سردار آزمون | سردار آزمون تیم ملی ایران | زن سردار آزمون | بچه سردار آزمون
دوستی سردار آزمون و برادران ممنوع التصویر | عکس سردار آزمون در کنار قاسم خانیها
سردار آزمون این روزها با دوستان سرشناس و جنجالی خود در دبی به سر میبرد.
به گزارش گل کوچیک سردار آزمون این روزها در سفر به سر میبرد. سردار آزمون در تعطیلات سال نو میلادی ابتدا راهی ایران شد. سردار آزمون در این پنجره زمستانی شایعات متعددی در مورد خروج از زنیت و پیوستن به نیوکسل و لیون داشت اما او بی توجه به این موضوعات در سفر به سر میبرد. سردار آزمون در سفر به ایران همراه خانواده و نامزد خود جشن تولد 28 سالگی برپا کرد و پس از آن راهی دبی شد. سردار آزمون در دبی کنار دو برادر پرحاشیه این روزهای سینما و تلویزیون عمسی به یادگار منتشر کرد.
مهراب و پیمان قاسمخانی این روزها در تلویزیون ممنوع الکار و ممنوع التصویر هستند.
وقتی مهراب قاسم خانی در اینستاگرام هم ممنوع التصویر است!
صفحه اینستاگرام برنامه خندوانه مدتی است سلسله لایوهای اینستاگرامی را با حضور رامبد جوان، داوران این دوره«خنداننده شو»، کمدین ها، نویسندگان کمدی و... برگزار می کند.این برنامه به صورت شبانه برگزار می شود و رامبد جوان با متخصصان حوزه کمدی و طنز گفت و گو می کند. شنبه ۱۱ دیماه بنا بود مهراب قاسم خانی مهمان این سلسله لایو باشد اما ساعاتی بعد از اعلام خبر توسط قاسم خانی و رامبد جوان؛ خبر از صفحه هر دو حذف شد.قاسم خانی البته در یک استوری که آن هم به سرعت حذف شد؛ نوشت:«کنسل شد؛ اصلاح ندونستند» شماری از هنرمندان سال ها ممنوع الکاری و ممنوع التصویری را در صدا و سیما تجربه کرده اند و بعد مجددا امکان همکاری شان با تلویزیون فراهم شده؛ اما این روند گویا برای برادران قاسم خانی یک استثناست.سریال هایی که مهراب قاسم خانی نوشته است؛ مدام از تلویزیون بازپخش می شوند و مورد توجه مخاطب است اما گویا او اجازه کوچک ترین حضور را در یک برنامه تلویزیونی ولو خارج از چارچوب تلویزیون ندارد.او سال ها کمدی نوشته و یکی از برندهای تلویزیون بود. برنامه سازان به صورت غیر رسمی از او مشاوره می گیرند و او اجازه همکاری رسمی با پروژه ای در صدا و سیما را ندارد.آخرین حضور رسمی او به کارگردانی قسمت های اولیه فصل اول «دورهمی» بر می گردد که آن هم اجازه درج نامش در تیتراژ صادر نشد و نهایتا با انصراف قاسم خانی همراه بود.
مدیران تلویزیونی هر روز محافظهکار تر میشوند
او با اشاره به سریالهای « پاورچین » و «شبهای برره»، اظهار کرد: این مجموعهها بالای ۹۰ درصد بینندهای داشتند که بالای ۸۰ درصد از آنها هم راضی بودند؛ اما امروز شرایط تغییر کرده است. عوامل بسیاری در رخ دادن این اتفاق دست به دست هم دادهاند که فکر میکنم مهمترین آنها به مدیران صداوسیما برمیگردد که هر روز بیشتر از گذشته محافظهکار تر میشوند و ریسکپذیری آنها کاهش پیدا میکند.
قاسم خانی ادامه داد: بچههایی که امروز به عنوان قدیمیها در تلویزیون مشغول به کار هستند، روزی این فرصت را پیدا کردهاند که در این عرصه حضور پیدا کنند و بعد دیده و شناخته شوند؛ ولی الان مدتها است که ما این اتفاق را در تلویزیون ندیدهایم. ترسی میان مدیران و حتی تهیهکنندگان بهوجود آمده که از همان ابتدا به سراغ مهرههایی
میروند که امتحان خود را پس دادهاند و در نتیجه خیلی کم اتفاق میافتد که گروهها و افراد جدیدی وارد این حوزه شوند و بدنه اصلی کار را تشکیل دهند. در واقع عملاً بار اصلی بر دوش همین قدیمیترها است؛ البته ممکن است چند جوان این فرصت را پیدا کنند که چند نقش کوچک را در مجموعههای طنز ایفا کنند، اما معمولاً دیده نمیشوند.
این نویسنده که معتقد است «عدم ورود جوانها به عرصه طنز در تلویزیون اتفاق بدی است»، گفت: این در حالی است که در سریالهای خارجی در هر مجمومهای که تولید میشود، تقریباً یک گروه جدیدی وارد میشوند که همه از استانداردهایی خوبی هم برخوردارند و کاملاً مشخص است که برای آنها زمان گذاشته شده است؛ اما الان مدتها است که تلویزیون به این موضوع خیلی ساده نگاه میکنند و برای تولید آثار به سراغ اسامی ثابتی که در لیست وجود دارند، میروند.
چرا قدیمیها دیگر موفق نیستند؟
نویسنده سریالهای «مرد هزار چهره» و «پاورچین» در پاسخ به این پرسش که چرا قدیمیهای عرصه طنر هم دیگر در جذب مخاطب چندان موفق نیستند، گفت: عوامل مهمی در این اتفاق تاثیرگذارند. یک نکته مهم این است که دسترسی مردم به آثار خارجی زیاد شده است و از طرفی هم تلویزیون رقابت کردن را بلد نیست و فقط نشان میدهد که فلان شبکه یا فلان برنامه چقدر بد است؛ در واقع میخواهیم با زدن بقیه، خودمان را بالا ببریم. این درحالی است که در کار فرهنگی، اصلاً مسیر این نیست و باید کار بهتری برای پیشرفت انجام دهیم. اگر آن سریالها و برنامهها بد هستند، ولی موفق شدند که مخاطب را جذب کنند، بنابراین نمیتوان در برابر آنها به این شیوه مقابله کرد. دیگر نمیشود دیشها را از بالا به پایین انداخت و فکر کرد که موضوع حل شده است.
قاسمخانی با بیان اینکه «ما باید بتوانیم مخاطب جوان و نیازهای او را بشناسیم» یادآور شد: این اتفاقی است در تلویزیون نمیافتد. از طرفی هم فضای مجازی به شدت به روز شده و الان شوخیهای بسیار جذابتری در توئیتر پیدا میشود تا در تلویزیون؛ شوخیهایی که برای نسل دیگری است و ما هنوز آنها را نشناختهایم و حتی تلاش هم نکردهایم که بشناسیم؛ حتی مقاومت هم میکنیم و میخواهیم آنها را نادیده بگیریم. بنابراین کاملاً طبیعی است که جوانها هم دیگر تلویزیون نگاه نکنند. وقتی هم که مخاطب نباشد، انگیزه در میان گروههای سازنده کاهش پیدا میکند، چون به عنوان مثال فقط برای ۲۰ درصد از مخاطبان کار میکنند. دیگر آن هیجان انگیزه سابق وجود ندارد که برای حجم زیادی از مخاطبان برنامه میساختیم. الان این تصور به وجود آمده که من دستمزدم را میگیرم و سایر آثار تلویزیون هم خیلی بهتر از برنامه ما نیستند.
او در پاسخ به این پرسش که آثار طنز تلویزیونی را تماشا میکند، بیان کرد: من دیگر آنچنان بیننده تلویزیون نیستم و از هر مجموعه فقط چند قسمت را میبینم. دیگر در تلویزیون آن احترامی که باید به مخاطب گذاشته نمیشود. زمانی که در برنامه «دورهمی» حضور داشتم، شاهد بودم که یک مقاومت جدی برای اینکه برنامه دیده نشود، وجود دارد. خیلی ساده است، وقتی قرار است در برنامهای مهمانی حضور داشته باشد، باید کسانی باشند که مردم آنها را دوست دارند؛ این در حالی است که از لیست مهمانهایی که به تلویزیون داده میشود، افرادی را که مردم بیشتر دوستشان دارند، حذف میشوند.
نویسنده سریال «دزد و پلیس» ادامه داد: به نظرم تلویزیون باید از افرادی که مردم دوستشان دارند، خواهش کند تا در برنامهای حضور پیدا کنند. موفقیت تلویزیون نیاز به حضور این افراد دارد، چراکه مردم این ستارهها را دوست دارند. هنوز برخی از مدیران تلویزیونی متوجه نشدهاند که باید از برخی از هنرمندان در عرصههای مختلف خواهش کنند تا در تلویزیون حضور یابند؛ چون مفهوم تلویزیون مردمی همین است و باید به مردم و علایق آنها احترام گذاشته شود. نمیشود در تلویزیون از حضور افرادی که با مجوز در عرصههای گوناگون فعالیت میکنند به صرف اینکه با سلیقه برخی جور در نمیآید، جلوگیری شود؛ من فکر میکنم این شکلی از قلدری است؛ یعنی من قدرت دارم و به جای همه شما تصمیم میگیرم که این اصلاً کار درستی نیست.