
کامیابی فولاد خراسان در فروش، نتیجهی کارآمدی استراتژیهای جدید شرکت

مدیر فروش داخلی شرکت با بیان این که ۲۷ درصد از میلگرد معامله شدهی بورس کالای ایران در سال ۱۴۰۳ متعلق به فولاد خراسان بوده، گفت: با وجود کاهش تقاضای موثر در بازار، شاهد کامیابی فولاد خراسان در فروش محصولات خود بودیم، که این موضوع ناشی از اتخاذ استراتژیهای صحیح وتکنیکهای متنوع از سوی فولاد خراسان در بازاریابی و فروش محصولات است.
حسن جهانگیری با بیان این که موفقیتشرکت در فروش و دستیابی به اهداف عالی خود مرهون حمایت های مدیریت عالی سازمان و نیز زحمات همکاران پرتلاش حوزه بازاریابی و فروش است، افزود: همچنین عملکرد خوب بخش بارگیری و حمل ونقل، همکاری ارزشمند واحد IT در سامانه CRM و تمام همکاران در نواحی فنی و پشتیبانی، تولیدی و ستادی مجتمع این موفقیت را رقم زده و اینجانب به نوبه خود سپاسگزار همه همکاران میباشم.
وی افزود: عدم توازن عرضه و تقاضا در سالهای اخیر در کشورمان از یک سو و نحوه قیمتگذاری، الزام تولیدکنندگان فولاد به عرضه محصولات خود به قیمتهای پایه اعلام شده از طریق بورس کالا و کاهش تقاضای موثر (کاهش مصرف کننده نهایی) در انتهای زنجیره تولید خصوصا میلگرد و تیرآهن و... از سوی دیگر، باعث شده که قیمت کالای مذکور علیرغم افزایش بهای تمام شده به دلیل ناترازیهای انرژی و... هم سطح با رشد قیمت دلار نگردد.
جهانگیری افزود: با این وجود فولاد خراسان توانست با بکارگیری استراتژیها، تکنیکهای نوین و متنوع فروش، سهم قابل توجهی از تقاضای بازار داخلی و حتی بازار صادراتی را با وجود رقبای سرسخت صادر کننده، به سمت محصولات خود جذب نماید، به طوری که از مجموع 8.800.000 تن میلگرد A3 عرضه شده توسط فولادسازان کشور طی سال 1403 در بورس کالا مقدار 2.077.000 تن معامله شد و از این مقدار میلگرد معامله شده 564.000 تن یا به عبارتی بیش از 27 درصد معاملات میلگرد مزبور در بورس کالا متعلق به فولاد خراسان بوده است.
مدیر فروش داخلی شرکت افزود: همچنین از مجموع حدودا 6 میلیون تن شمش 3SP ، 5SP و ST60معامله شده در بورس کالا حدودا ۲۸۰ هزار تن سهم فولاد خراسان است که باتوجه به محدودیتهای انرژی و کاهش تولید شمش عدد قابل ملاحظهای میباشد.
جهانگیری ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات خانواده بزرگ فولاد خراسان، فرارسیدن سال نو را به هممیهنان گرامی و تمام همکارن عزیز در مجموعه بزرگ فولاد خراسان تبریک گفت.
گفتنی است، فولاد پس از نفت خام دومین ماده پرمصرف در کشورهای مختلف جهان بوده و کاربردهای بیشمار آن در صنایع مختلف باعث شده تا تولید فولاد در سطح جهان رو به افزایش گذاشته و به حدود ۲ میلیارد تن در آغاز سده جدید میلادی در جهان برسد؛ در این میان، کشورمان ایران با تولید سالانه 31 میلیون تن فولاد در جایگاه دهم تولید فولاد در جهان قرار دارد.