جای جوش صورتتان را با این روش تضمینی درمان کنید
جای جوش روی صورت ممکن است اعتماد بنفس را از شما بگیرد . به گزارش ایران ناز کراس شیوه درمانی نسبتاً جدیدی است که برای جای جوش های که به حالت فرورفته هستند و به آن ها ice Pick گفته می شود بکار می رود .
ضایعات پوستی ناشی از اسکار اکنه که به شکل فرورفتگی دیده میشوند ، معمولاً این ویژگی را دارند که دهانه آن ها بسیار کوچک است و عمق زیادی دارند به همین دلیل لیزر یا دیگر روش ها به خوبی قادر به بهبود این ضایعات نخواهند بود.نوعی اسید است که غلطت های گوناگونی از ۷۰ تا ۱۰۰ درصد دارد سبب می شود عمق اسکار را کم کند و ظاهر پوست شخص بهتر شود مخصوصا سبب می شود هنگامی که از کرم پودرهای ارایشی استفاده می کنید کرم داخل سوراخ ها نشیند.
البته لازم به ذکر است در مواردی که اثرهای تخریبی آن به صورت فرورفتگی های عمیق همراه با تخریب بافتی در پوست باشد، درمان صد درصد و قطعی وجود ندارد و بسته به نوع پوست و شیوه درمان میتوان انتظار بهبودی داشت.معمولا سابسیژن فیلر همراه با کراس نتیجه مطلوبی در این موارد دارد.
در کراس شیوه کار به اینصورت است که مقدار کمی اسید( معمولا TCA) که غلظت آن به وسیله پزشک تعیین می شود داخل ضایعات قرار داده می شود. پس از انجام کراس، این ضایعات ابتدا به رنگ سفید در می آیند و بعد از مدتی حالت دلمه قهوه ای رنگ پیدا می کنند و پس از گذشت ۳ تا ۷ روز دلمه ها جدا می شوند . طی یک ماه پس از درمان جای جوش با کراس، کم کم کلاژن سازی در محل درمان انجام می شود و ضایعات فرورفته، پرترمی شوند و پوست صاف تر خواهد شد.
چه کسانی نباید کراس انجام دهند؟
– بیماران مبتلا به ضایعات التهابی فعال
– کسانی که سابقه کلویید یا گوشت اضافه دارند
– افرادی که به تبخال مبتلا هستند
– در صورت استفاده از ایزوترتینوئین ها مثل رآکوتان
اقدامات بعد از کراس
– استفاده از کرم ضد افتاب تا بهبودی کامل زخم های ناشی از کراس
– پس از ایجاد پوست روی زخمها منعی برای آرایش وجود ندارد
– استفاده از داروهای تجویز شده به وسیله پزشک
تعداد جلسات درمان جای جوش با کراس
پزشک بعد از معاینه بیمار و به ویژه بعد از انجام نخستین جلسه درمان جای جوش با کراس، میتواند تعداد جلسات را تخمین بزند ولی معمولاً ۳ جلسه درمانی برای انجام کراس لازم است.
منبع : ایران ناز