شمانیوز
شما نیوز

این عفونت در بدن، چشمانتان را از بین می برد

این عفونت در بدن، چشمانتان را از بین می برد

زخم قرنیه یکی از بیماری‌های رایج چشم است که می‌تواند باعث کاهش قدرت بینایی افراد شود.

زخم قرنیه یکی از بیماری‌های بسیار رایجی است که باعث التهاب شدید چشم می‌شود. این بیماری غالباً به دلیل عفونت رخ می‌دهد، با این حال ممکن است این عفونت با یک زخم فیزیکی به قرنیه آسیب وارد کند.

زخم‌های چشم که به نظر کوچک می‌رسند می‌توانند منجر به زخم قرنیه شوند. به همین دلیل افراد در این مواقع باید نسبت به درمان زخم خود توجه ویژه‌ای داشته باشند. در صورت آسیب به قرنیه و عدم توجه به آن، زخم قرنیه می‌تواند به آب مروارید و یا گلوکوم تبدیل شود.

از علائم زخم قرنیه می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

۱- قرمزی و خارش چشم

۲- درد چشم

۳- احساس اینکه چیزی در داخل چشم وجود دارد

۴- ترشح اشک یا چرک از چشم

۵- داشتن دید تار

۶- حساسیت به نور

پس از مشاهده علائم بالا مراجعه به چشم پزشک ضروری است بخصوص زمانی که این علائم پس از یک روز بهبود نیافتند. عدم درمان سریع و ضروری زخم قرنیه می‌تواند منجر به آسیب‌های بلند مدت به قدرت بینایی فرد شود.

دلایل زیادی برای بروز این بیماری مطرح شده است که اصلی‌ترین آن عفونت‌های باکتریایی است که باعث التهاب قرنیه می‌شود. با این حال، این بیماری می‌تواند ناشی از عفونت‌های ویروسی، قارچی و یا تروما باشد. به طور معمول عفونت چشم در افراد ذیل شایع است:

۱- کسانی که به طور دائمی از لنز استفاده می‌کنند بخصوص در طول شب

۲- کسانی که دچار خشکی چشم هستند

۳- افرادی که در گذشته دچار زخم قرنیه شده اند و یا جراحی پلک انجام داده اند

۴- افرادی که سیستم ایمنی آن‌ها دچار کم کاری است

۵- کسانی که دارای آلرژی‌های خاص چشم هستند

زخم قرنیه؛ بیماری ناشی از عفونت که می‌تواند باعث کاهش قدرت بینایی شود

اگر بیماری زخم قرنیه ناشی از وجود یک شی خارجی باشد، پزشک در گام نخست اقدام به خارج کردن آن شی می‌کند. به طور معمول، این بیماری با تجویز آنتی بیوتیک به ویژه به صورت قطره چشم درمان می‌شود. اگر زخم قرنیه ناشی از کثیفی چشم باشد، دارو‌های ضدقارچی تجویز می‌شود.

اگر زخم قرنیه ناشی از زیاده روی در استفاده از لنز باشد، باید از استفاده از لنز اجتناب کنید. همچنین افراد باید از مالیدن چشمان خود خودداری کرده و دستان خود را برای جلوگیری از انتقال عفونت به چشم همواره بشویند. به طور معمول پس از ۲ تا ۳ هفته انجام روند درمانی، این بیماری بهبود می‌یابد.

 

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

تبلیغات متنی