حضوری شدن مدارس
فوری: حضور در مراسم الزامی شد
در حالی که متخصصان از روند افزایشی موارد ابتلا به اومیکرون خبر داده و میگویند احتمالا آخر بهمن ماه پیک ابتلا به اومیکرون باشد، وزیر کشور بازگشایی مدارس و دانشگاهها را به وزیران مربوطه ابلاغ کرد.
به گزارش شمانیوز: با وجود هشدارهای متخصصصان از افزایش موارد ابتلا به اومیکرون، وزیر کشور بازگشایی مدارس و دانشگاهها را به وزیران مربوطه ابلاغ کرد. همچنین وزیر آموزشوپرورش نیز گفته مدارس حتما باید آموزش حضوری را از سر بگیرند.
ابلاغیه برای بازگشایی مدارس
روند ابتلا به اومیکرون در کشور رو به افزایش است. بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت تا روز گذشته ۲۶۰۹ بیمار مبتلا به اومیکرون در کشور شناسایی شدهاند. بر این اساس اصفهان با ۱۳۵مورد ابتلای جدید، شیراز با ۶۲ مورد، البرز با ۲۷ مورد و زنجان هم با ۱۷ مورد، بیشترین آمار شناسایی کرونای اومیکرون در ۲۴ساعت را بهخود اختصاص دادهاند.
روز سهشنبه نیز محمد علوی، معاون دانشگاه علوم پزشکی اهواز خبر داد که ۹ هزار و ۴۰۰ مورد اومیکرون در خوزستان وجود دارد.
در همین حال احمد وحیدی، وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا امروز بازگشایی مدارس و دانشگاهها را به وزیران علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آموزش و پرورش و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.
نجات آموزش کشور با بازگشایی مدارس؟
یوسف نوری، وزیر آموزشوپرورش نیز درباره حضوری بودن مدارس گفت: «تمامی مدارس کشور باز است و باید بصورت حضوری فعالیت داشته باشند.
او با بیان اینکه والدین دانشآموزان نیز با مدارس همکاری داشته باشند و دانش آموزان را به مدارس بفرستند، ادامه داد: «۹۵ درصد مدارس دنیا در این مدت باز بودهاند اما ما ۱۰۰ درصد تعطیل کردیم و آموزش مجازی داشتیم.»
پیش از این احمد وحیدی، وزیر کشور گفته بود باید برای نجات آموزش کشور این اتفاق در سریعترین زمان ممکن صورت گیرد. همه اینها در حالی است که برخی از مقامات بهداشتی نسبت به افزایش موارد ابتلا به اومیکرون در کشور هشدار دادهاند.
هشدار متخصصان برای پیک ابتلا به کرونا
مسعود مردانی، عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا روز سهشنبه به تجارتنیوز گفته بود: «پیشبینی ما این است تا اواخر بهمن ماه و اوایل اسفندماه به پیک ابتلا به اومیکرون در کشور برسیم. اگر آن وضعیت اتفاق بیفتد بازگشایی مدارس به صلاح نیست و ترجیحا باید غیرحضوری باشند.»
او همچنین گفت: «کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا هشدارهای لازم را در این مورد داده است. اما چون در حال حاضر میزان ابتلا به کرونا، بستری و مرگومیر در وضیت بحرانی قرار ندارد، مسئولان با اتکا به این وضعیت این تصمیمات را میگیرند.»
روز چهارشنبه نیز نادر توکلی، معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران به ایسنا گفته بود که سویه جدید کرونا در تهران در حال غالبشدن است و این موضوع را میتوان از شمار مراجعهها به مراکز درمانی متوجه شد.
دانشآموزان در خطر ابتلا به کرونا؟
به نظر میرسد اینکه شدت ابتلا به اومیکرون بالا نیست باعث شده که برخی این سویه را جدی نگیرند. در همین مورد علیرضا ناجی، رئیس مرکز تحقیقات ویروسشناسی بیمارستان مسیح دانشوری گفته: «این موضوع که شدت ابتلا در امیکرون بالا نیست نباید مانع از توجه به این نکته مهم شود که این سویه بسیار ایمنگریز است و همچنین سرعت انتقال بالای آن میتواند منجر به افزایش ابتلا و حتی پیدایش سویه جدیدی شود. همچنین احتمال شدتگرفتن بیماری در کودکان و افرادی که بیماریهای زمینهای دارند نیز وجود دارد.»
پیشتر ۲ هزار دانشآموز در تهران، ۱۸۰ دانشآموز در بویراحمد، ۴۸ دانشآموز در قم و ۱۵ دانشآموز و چهار معلم در ایلام. حالا باید دید با وجود هشدارهای متخصصان، حضوری بودن مدارس چه تاثیری در روند ابتلا به کرونا دارد.
«عیدمان را سیاه کنید!»
در ادامه نظر برخی از مخاطبان را درباره بازگشایی مدارس در دوره شیوع کرونا میخوانید.
«عیدمان را سیاه کنید، آن زمان خوشحال میشوید؟ برای من مهم نیست و امتحانات را حضوری دادیم اما تا چند دانشآموز بیگناه و مردم بیگناه بخاطر سواد کشور نمیرند و مریض نشوند تعطیل نمیشود.»
«لطفا عاقلانه تصمیم بگیرید. دانشآموزان ابتدایی نه واکسن زدن دو نه رعایت کردن بلدند. اگر اتفاقی برای آنها بیفتد چه کسی جوابگوست؟»
«تعطیل کنید. امتحان هم که حضوری دادند. روز به روز این بیماری زیادتر میشود.»
«آموزش حضوری فقط فقط موجب افزایش بیماری میشود و استرس خانواده دانشآموزان را افزایش میدهد. آموزش غیرحضوری در این وضعیت بهتر است و مدارس اگر تا آخر امسال تعطیل شوند پیک کرونا کاملا میخوابد.»
«لطفا مدارس را حضوری کنید ما حضوری میخواهیم.»