شمانیوز
شما نیوز

عضو حزب اسلامی کار: دولت در سامان دادن به حوزه بانکی عجله کند

عضو حزب اسلامی کار: دولت در سامان دادن به حوزه بانکی عجله کند

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: کارنامه دولت روحانی نقاط مثبت و منفی دارد که اگر در تصحیح نقاط منفی تعجیل نکند، در سال‌های آینده با بحران روبه‌رو می‌شود و در این مسیر یکی از نقاط حساسی که دولت باید به آن توجه کند حوزه بانکی است.

به گزارش شما نیوز ،محمد نیشابوری در ارزیابی گزارش صد روز نخست فعالیت دولت دوازدهم اظهار کرد: بنای این نوع گزارشات زمانی قابل درک است که دولتی جدید در راس امور قرار گیرد و دولتی را از کابینه پیشین خود تحویل گرفته باشد. به طور مثال سال 1392 آقای روحانی دولت را از آقای احمدی‌نژاد تحویل گرفت؛ بنابر این در گزارشی شرایط موجود را که حاصل فعالیت دولت قبل بود برای مردم شرح داد. این در دنیا مرسوم است که در یک دوره صد روزه رئیس جمهور جدید به مردم اطلاع می دهد که من چه دولتی را از رئیس جمهور پیشین تحویل گرفتم؛ این گزارش همه حوزه‌ها بویژه خزانه را شامل می شود.

وی ادامه داد: این گزارش صد روزه دولت دوم آقای روحانی ضرورتی نداشت که ایشان در قالب گفت‌و گوی تلویزیونی با این عنوان صحبت کنند. می توانستند عنوان را تغییر دهند چون ایشان دولت دوازدهم را از خودشان تحویل گرفتند. امیدواریم روئسای جمهور بعدی به این موضوع توجه کنند که گزارش صد روزه برای زمانی است که دولتی را از غیر خود تحویل گرفته اند. در یک ساعتی که آقای روحانی سخنرانی کردند به عملکرد دولت یازدهم و آینده دولت دوازدهم اشاره کردند و چیز خاصی از صد روز گذشته نگفتند.

نیشابوری سپس گفت: به نظر من دولت در بعضی حوزه ها خوب عمل کرده است، اما در برخی حوزه ها به سمت بحران می رود. اگر ایشان برای این موارد فکری نکنند چند سال آتی را با سختی، تندی و انتقاد سپری خواهند کرد. این اتفاق برای دو سال آخر ریاست جمهوری آقایان هاشمی و خاتمی هم افتاد؛ البته فاز انتقاد برای هر کدام از این روئسای جمهور متفاوت بود . با اینکه در هشت سال فعالیت دولت آقای احمدی نژاد منتقدان همواره ایشان را نقد می کردند اما دو سال آخر دولت دهم با انتقادات بیش‌تری همراه بود. حالا من فکر می کنم سال 1398 تا 1400 هم آقای روحانی با انتقادات تندتر مخالفانش رو به رو می‌شود.

وی همچنین یادآور شد: ایشان در حوزه بانکی موفق نبودند. سرو سامان دادن به نظام بانکی باید سریع‌تر انجام می‌شد. به نظر می رسد که ایشان تصحیح امور بانکی را سست گرفتند و تحت تاثیر مدیران بانکی هستند که می‌گویند نباید سریع این موضوع را سامان داد. این سامان بخشی با انقلاب در حوزه بانکی متفاوت است. نمی شد سال 94 و 95 جلوی بحران موسسه های مالی را گرفت؟ یک موسسه بانکی 89% سود می داده است . مگر می شود نظام بانکی متوجه این موضوع نشده باشد؟ در این مملکت باید چه کار کرد که 89% سود به دست بیاید؟

این عضو حزب اسلامی کار با اشاره به ضرورت توجه به حوزه اجتماعی توسط دولت گفت: با وجود جلساتی که رهبری گذاشتند و به اهمیت پرداختن به موضوع آسیب های اجتماعی اشاره کردند اما دولت در این حوزه خیلی کند عمل می‌کند. در حوزه سیاسی هم همین‌طور است. در سخنرانی ایشان در زابل و زاهدان دیدیم که شعارهای مردم از جمله شعارهایی بود که آقای روحانی باید نگرانش باشد. ما دلسوز 24 میلیون رایی هستیم که مردم و اصلاح‌طبان به ایشان داده اند.

وی افزود: در حوزه اشتغال هم به نظرم وزارت تعاون هم خیلی کند حرکت می‌کند . این موضوع به عدم تغییر مدیران عالی رتبه ایجاد اشتغال باز می گردد و با همان تفکر 1392 تا 1396 حوزه را اداره می کنند. خیلی از کارخانه ها به مرحله تعدیل نیرو رسیده‌اند. در بنگاه های کشور صحبت از تعدیل 10 هزار کارگر با در نظر گرفتن خانوارشان است. اعتراضات کارگری در قزوین و اراک و کرج از جمله موضوعاتی است که در حوزه اشتغال باید به آن توجه شود.

نیشابوری گفت: آقای روحانی باید به حوزه سیاست داخلی بویژه احزاب توجه کنند. مجید انصاری در سخنرانی اشاره کرده است که برخی نمایندگان اهل بده و بستان هستند و اصلا قانون گذاری بلد نیستند. این فاجعه است . تنها راه جلوگیری از چنین وضعیتی حزبی کردن سیاست کشور است.

وی در پایان گفت: البته نقاط مثبتی هم در گزارش آقای روحانی وجود داشت. در حوزه صنعت نفت و پتروشیمی اتفاقات خوبی افتاده است. در سیاست خارجی رویکرد دولت با مدیریت آقای ظریف جای تقدیر دارد. در عرصه ورزش مدیران خوب عمل کرده اند. در حوزه سیستم دفاعی هم رویکرد دولت شایسته تقدیر است؛ چرا که برای ایرانی ها آرامش و اقتدار به همراه می آورد.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی