دو عامل موثر در افزایش سود فولاد خوزستان
این شرکت با سرمایه ۱,۹۰۴ میلیارد تومانی عرضه کننده محصولات نیمه نهانی فولادی و دومین قطب تولید فولاد خام کشور و یکی از بنگاه های پیشروی اقتصادی است که در عرصه های ملی و منطقه ای حضوری فعال دارد.
به گزارش شمانیوز به نقل از فکراقتصادی، این شرکت با هدف تولید ۳.۸ میلیون تن و صادرات ۲ میلیون تن شمش فولادی بعنوان […] این شرکت با سرمایه ۱,۹۰۴ میلیارد تومانی عرضه کننده محصولات نیمه نهانی فولادی و دومین قطب تولید فولاد خام کشور و یکی از بنگاه های پیشروی اقتصادی است که در عرصه های ملی و منطقه ای حضوری فعال دارد.
این شرکت با هدف تولید ۳.۸ میلیون تن و صادرات ۲ میلیون تن شمش فولادی بعنوان بزرگترین عرضه کننده شمش فولادی کشور نقشی محوری در تامین مواد اولیه با کیفیت مطلوب شرکت های نوردی داخل کشور ایفا می نماید.
سهامدار اصلی این شرکت، شرکت گروه توسعه اقتصادی پایندگان با ۴۳ درصد مالکیت میباشد. در سه ماهه اول سال مالی جاری شرکت فولاد خوزستان با ثبت درآمد ۴۸۰۰ میلیارد تومانی سودی بالغ بر ۶۴ تومان به ازای هر سهم داشته است.
سود شرکت نسبت به ۳ ماهه آخر سال ۹۸ رشد ۳۶ درصدی داشته است. با توجه به اینکه حدود ۵۰ درصد درآمد شرکت از محل صادرات تأمین میشود و از طرفی مبلغ فروش داخلی شرکت نیز بر اساس نرخ های جهانی می باشد، وابستگی زیادی به نرخ های جهانی دارد. با توجه به اینکه صنعت چین در تعیین نرخ جهانی شمش تأثیر بسزایی دارد و افزایش تقاضای چین در این فلز منجر به افزایش نرخ این محصول طی ماه های گذشته است.
بنابراین افزایش نرخ ارز از یک سو و افزایش نرخ جهانی شمش میتواند در ادامه سال نرخ فروش محصولات شرکت را در روند رشدی قرار دهد. ظرفیت تولید شرکت حدود ۳،۸۰۰،۰۰۰ تن شمش میباشد که تقریبا سالانه به صورت فول ظرفیت تولید کار میکند.
با توجه به اینکه شرکت در حال بهره برداری از طرحی مبنی بر افزایش تولید گندله میباشد؛ حاشیه سود شرکت در صورت تکمیل این طرح افزایش حدود ۵ الی ۷ درصدی خواهد داشت. به عبارتی از رقم ۲۵ درصد در حال حاضر به محدوده ۳۰ درصد خواهد رشد. با توجه به مفروضات موجود در برآورد سودآوری شرکت و ادامه روند تولید سال گذشته سود هر سهم شرکت در سال مالی جاری میتواند در بازه ۲۵۰ الی ۳۰۰ تومان قرار گیرد.