شمانیوز
شما نیوز

ثبت رکورد جدید نسوز کنورتور فولادسازی با ۴۱۴۱ ذوب

ثبت رکورد جدید نسوز کنورتور فولادسازی با ۴۱۴۱ ذوب

رکورد جدیدی در بخش فولادسازی ذوب‌آهن اصفهان به ثبت رسید. در تاریخ ۱۷ فروردین ۱۴۰۴، نسوز کنورتور با ثبت ۴۱۴۱ ذوب، رکورد تازه‌ای را به نام خود ثبت کرد.

خسرو شمس، مدیر بخش فولادسازی، ضمن تبریک این دستاورد مهم گفت: مقدار مصرف مواد نسوز تأثیر زیادی بر قیمت تمام‌شده فولاد تولیدی دارد و کاهش مصرف آن موجب کاهش هزینه تولید خواهد شد. یکی از راه‌های مؤثر در کاهش مصرف نسوز، افزایش عمر آن از طریق اجرای عملیات پاشش سرباره (Slag Splashing) است.

وی افزود: مطالعات و بررسی‌های لازم برای اجرای این طرح از پیش انجام شده بود و با برگزاری جلسات متعدد و تأمین تجهیزات و یوتیلیتی‌های مورد نیاز، این طرح در آبان‌ماه ۱۴۰۳ در کنورتور شماره دو بومی‌سازی و عملیاتی شد.

رسول علی‌نقی‌پور، سرپرست کارگاه کنورتور و میکسر، در این زمینه گفت: ثبت این رکورد ارزشمند با اجرای موفق طرح پاشش سرباره حاصل شده است؛ به‌طوری‌که تعداد ذوب نسبت به رکورد قبلی، افزایش ۳۵ درصدی داشته است. رکورد پیشین مربوط به کنورتور شماره یک و بدون اجرای عملیات Slag Splashing با ۳۰۶۰ ذوب بوده است. جا دارد از حمایت معاونت محترم بهره‌برداری و تلاش و پیگیری بی‌وقفه مدیریت‌های نسوز، امور فنی و برنامه ریزی تولید، انرژی و بهینه‌سازی سوخت، اتوماسیون و ارتباطات و مهندسی نت مکانیک و همچنین کلیه پرسنل بخش فولادسازی به‌ویژه همکاران انرژیتیک فولادسازی قدردانی و تشکر شود.

علی بریمانی، مدیر نسوز شرکت، با اشاره به اینکه آجرهای نسوز مصرف شده در این کنورتور از بین حدود 750تن آجر مازاد و رسوب شده در انبار، تفکیک و تنها نزدیک به 25 درصد آن خریداری شده است، افزود: اجرای موفق پاشش سرباره در کنورتور از سالیان پیش مورد توجه ذوب آهن بوده و رکورد اخیر حاصل برگزاری مناقصه با اسناد هدفمند جهت خرید مواد نسوز کنورتور به همراه اجرای عملیات پاشش سرباره بوده است. وی همچنین برگزاری جلسات منظم با حضور مدیریت های مرتبط که به منظور بررسی، طرح ریزی و اجرای پروژه انجام شد را در تحقق این مهم بسیار موثر دانست و اضافه نمود ثبت این رکورد سبب جلوگیری از خروج ارز در شرایط خاص و فعلی کشور تحت تحریم های شدید بین المللی گردید.

عبداله موحدی، معاون مدیر نسوز، با اشاره به مشکلات خاص در راه تأمین تجهیزات و پیش نیاز های اجرای طرح، موفقیت در ثبت رکورد و اجرایی شدن عملیات پاشش سرباره را حاصل تلاش مضاعف پرسنل مدیریت های فولادسازی، امورفنی و برنامه ریزی تولید، انرژی و بهینه سازی سوخت، اتوماسیون و ارتباطات و ... و اعتماد به ایده های پیشنهادی همکاران دانست. وی همچنین یاد آور شد که با توجه به مراحل نصب تجهیزات مورد نیاز، در حال حاضر عملیات پاشش سرباره در کنورتور شماره 1 نیز اجرایی شده و در کنورتور شماره 3 ، پس از تخریب نسوز فعلی کنورتور قابل اجرا خواهد بود.   

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین