر امور خارجه در گفت وگوی تلفنی با همتای آلمانی خود خواست تا برای نهایی کردن مذاکرات انجام شده برای ارسال واکسن بایون تک (فایزر) به ایران اقدام نماید.

هایکو ماس وزیر امور خارجه آلمان در گفت‌وگوی تلفنی با حسین امیرعبدللهیان وزیر امور خارجه کشورمان از آمادگی برلین برای انجام کلیه اقدامات به منظور ارسال واکسن بایون تک به مقصد ایران خبر داد.

هایکو ماس همچنین در این تماس تلفنی با تشکر از تسهیل انتقال اتباع آلمانی از افغانستان، درخصوص تحولات افغانستان با امیر عبداللهیان به گفت وگو و تبادل نظر پرداخت.

امیر عبداللهیان نیز در این رایزنی تلفنی از آلمان خواست تا برای نهایی کردن مذاکرات انجام شده برای ارسال واکسن بایون تک به ایران اقدام نماید.

امیر عبداللهیان در ادامه از ارتقاء‌ همکاری های دوجانبه میان ایران و آلمان در همه حوزه ها استقبال کرد.

همچنین بر اساس اعلام روابط عمومی شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) ساعت 4:25 دقیقه بامداد 11 شهریور 1400، یک میلیون و چهار صدو نودو پنج هزار دوز واکسن آسترازنکا توسط هواپیمایی قطر وارد کشور شد.

این محموله واکسن ارسالی از طریق سازوکار کواکس از کشور هلند به ایران منتقل شده است. محموله مذکور با حضور کارشناسان نمایندگی سازمان جهانی بهداشت و صندوق کودکان ملل متحد تحویل نماینده وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران شد.

واکسن فایزر چیست؟

واکسن کووید-۱۹ فایزر–بیواِن‌تِک که بیشتر به‌عنوان واکسن کووید-۱۹ فایزر شناخته می‌شود، یک واکسن جهت پیشگیری از بیماری کووید-۱۹ است. این واکسن توسط شرکت آلمانی بیوان‌تک توسعه داده شده و توسط شرکت آمریکایی فایزر با نام تجاری تولید و توزیع شده‌است. این واکسن همچنین با همکاری و مشارکت شرکت بیوان‌تک و شرکت چینی داروسازی فوسان، با نام واکسن کووید-۱۹ فوسان–بیوان‌تک نیز تولید می‌شود.

این واکسن به‌صورت دو دوز با فاصله سه هفته و به شکل تزریق عضلانی تجویز می‌شود.

مجوز استفاده از این واکسن برای افراد بالای ۱۲ سال در برخی از کشورها صادر شده‌است. در برخی کشورهای دیگر، مجوز تزریق، تنها برای افراد بالای ۱۶ سال صادر شده‌است.

اثر بخشی واکسن فایزر در پیشگیری از کرونا هفت روز پس از تزریق دز دوم معادل ۹۵ درصد اعلام شده است. این واکسن، دربردارنده ماده مؤثر توزینامران است.

در مارس سال ۲۰۲۰، شرکت فایزر یک طرح ۵ ماده‌ای را شروع کرد. در این طرح، فایزر از همه اعضای اکوسیستم نوآوری، از شرکت‌های بزرگ دارویی گرفته تا کوچک‌ترین شرکت‌های زیست‌فناوری، سازمان‌های دولتی و حتی مؤسسات دانشگاهی درخواست کرد تا با هم همکاری کرده تا بتوانند به مقابله با بحران کرونا بپردازند.

این ۵ گام عبارتند از:

به‌اشتراک‌گذاری ابزار و دانش‌های شرکت فایزر

گردهم‌آوری متخصصان در شرکت فایزر

به‌کارگیری تخصص فایزر در مراحل تولید دارو

ارائه توانمندی‌های ساخت و تولید در شرکت فایزر

بهبود واکنش‌های سریع در آینده

در همین جهت، فایزر با همکاری BioNTech، کارآزمایی بالینی برای یک واکسن بالقوه از گونه mRNA برای جلوگیری از شیوع کووید ۱۹ را به سرانجام رساندند. این دو شرکت از سال ۲۰۱۸ همکاری خود را جهت تولید واکسن برای آنفلوانزا آغاز کرده بودند. این دو با شیوع بیماری کرونا، پژوهش‌های خود را به سمت این بیماری جهت‌دهی کردند.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین