شمانیوز
شما نیوز

رپرتاژ آگهی/

جوجه کشی صنعتی چه دستگاه‌هایی را شامل می‌شود؟

جوجه کشی صنعتی چه دستگاه‌هایی را شامل می‌شود؟

جوجه کشی از جمله صنایع قدیمی است که در آن تخم نطفه دار، توسط پرندگان یا انواع دستگاه های جوجه کشی به جوجه تبدیل می‌شود. اصول فرآیند جوجه کشی از زمان‌های گذشته تا به الان یکسان بود، ولی روش‌های آن در طی زمان دست خوش تغییر شده است. امروزه با توجه به افزایش نیاز بشر به فرآورده‌های حیوانی مثل تخم مرغ، استفاده از دستگاه‌ها، باعث افزایش کیفیت و بازدهی عمل جوجه کشی شده است. اما ماشین جوجه کشی چه انواعی دارد؟ در این مقاله شما را با انواع دستگاه جوجه کشی آشنا خواهیم ساخت.

دستگاه جوجه کشی

یکی از دستگاه‌هایی که در یک واحد تولیدی مثل مرغداری به کار گرفته می‌شود، دستگاه جوجه کشی نام دارد. دستگاه جوجه کشی با فراهم آوردن شرایط محیطی مناسب، تخم مرغ‌های نطفه‌دار را به جوجه تبدیل کند. در واقع ماشین های جوجه کشی، شبیه ساز مرغ مادر برای پرندگان مختلف هستند و با نگهداری و پرورش تخم‌ها، آن‌ها را به جوجه بدل می‌سازند.

دما، رطوبت، چرخش مداوم تخم‌ها و تهویه هوای درون و سایر عوامل تاثیرگذار و صد البته مورد نیاز برای تبدیل تخم به جوجه توسط دستگاه جوجه‌کشی تامین می‌شوند. ماشین‌های جوجه کشی در انواع مختلفی تولید می‌شوند که هر یک طبق طراحی که دارند، سبب تبدیل شدن تخم‌های نطفه دار به جوجه می‌گردند. در ادامه شما را هر کدام از انواع دستگاه جوجه کشی آشنا خواهیم کرد.

انواع دستگاه جوجه کشی:

همان طور که گفتیم، این دستگاه‌ها برای این طراحی شدند تا با فراهم آوردن شرایط مورد نیاز، تخم‌های بالغ و نطفه‌دار را به جوجه تبدیل کنند. از این رو ماشین های جوجه کشی در انواع مختلفی تولید می‌شوند. در یک دسته‌بندی کلی می‌توان این دستگاه‌ها را به ۲ نوع تقسیم بندی کرد:

  1. ماشین جوجه کشی صنعتی
  2. ماشین جوجه کشی خانگی

در ادامه شما را با هر کدام از این انواع آشنا خواهیم نمود. همچنین نکاتی که باید در مورد هر ماشین جوجه کشی نیز بدانید، بیان خواهیم کرد.

دستگاه جوجه کشی صنعتی

1- دستگاه جوجه کشی صنعتی:

ماشین جوجه کشی صنعتی به دلیل این که در محیط‌های بزرگ و صنعتی‌تر به کار گرفته می‌شوند، باید برخی خصوصیات و ویژگی‌هایی هم داشته باشند تا بتوانند متناسب با سطح راندمان کاری شما عمل کنند.

برخی از این ویژگی‌ها عبارتند از:

  • بدنه مقاوم و مستحکم
  • کیفت ساخت بسیار بالا
  • طراحی صنعتی و مناسب
  • ظرفیت مناسب
  • سادگی کار و سهولت در استفاده

2- دستگاه جوجه کشی خانگی:

این دستگاه جوجه‌کشی مناسب کسب و کارهای کوچک و خانگی است. ظرفیت دستگاه جوجه کشی خانگی با توجه به اندازه آن، حداکثر تا ۱۵۰ تخم است. دستگاه جوجه کشی خانگی در مقایسه با انواع صنعتی آن، ابعاد کوچکی دارد و به راحتی می‌توان آن را جا به جا کرد.

برای این که بتوان با استفاده از دستگاه جوجه کشی خانگی تخم‌های نطفه دار را پرورش داده و به جوجه بدل کرد، نیاز است که دستگاه مذکور ویژگی‌هایی را دارا باشد. مثل:

  1. سنسور سنجش دما و رطوبت
  2. بدنه ضد زنگ
  3. برد هوشمند
  4. سیستم چرخشی مناسب
  5. سیستم تامین رطوبت
  6. تعداد شانه مناسب
  7. و…

هر کدام از این ویژگی‌ها به دلیل این که در بازدهی سرمایه شما نقش دارند، مهم هستند و پیشنهاد می‌کنیم که حتما دستگاهی را انتخاب نمایید که ویژگی‌های مذکور را دارا باشد تا هم دچار ضرر و زیان مالی نشوید، هم این که در مدت زمان کوتاهی به نتیجه دلخواهتان دست پیدا کنید.

تفاوت دستگاه جوجه کشی خانگی و صنعتی:

یکی از تفاوت‌های اصلی بین دستگاه‌های جوجه کشی صنعتی با خانگی، میزان ظرفیت آن‌ها است. معمولا ظرفیت دستگاه های جوجه کشی صنعتی از چند صد عدد به بالاست. برخی از این دستگاه های جوجه کشی صنعتی بزرگ می‌توانند حتی تا ۶۰۰۰ عدد تخم را در خود پرورش داده و تبدیل به جوجه کنند.

البته دستگاه‌های صنعتی جوجه کشی در ظرفیت‌های دیگری نیز موجود هستند، مثل: ۶۰۰ تخم، ۸۰۰ تخم، ۱۰۰۰ تخم و … . نیازی که شما از خرید این دستگاه‌ها دارید، می‌تواند در انتخاب دستگاه جوجه کشی صنعتی بسیار تاثیر گذار باشد.

ماشین‌های جوجه کشی خانگی در اندازه و ظرفیت مختلفی تولید می‌شوند؛ اما در حالت کلی این نوع ماشین‌های جوجه کشی ظرفیتی بیش از ۱۵۰ تخم را ندارند. به سبب ظرفیت نسبتا کم در مقایسه با دستگاه‌های جوجه کشی صنعتی، اندازه کوچکی نیز دارند. یک دستگاه جوجه کشی کوچک هم وزن سبک‌تری دارد، هم این که به راحتی قابل جابجا شدن است.

نکات مهم در خرید دستگاه جوجه کشی

نکات مهم در خرید دستگاه جوجه کشی:

اگر قصد خرید دستگاه جوجه کشی دارید، باید برخی نکات و موارد را در نظر بگیرید. این نکات و موارد کمک می‌کنند تا بتوانید انتخاب درست و به جایی هنگام خرید داشته باشید.

برای خرید بهترین دستگاه جوجه کشی (صنعتی و خانگی) حتما به این موارد توجه نمایید:

  • ظرفیت و گنجایش دستگاه
  • برند تولید کننده
  • جنس بدنه
  • قدرت موتور
  • تغذیه و سوخت مصرفی
  • حجم و اندازه دستگاه
  • سنسورهای هوشمند تعبیه شده
  • متریال استفاده شده برای ساخت آن

همان طور که خدمتتان عرض کردیم، دستگاه‌های جوجه کشی در طیف وسیعی تولید می‌شوند و فاکتورهای زیادی در تعیین قیمت آن تاثیر می‌گذارند. اغلب کسانی که قصد دارند به تازگی این کسب و کار را راه اندازی کنند، در صورت نداشتن اطلاع و تخصص کافی در این زمینه، ممکن است دستگاه مناسبی انتخاب نکنند و همین امر باعث از دست رفتن سرمایه آن‌ها شود. امیدواریم از اطلاعات ارائه شده در این مقاله استفاده کنید و بهترین دستگاه جوجه کشی را خریداری نمایید.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی