شمانیوز
شما نیوز

29 محدوده اکتشافی امیدبخش در سنگان شناسایی شد

29 محدوده اکتشافی امیدبخش در سنگان شناسایی شد

رئیس هیات عامل ایمیدرو از شناسایی 29 محدوده اکتشافی امیدبخش در منطقه معدنی سنگان خبر داد و اعلام کرد: امید است با عملیات اکتشافی جدید در این منطقه، به ذخایر جدید سنگ آهن، مس و طلا دست یابیم.

به گزارش شمانیوز و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، وجیه الله جعفری افزود: عملیات اکتشافی با هدف دستیابی به ذخایر جدید و همچنین تامین خوراک کارخانه های کنسانتره و گندله، 13محدوده اکتشافی امید بخش حاصل از مطالعات ژئوفیزیک هوایی در پهنه اکتشافی سنگان، به این مجتمع واگذار شد.

وی گفت: با پیگیری های صورت گرفته، پروانه اکتشاف چهار محدوده در شهرستان های "تایباد"، "تربت جام" و "زاوه" صادر شده و دیگر پروانه ها در حال صدور است که به زودی عملیات اکتشاف مرحله شناسایی و پی جویی در آن ها شروع می شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: محدوده های شناسایی شده، زمینه رشد تولید، توسعه و اشتغالزایی فراگیر در این منطقه را فراهم خواهد کرد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین