رهبر انقلاب فرمودند، هرکار برای دزفول میکنید محور آن مرحوم قاضی باشد
دبیر همایش ادبی «سوختگان وصل» گفت: رهبر انقلاب متذکر شدند، «هرکار برای دزفول قرار است انجام شود باید محور آن مرحوم قاضی (امام جمعه فقید دزفول) باشد. چون ایشان با اینکه نابینا بود در دزفول ماند».
سعید حدادیان دبیر سیزدهمین همایش ادبی «سوختگان وصل» در گفتوگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس گفت: سیزدهمین همایش ادبی سوختگان وصل تحت عنوان «الف دزفول» در دو بخش شعر و داستان به پاس احترام و تجلیل از مقاومت ایثارگری شهر دزفول این پایتخت مقاومت و ایستادگی، دوشنبه 18 آبان ماه از ساعت 14 الی 18 در تالار فردوسی دانشگاه تهران برگزار می شود.
وی ادامه داد: در این همایش علاوه بر قدردانی از 30 شاعر و 10 داستاننویس منتخب به تجلیل از آقایان دکتر سنگری و عبدالرحیم سعیدی راد، از نویسندگان و شاعران بنام دزفول و سیده زهرا حسینی نویسنده کتاب «دا» و آقای ناصر حسینی نویسنده «پایی که جا ماند» و همچنین زنده یاد قیصر امین پور میپردازیم.
حدادیان افزود: این همایش با ذکر خیر مقدم به میهمانان توسط کلانتری رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران آغاز و پس از آن سردار سلامی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، سنگری و حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه سخنرانی خواهند کرد و همچنین حاج صادق آهنگران به مرثیه سرایی خواهد پرداخت.
وی درباره آثار رسیده به این همایش گفت: حدود 600 اثر در دو بخش شعر و داستان توسط دبیرخانه همایش دریافت شده که بیش از 100 داستان و 500 شعر را شامل می شود.
دبیر سیزدهمین همایش ادبی «سوختگان وصل» گفت:هیات داوران این همایش نیز در بخش شعر آقایان مرتضی امیری اسفندقه، مصطفی محدثی خراسانی، اسماعیل امینی و بنده در بخش پایانی بودهایم و در بخش داستان نیز آقایان احمد شاکری، جهانگیر خسروشاهی و سرکار خانم معراجیپور آثار را داوری کردهاند.
سعید حدادیان ادامه داد: در ملاقات با مقام معظم رهبری در شب دوازدهم محرم سال جاری گزارش شفاهی از این همایش خدمت معظم له مطرح کردیم که ایشان متذکر شدند: «هرکار برای دزفول قرار است انجام شود باید محور آن مرحوم قاضی (امام جمعه فقید دزفول) باشد. چون ایشان با اینکه نابینا بودند در دزفول ماندند و مردم به پاس اقتدار و شهامت ایشان شهر را ترک نکرند».
وی با ذکر خاطرهای از مرحوم قاضی گفت: یکی از مهمترین خاطرات من در نمازجمعهای که پشت سر مرحوم قاضی به جا آوردیم و من هنوز 17 سال داشتم است. وقتی صدای مهیب موشک آنچنان دزفول را لرزاند که من و هم ردیفهایمان در صف نماز در یک لحظه بی اختیار نیم متر از روی زمین کنده شدیم و دوباره در صف نماز قرار گرفتیم، چنان صلابتی در قرائت سوره جمعه آقای قاضی مشهود بود که یک لحظه وقفه در قرائت ایشان ایجاد نشد و بعد از نماز تا مدتها مبهوت حضور قلب، توکل و عظمت مرحوم قاضی بودم. اینکه در روایات آمده است «مداد العلما افضل من دماء الشهدا» با نگاه به مرحوم قاضی به گستردگی بیشتری میرسد چراکه به روشنی معلوم بود که مرحوم قاضی یک سر و گردن از همه رزمندگانی که پشت سر او نماز میخواندند حداقل بالاتر بود. اساسا شهدا هرچه دارند از محضر علماست.
انتهای پیام/