شمانیوز
شما نیوز

مسیریاب | مسیریاب آنلاین

هشدار | اگر از مسیریاب استفاده میکنی این خبر رو حتما بخون

هشدار | اگر از مسیریاب استفاده میکنی این خبر رو حتما بخون

استفاده از مسیریاب برای رسیدن به مکانی که نمیدانید مسیرش چگونه است کمک زیادی خواهد کرد اما استفاده از این اپلیکیشن خطرات زیادی دارد که بهتر است بدانید.

به گزارش شمانیوز: استفاده از مسیریاب برای رسیدن به مکانی که نمیدانید مسیرش چگونه است کمک زیادی خواهد کرد اما استفاده از این اپلیکیشن خطرات زیادی دارد که بهتر است بدانید.

 

استفاده از جی پی اس هنگام رانندگی باعث آسیب مغزی می شود!!

طبق مطالعات انجام شده استفاده از جی پی اس هنگام رانندگی باعث آسیب به مغز می شود و این موضوع روی افراد زیادی تست شده است. آن ها به این نتیجه رسیده اند افرادی که تجربه استفاده از جی پی اس را در طول رانندگی داشتند، به ذهن شان آسیب وارد شده و به مرور قدرت جهت یابی را از دست داده ‌اند.

سه سال بعد از این مطالعه، دوباره یک آزمایش دیگر انجام دادند و به قطعیت کامل در مورد این مسئله رسیدند. در واقع به این نتیجه رسیدند افرادی که هنگام رانندگی از GPS استفاده می کنند، جهت شناسی ضعیفی دارند که همین اتفاق؛ به مرور باعث افت حافظه شان خواهد شد.

 

جهت شناسی؛ نیازمند مهارت های ذهنی و مغزی است

هر بخش از مغز نیازمند این است که هنگام رانندگی خودش را کاملاً با شرایط وفق و تطبیق دهد و عملکرد های ذهنی مختلفی را به اجرا برساند و در واقع یک نقشه ذهنی مناسب برای شما ایجاد کند. به خاطر همین است که باید مراقب حرکات تان باشید و نکات مختلفی را مد نظر قرار دهید تا به ذهن تان آسیب نرسد، زیرا در چنین شرایطی ذهن کاملاً درگیر است.

 

تمرین دادن مغز و ذهن اهمیت بسیار زیادی دارد

شما می توانید با خاموش کردن جی پی اس، ذهن تان را آرام کنید و دوباره عملکرد مغزی و ذهنی قبل را به دست بیاورید. از طرفی هم سعی کنید که در طول روز و با انجم کار هایی؛ مثلِ بازی شطرنج، پازل، بازی های حافظه ای، تمرین های هنری و ورزش منظم تاثیر مثبتی روی ذهن و مغز خود بگذارید.

 

رانندگی فعالیت مغزی را درگیر می کند

هر زمان که شما پشت فرمان می‌ نشینید، تعداد زیادی عملکرد مغزی صورت می گیرد که باعث می شود خیلی راحت و موفقیت آمیز کارتان را انجام دهید. مطالعه ای در سال 2019 به این موضوع اشاره کرده است که باید مراقب مهارت های ذهنی و سطح تمرکز خود هنگام رانندگی باشید. جالب تر این که قدرتِ حافظه، عملکرد اجرایی، توجه و تمرکز شما روی رانندگی تان اثر گذار است و رانندگی هم روی آن ها تاثیر می گذارد.

توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی