شمانیوز
شما نیوز

این مشاغل دشمن اصلی خوابند؟

این مشاغل دشمن اصلی خوابند؟

برخی مشاغل می‌تواند کیفیت خواب انسان را تحت تاثیر قرار دهد.

 امروزه بسیاری از مردم از داشتن مشکلات متعدد در خواب گلایه دارند. از مسائل روانی و مشکلات فیزیکی تا عوامل محیطی می‌توانند بر کیفیت خواب زندگی شما تاثیر بگذارند.

در این میان، متخصصان می‌گویند مشاغل هم می‌توانند باعث ایجاد اختلالات در خواب آرام شما شوند. از جمله رایج‌ترین این مشاغل می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

۱- متخصص برج مراقبت فرودگاه

بسیار رایج است که کسانی که در طول شب در برج مراقبت کار می‌کنند برخی مواقع خوابشان ببرد. این موضوع نشان می‌دهد چقدر این شغل می‌تواند بر کیفیت خواب تاثیرگذار باشد و دلیلش این است که ساعت بدن با ساعت کاری تطابق ندارد. برای کسانی که به صورت شیفت‌های گردشی کار می‌کنند احتمال وقوع اختلالات خواب زیاد است.

۲- مسئول شبکه

مشاغل مربوط به خدمات اینترنت یکی دیگر از مشاغلی است که به صورت شیفت‌های گردشی کار می‌کند. مسئولان این شبکه‌ها باید به طور دائمی و شبانه روزی از عملکرد سایت‌های اینترنتی یا شبکه‌های گسترده‌ای از داده‌ها اطمینان یابند. این بدان معنا خواهد بود که مسئولان انسانی این بخش دچار مشکلات مربوط به اختلالات خواب خواهند شد.

۳- خبرنگاران

امروزه با تغییر سبک زندگی و جریان مداوم اخبار، از تهیه کنندگان تا خبرنگاران باید به طور شبانه روزی اقدام به تهیه و تنظیم اخبار برای مخاطبان کنند. با گسترش فعالیت شبانه روزی اخبار، وجود شیفت‌های گردشی در این زمینه ضروری است. برای مثال خبرنگار در ساعت ۳ بامداد در حال تنظیم خبر است.

۴- پرستاران

کارکنان بخش درمانی و به خصوص پرستاران به طور طبیعی دارای شیفت‌های شب هستند. حتی پیش از همه گیری کرونا در جهان هم این قشر مجبور بودند ساعت‌های طولانی در شیفت‌های گردشی و شب به بیماران خدمات رسانی کنند. مطالعات نشان داده است کارکردن مداوم در شیفت شب می‌تواند برای سلامت بدن مضر باشد.

از دیگر مشاغلی که بر کیفیت خواب افراد تاثیر می‌گذارد می‌توان به مدیران ارشد و میانی، تحلیلگران مالی، نیرو‌های پلیس، خلبانان، مادرانی که به تازگی دارای فرزند شده اند، رانندگان ماشین‌های سنگین، کارکنان بخش مشاغل شبانه روزی مانند داروخانه ها و کارکنان کارخانه‌هایی که به صورت شبانه روزی دایر هستند، اشاره کرد.

توصیه‌هایی که برای افراد شاغل در شیفت شب مطرح می‌شود شامل کارکردن گروهی، نوشیدن قهوه و تحرک داشت در زمان کار مانند راه رفتن در محیط می‌شود. شیفت شب باید طوری طراحی شود که فرد بتواند حداقل یک چرت کوتاه در طول شب داشته باشد. برای این منظور می‌توان از پرسنل بیشتری در این شیفت‌ها استفاده کرد تا افراد بتوانند به نوبت ساعتی از شب را استراحت کنند.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

تبلیغات متنی