معاون سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی:
۸۰ میلیارد تومان کالای قاچاق معدوم شد + گزارش تصویری
سید حسین میرمعینی گفت: در ۱۰ ماه امسال ۱۳ هزار تن کالا به ارزش ۸۰ میلیارد تومان امحا و معدوم سازی شده که از نظر حجم نسبت به سال گذشته افزایش اما از نظر ارزش کاهش داشته است.
به گزارش خبرنگار شمانیوز : صبح روز دوشنبه 28 بهمن ماه ، مراسم امحای کالاهای سلامت محور و فاقد مجوز مصرف از سوی سازمان های ذیصلاح در مدیریت جمع آوری و فروش اموال تملیکی در استان تهران برگزار شد.
سید حسین میرمعینی معاون سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در حاشیه مراسم امحای ۴۰۰ تن مواد غذایی و کالای سلامت محور فاقد مجوز و تاریخ مصرف گذشته افزود: این کالاها برای صیانت از سلامت جامعه و در راستای احکام قضایی منهدم شدند.
معاون سازمان جمع آوری و فروش املاک تملیکی با اشاره به برنامههای امحای کالاهای مشابه در ۳۱ استان کشور گفت: استانهای مختلف به صورت جداگانه این اقدام را انجام میدهد و کالاهایی که برای واردات از نهادهای ذیربط مثل سازمان بهداشت و سازمان استاندارد مجوز دریافت نکرده و برای سلامتی مضر تشخیص داده شوند تحت شمول انهدام قرار میگیرند.
میرمعینی خاطرنشان کرد: برخی افراد سودجو کالاهای تاریخ مصرف گذشته را به کشور قاچاق میکنند که پس از شناسایی و کشف آنها احکام قضایی برای انهدام صادر خواهد شد.
وی ادامه داد: در ۱۰ ماه امسال نیز ۱۳ هزار تن کالا به ارزش ۸۰ میلیارد تومان امحا شده که از نظر حجم نسبت به سال گذشته افزایش اما از نظر ارزش کاهش داشته است.
معاون سازمان جمع آوری و فروش املاک تملیکی افزود: در سال نودوهشت بالغ بر ۶۱۰۰ تن کالا به ارزش حدودا نود میلیارد تومان امحا شده است.
میرمعینی با بیان اینکه عملیات امحاء و انهدام این کالاها به صورت ماهانه در استانهای مختلف کشور انجام میشود، ادامه داد: هر استان به صورت مجزا ۱۱ انهدام را انجام می دهد که سالیانه این کار بصورت سراسری انجام می شود و تقریبا هرماه در استانها فرایند انهدام داریم که بین بیستم تا سی ام هرماه انجام می شود.
معاون سازمان جمع آوری و فروش املاک تملیکی در خصوص طولانی شدن فرآیند انهدام از سال 95 تا کنون خاطر نشان کرد: گاهی اوقات این دسته از واردکنندگان اقدام به پیگیری قضایی برای رفع توقیف کالاهای خود میکنند که باعث میشود عملیات امحای های آنها به درازا بکشد.
معاون سازمان جمع آوری و فروش املاک تملیکی درباره امحای کالاهای سرمایه ای مانند خودرو گفت: برنامهای برای انهدام کالاهای سرمایه ای وجود ندارد.
وی اضافه کرد: اگر کالای سرمایه ای برای تولید داخل مفید باشد آن را برای مهندسی معکوس در اختیار مراکز فنی حرفهای و نهادهای ذیربط قرار میدهیم، اما کالاهایی که برای تولید داخل مضر باشند صادر خواهند شد.
در ادامه ، برومند میرزایی پور مدیر جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران اعلام کرد: در اجرای مبارزه با قاچاق کالا و ارز از ابتدای سال تا کنون حدود ۱۰ جلسه امحاء کالاهای سلامت محور و فاقد مجوز مصرف از سوی سازمان های ذیصلاح برگزار شده که بالغ بر یکهزارو نهصدو هفتاد تن کالا به ارزش اقتصادی 230 میلیارد ریال توسط سازمان معدوم شده است.
گفتنی است ۴۰۰ تن مواد غذایی و کالای سلامت محور فاقد مجوز و تاریخ مصرف گذشته به ارزش ۱۹ میلیارد ریال صبح امروز با حضور نمایندگان دادستانی ، قضات ، اصحاب رسانه ونهادهای ذیربط منهدم و امحا شد.