لزوم تقویت علمی تجهیزاتی سازمان محیط زیست
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه «تغییرات اقلیم و سوء مدیریتها بحران محیط زیست را ایجاد کرده است»، گفت: سازمان محیط زیست کشور با وجود مسئولیت های سنگین از کمترین امکانات و ابزارها بهرهمند است و امروز باید از نظر علمی و تجهیزاتی تقویت شود.
به گزارش شما نیوز ، علی ابراهیمی در کارگروه کاهش آلودگی هوای اراک که با حضور رییس سازمان محیط زیست برگزار شد، با بیان اینکه «این کمبودها باعث اتخاذ تصمیمات ایراد دار و غیرکارشناسی میشود و مخاطرات را بیشتر کرده است»، ادامه داد: زمانی که پای درآمد پیش میآید محیط زیست استان مرکزی عملکردی انفعالی داشته و عقبنشینی کرده است و در کاهش آلایندگیهای شهر اراک و برخورد با عوامل و علل بروز آلودگی اقدامی موفق نداشته است.
وی با اشاره به موضوعاتی همچون کارخانه املاح ایران، تالاب میقان اراک، بحث ورود پساب فاضلاب به تالاب و شرکت آلومینیوم گفت: علاج قطعی برای چالشهای ایجاد شده اتخاذ نشده و کار به مماشات کشیده شده است.
وی با تاکید بر اینکه «اگر شرکت آلومینیوم و املاح ارزشمند هستند نگاهی به بیماری های صعب العلاج نیز داشته باشید؛ چراکه حق مردم نیست که این مماشات ادامه یابد»، بیان کرد: شازند نیز درگیر مشکلات بسیاری است به شکلی که در معرض فاجعه زیست محیطی است. درخصوص شرایط آلودگی آب، خاک و هوا و میزان برداشت از آب های زیرزمینی شازند اگر تدبیر نشود فاجعه دور از انتظار نیست.
نماینده مردم شازند در مجلس با اشاره به فعالیت یک معدن در شازند، بر توجه به بحث سهم عوارض آلایندگی اراک، خنداب و شازند تاکید کرد و گفت: محیط زیست استان مدرک معتبری در اختیار ندارد که آلودگی هوای اراک ناشی از فعالیت صنایع شازند است. مکاتبات بسیاری در این راستا انجام دادهام که به دریافت پاسخ منتهی نشد.
وی تصریح کرد: نباید بدون مدرک و سند اظهار نظر کرد، باید موضوع این عوارض و تاثیرپذیری آلودگی هوای اراک از صنایع شازند تعیین تکلیف شود.