![شمانیوز](/images/logo_header.png)
روش های پژوهش از دوره دبستان تا دکترا در شهر کتاب مرکزی
![روش های پژوهش از دوره دبستان تا دکترا در شهر کتاب مرکزی](https://cdn.shomanews.com/thumbnail/DM2ZjU3NGJjM/LJuSk844dp1AauVSDARFxQNsC4gBAQPzcRzGw6jmw-VtifFcV1tStDZjaPCCOwB7s4ozQKcbCVmogOVBmfOx7bbWVsxBHFOX-M-_UgDb51mqXgUlZ5hSPLnIKUwa4wT7CNuXdKfHp3B_-9442UYPtw,,/DM2ZjU3NGJjM.jpg)
شهرکتاب مرکزی با همکاری دفتر پژوهشهای فرهنگی به مناسبت روز پژوهش روشهای پژوهش از دوره دبستان تا دکترا برگزار میکند.
به گزارش شما نیوز ،به مناسبت روز پژوهش ۲۵ آذر برنامهاي تحت عنوان روشهاي پژوهش از دوره دبستان تا دكترا با سخنراني دكتر محمود عبدالله زاده و دكتر مهرناز خراسانچي برگزار ميكند.
دفتر پژوهشهاي فرهنگي از سال ۱۳۷۱ با تمركز بر ساختار پژوهش و بررسي آثار پژوهشي اقدام به چاپ و نشر كتاب هاي پژوهشي مي كند.
اين نشست ساعت ۱۸ در شهركتاب مركزي واقع در خيابان شريعتي بالاتر از مطهري نبش كوچه كلاته برگزار مي شود و حضور براي عموم آزاد است.