گردشگری معدنی باعث افزایش ماندگاری زائر در استان میشود
معاون سرمایه گذاری و تأمین منابع اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت: گردشگری معدنی میتواند ایجاد جاذبه گردشگری و اقامت برای معادن فعال و غیرفعال کند و همچنین میتواند باعث افزایش ماندگاری زائران در استان شود.
به گزارش خبرنگار شمانیوز و به نقل از دنیای معدن: احمد دیناری، با اشاره به ایجاد گردشگری معدنی در شهرستان طرقبه و شاندیز، عنوان کرد: اخیرا در شهرستان طرقبه و شاندیز موافقتهای اولیه با اتکا بر حفظ زیست بومهای طبیعی و محیط زیست منطقه برای ایجاد پارک و محیط طبیعت گردی جهت گردشگری معدنی صادر شده است. وی ادامه داد: با توجه به جذابیت ذاتی معادن طلا و نقره برای گردشگران، انتظار میرود این معادن در کنار فعالیت معدنی بتوانند مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی نیز قرار بگیرند.. دیناری با اشاره به این که حوزه گردشگری یکی از سه حوزه اصلی اقتصادی کشور است و در کنار صنعت، کشاورزی و خدمات، گردشگری نیز از شاخههای اصلی خدمات است، عنوان کرد: طرح معدن طلا و ایجاد گردشگری معدنی در شهرستان طرقبه و شاندیز در حال برسی در کمیسیونهای تخصصی بوده که اگر موافقتها با این طرح صورت گیرد قطعا در زمینه گردشگری معدنی پیشرفت شگرفی خواهیم داشت. همچنین سایر نقاط استان به ویژه شهرستان نیشابور به واسطه معدن فیروزه میتواند در صنعت گردشگری معدنی ظرفیتهای ویژهای ایجاد کند. معاون سرمایه گذاری و تأمین منابع میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری
خراسان رضوی با اشاره به اینکه حوزه گردشگری به ایجاد اشتغال کمک میکند، تصریح کرد: همچنین گردشگری نیز میتواند به صنایع بسیار زیادی که به آن وابسته است کمک کند. از این جهت لازم است از ظرفیتهای گردشگری معدنی، روستایی و عشایری برای جلوگیری از مهاجرت و ایجاد اشتغال استفاده کرد، زیرا این حوزه یکی از بهترین راههای برون رفت از مشکل اشتغال و اقتصادی است وی افزود: گردشگری معدنی میتواند به واسطه بازدید گردشگران کمک بسیار خوبی در تقویت فعالیتهای بازاریابی معادن و جذب سرمایه برای معادن کند، اما از طرفی به دلیل نو پا بودن این صعنت گردشگری در استان باید در این خصوص فعالیتهای بیشتری صورت گیرد تا درنتیجه بتوانیم پیشرفتهای اقتصادی در این زمینه کسب کنیم.