پاسخهای "ظریف" ایران به کُریهای کِری
شبکه مردمی اطلاع رسانی(شمانیوز): در گرماگرم مذاکرات هستهای و در شرایطی که دشمنان مدام از گزینههای روی میز سخن میگفتند مذاکره کنندگان هستهای ایران با پشتیبانی ملت و رهبری به میدان مذاکره رفتند در این میان قدرت دفاعی کشور یکی از دلگرمیهای اصلی آنان بود.
سه شنبه 23 تیرماه 1394، دقایقی پس از اعلام توافق اولیه میان ایران و گروه 1+5، رئیس جمهوری اسلامی ایران مقابل دوربینهای تلویزیونی ظاهر میشود و به ایراد سخنرانی میپردازد. وی پس از تبریک پیروزی دیپلماتیک ملت ایران به شرح نتایج و نیز نحوه رسیدن به توافق میپردازد.
حسن روحانی در پایان سخنرانی خود از حمایتهای رهبری، ملت و همه نخبگان سیاسی از تیم مذاکره کننده هستهای تشکر میکند.در کنار این تقدیر و تشکرها یک کلمه نمود خاصی پیدا میکند..." نیروهای مسلح"
شاید برای برخی این سوال پیش آمده باشد که نیروهای مسلح چه نقشی در پیشبرد اهداف جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات هستهای داشتهاند؟ اگر بخواهیم پاسخ آن را خیلی کوتاه و موجز بیان کنیم باید بگوییم توانمندیهای بالای دفاعی کشور مهمترین مولفه در این باره میباشد که میتوان نتیجه آن را بیاثر کردن تهدیدات دشمنان بر روحیه رزمندگان جبهه دیپلماتیک ایران در مذاکرات اخیر دانست.
**آرکیو 170 و هرمس نمایش ناتوانی دشمن در مقابل توانمندی ایران
امیرسرتیپ اسماعیلی فرمانده قرارگاه خاتمالانبیا ارتش در این باره به خبرنگار دفاعی_امنیتی ب اشگاه خبرنگاران جوان گفت: آنان باید بیندیشند که وقتی RQ-170 آنها که مجهز به سه الی چهار سامانه استراتژیک مانند GPS بود و به همین ترتیب پهپاد "هرمس" چگونه توسط نیروهای مسلح ما به دام افتاد؟ این توانمندیها همان چیزی است که ما همواره در مورد آن نه بلوف زدیم و نه غلوی در موردشان کردیم و دشمنان باید بدانند، این تواناییها تیر زهراگینی برای تمامی دشمنان ایران اسلامی است.
از این رو میتوان نشاندن آرکی یو170 و سرنگونی هرمس را پیام روشن قدرت ایران به جنگطلبان کاخ سفید دانست
**از فاتح110 تا سجیل؛سلف سرویس پذیرایی ایران از متجاوزین
در کنار فاتح 110 میانبرد قیام با برد حدود 800 کیلومتر، قدر اف با 1150 کیلومتر و سجیل با 2000 کیلومتر قدرت بینظیر موشکی نیروهای مسلح را تشکیل میدهند که به وسیله آن دشمنان نظام اسلامی و در رأس آنان غده سرطانی اسرائیل در تیررس آنان قرار دارند.موشکهای بالستیک ایران که به طور میانگین سرجنگی آنان در حدود 605 کیلوگرم وزن دارد این قابلیت را دارند تا با غافلگیر کردن سامانههای راداری و ضد موشکی دشمن اگر تهدیدی از ناحیه آمریکا یا رژیم صهیوینستی قلب تپنده اسرائیل را نابود کنند.
** "تهدید در برابر تهدید "تدبیر کارآمد فرماندهی معظم کل قو ؛ حمله به فردو یعنی نابودی تل آویو
مقام معظم فرماندهی کل قوا در سیاستهای کلان نظامی خود همواره بر راهبرد "تهدید در برابر تهدید" تأکید داشتهاند بر همین اساس هم مسئولان مربوط در نیروهای مسلح کوشیدهاند تا با افزایش توان دفاعی کشور از ابعاد گوناگون چه در بعد سخت افزاری یعنی تجهیزات و چه در بعد نرم افزاری یعنی تربیت نیرونی انسانی کارآمد و متعهد به منویات مقام معظم رهبری در این زمینه جامه عمل بپوشاند که خوشبختانه با محقق شدن این راهبرد عملا تأثیر آن را بر رفتار دشمنان ایران اسلامی مشاهده میکنیم.
دکتر علی اصغر جعفری معاون سرمایه انسانی صداوسیما و کارشناس ارشد مطالعات امنیت ملی به یک نمونه در این باره اشاره کرد و اظهار داشت: در رزمایش اخیر نیروهای مسلح که اسفندماه برگزار شد پس از آزمایش چند سلاح راهبردی جمهوری اسلامی ایران (شلیک موشک از بستر دریا) شاهد بودیم لحن مقامات آمریکایی تغییر کرد و حتی در عرصه میدانی نیز ناوها و کشتیهای جنگی خود را نسبت به مرزهای جمهوری اسلامی ایران فاصله بیشتری دادند این معنایش قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران است.
ازهمین رو باید گفت هر گونه تحدید علیه تاسیساتهستهای ایران به تعبیر فرمانده معظم کل قوا با نابودی "تلآویو" و "حیفا" برابر خواهد بود.
**قمپزهای سیاسی کری و پاسخهایی "ظریف" به آنها
ضرب المثل معروف"قمپز در کردن" به دوران صفویه برمیگردد.در دوران قدیم امپراطوری عثمانی از توپهایی با نام "قمپوز "در جنگهای خود با ایرانیان به کار میبرد که گرچه صدای مهیبی ایجاد میکرد اما اثر تخریبی برجای نمیگذاشت و صرفاً به جهت تأثیر در روحیه سربازان ایرانی به کار میرفت. پس از مدتی این تاکتیک لو رفت و ایرانیان به ماهیت آن پی بردند از همین رو زمانی که قوای عثمانی در جنگ با ایرانیان از این وسیله استفاده میکردند، نیروهای ایرانی به یکدیگر میگفتند "نگران نباشید! قومپوز در کردند" به مرور زمان واژه قومپوز به "قمپز" تغییر نام داد. از همین رو این مثل کنایه از ادعا و سخنی دارد که ظاهر پر هیمنه داشته ولی در باطن تو خالی است
حال ظاهراً سخنان اخیر مقامات آمریکایی نیز مصداق این مثل معروف شده است. طی چند روز اخیر مقامات امریکایی بارها از لفظ "گزینه نظامی" علیه ملت ایران استفاده کردند که آخرین نمونه آن اظهارات جانکری وزیرامورخارجه آمریکا بود. او در این گفتهها از احتمال استفاده کردن از گزینه نظامی علیه ایران سخن به میان آورده است. حرفهایی که به عقیده بسیاری از صاحب نظران بیشتر به یک لاف سیاسی شبیه بود تا واقعیت. وزیرخارجه ایالات متحده همچنین با اتهام زنیهایی به نیروهای مسلح کشورمان سپاه پاسداران را مخالف توافقنامه خواند. سیاستی که برگرفته از خط مشی مزورانه "تفرقه بیانداز و حکومت کن" انگلیسیهاست یعنی همان کسانی که اجداد امثال کری بودند.
محمد جواد ظریف وزیرامورخارجه جمهوری اسلامی ایران اما در اقدامی هوشمندانه به این ادعاها پاسخ داد. وی در بیانیه خود اینگونه اظهار داشت: همان گونه که بارها اعلام کردهایم مقاومت مردم ایران در برابر فشارهای مختلف بین المللی برای کنار گذاشتن برنامه صلح آمیز هسته ای و پیگیری حقوق خود بر مبنای ان پی تی که در حماسه سیاسی انتخابات سال 92 با حضور 73 درصدی مردم در انتخابات متبلور شد ، در نهایت آمریکا را وادار ساخت که راه تقابل را کنار گذاشته و تمرکز خود را بر حل و فصل موضوع از طریق گفتگو قرار دهد، موضوعی که آقای کری امروز به نحوی به آن اشاره کرد . اما متاسفانه امروز نیز وزیر خارجه آمریکا یک بار دیگر از طناب پوسیده "توان آمریکا برای استفاده از نیروی نظامی" سخن گفت. آقای کری به خوبی می داند که در طول مذاکرات بی فایده بودن این تهدیدات تو خالی علیه ملت ایران و مقاومت مردم ایران در برابر این گونه اقدامات را بارها شنید ه است . علاوه بر اینکه این حرف ها مربوط به قرن گذشته است و امروز مخالف قواعد آمره حقوق بین الملل است، بلکه حتی خود ایشان و دیگر مقامات آمریکایی نیز بارها اذعان کرده اند که این تهدیدها هیچ تاثیری در اراده مردم ایران نداشته و وضعیت را به ضرر آنها تغییر خواهد داد. لذا بهتر است آمریکایی ها عادت دیرینه خود را فراموش کنند و زبان تهدید و تحریم علیه این مردم بزرگ را یک بار و برای همیشه کنار بگذارند که و بی جهت مصداق این مصرع معروف حافظ نشوند که عرض خود می بری و زحمت ما می داری!
وی در ادامه بیان کرد: سیاست جمهوری اسلامی ایران پیرامون مسائل منطقه ای و ارتباط با آمریکا کاملا روشن است و دولتمردان کشور در کنار ارتش، سپاه و نیروهای مسلح و در چارچوب فرمایشات مقام معظم رهبری در موضوعات مختلف یک سیاست واحد را دنبال می کنند و تفاوتی بین نظامیان و غیر نظامیان وجود ندارد. تلاش برای اختلاف انداختن بین مسئولین جمهوری اسلامی ایران به دلیل دقت و هوشیاری مقامات کشور و مردم هوشمند ایران محتوم به شکست است. مسئولین آمریکایی نیز که نتیجه این دسته بندی های ساختگی را قبلاً دیده اند بهتر است اشتباهات گذشته خود را دوباره تکرار نکنند.
بر همین اساس هم دیپلماتهای کاردان ایرانی با آگاهی کامل از پوشالی بودن تهدیدات غربیها ضمن رعایت کردن خطوط قرمز ترسیمی از سوی مقام معظم رهبری با پشتیبانی دلگرم کننده ملت، رهبری و البته نیروهای مسلح توانستند حقوق هستهای ملت ایران را در یک جنگ دیپلماتیک حفظ نمایند.
در عین حال سردمداران کاخ سفید برای حفظ غرور خود به دفعات پس از پایان مذاکرات هستهای، ملت ایران را به حمله نظامی تهدید کردند به زعم بسیاری از کارشناسان این کار به جهت حفظ ظاهر بود تا اینگونه نشان دهند که ایالات متحده کماکان قدرت بلامنازع جهان است و سرپوشی برتا مشخص نگردد دولتی که زمانی به اصطلاح خودش ابر قدرت یکه تاز دنیا بوده هم اکنون در پای میز مذاکره مجبور شده تا به حقوق اساسی ملتی که 36 جلوی او ایستادگی کردهاند تن دهد. از سوی دیگر با توجه به تواناییهای بالای کشور در حوزه دفاعی مقامات آمریکایی و صهیونسیتها به خوبی دریافتند که کوچکترین تحرکی ضد تمامیت ارضی و منافع جمهوری اسلامی ایران با نابودی رژیم جعلی صهیونیستی برابر خواهد شد. این نکته مهمی است که مقام معظم فرماندهی کل قوا در سخنرانی نوروزی خود در ابتدای فروردین سال 92 به آن اشاره فرمودند.
گزارش از میثم پوراعظم