طرح رتبه بندی برای معلمان است یا تمام فرهنگیان؟
الهیار ترکمن درباره چگونگی تحت پوشش قرار گرفتن کادر اداری وزارت آموزش و پرورش در نظام رتبهبندی توضیح داد.
به گزارش خبرنگار شمانیوز و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان: هیات دولت در نهایت بعد از ۶ سال ، نظام رتبهبندی فرهنگیان را تصویب کرد؛ طرحی که آنقدر اجرای آن پر فراز و نشیب بود و در بحبوحه رفت و آمد سکانداران هر کدام تفسیری از تغییرات قبل و بعد از پیادهسازی این نظام داشتند که حالا سوالات بسیاری از اجرای روی کاغذ تا واقعیت آن مطرح میشود.
در شرایطی که قرعه تصویب و اجرای نظام رتبهبندی در زمان فعالیت محسن حاجیمیرزایی به عنوان وزیر آموزش و پرورش کلید خورد، او از افزایش حقوق معلمان متناسب با کسب رتبه، سابقه کاری، صلاحیت حرفهای و مدرک تحصیلی سخن گفت.آنطور که این توضیحات آموزش و پرورشیها نشان میدهد نظام رتبهبندی صرفا برای کادر آموزشی و به بیان دیگر معلمان اجرایی میشود و از تاثیر آن بر کادر اداری خبری نیست.
محدودیتی برای پوشش نظام رتبهبندی فرهنگیان نیست
علی الهیار ترکمن معاون برنامهریزی و توسعه وزارت آموزش و پرورش در این باره اظهار کرد: براساس آنچه در متن اجرایی نظام رتبهبندی فرهنگیان آمده است، کادر اداری هم با توجه به طرح طبقه بندی مشاغل معلمان کشور تحت پوشش قرار میگیرند، به عنوان مثال اکنون اگر فردی با سمت معلمی در پست اداری مشغول به فعالیت باشد، تحت پوشش نظام رتبهبندی فرهنگیان قرار خواهد گرفت.
او ادامه داد: اما در آینده باید کادر آموزشی و اداری را تفکیک کنیم، ولی اکنون محدودیتی برای پوشش نظام رتبهبندی فرهنگیان نیست.
معاون برنامهریزی و توسعه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در آینده باید وضعیت فعالیت کارکنان اداری و آموزشی و محل خدمت آنها مشخص شود، گفت: بر این اساس اگر فردی کارمند اداره است حکم اداری برای او صادر شود و باید در اداره فعالیت کند و اگر معلم است، برای او حکم معلمی اعمال میشود و محل خدمت در مدرسه خواهد بود.
الهیار ترکمن درباره زمان اجرای تفکیک کادر اداری و آموزشی در آموزش و پرورش تصریح کرد: ابتدا باید پیشنهاد آن را آماده کنیم و از سازمان اداری و استخدامی ظرفیت لازم را جذب کنیم چراکه تمام مجوزهای صادره تاکنون، با عنوان نیروی آموزشی است و برای مشاغل اداری به ما مجوز ندادند.