شمانیوز
شما نیوز

ابی خواننده

موج ششم کرونا با یک خواننده لس آنجلسی آغاز شد + فیلم

موج ششم کرونا با یک خواننده لس آنجلسی آغاز شد + فیلم

یک خواننده لس آنجلسی در ترکیه کنسرت برگزار کرده است که بیان شده حدود ۱۲۰ هزار نفر ایرانی در آن شرکت داشته اند.

به گزارش شمانیوز، یک خواننده لس آنجلسی در ترکیه کنسرت برگزار کرده است که بیان شده حدود ۱۲۰ هزار نفر ایرانی در آن شرکت داشته اند

اخیرا انتشار آمار و تصاویری از حضور ایرانیان در کنسرت های ترکیه، واکنش های مختلفی در فضای مجازی به دنبال داشته است. کاربران مسائل و انتقادات زیادی در این باره مطرح کرده اند که در ادامه به بررسی مهم ترین آنان می پردازیم.

غارت از ایرانیان به نام کنسرت!

بهمن بابازاده خبرنگار حوزه موسیقی در توئیتی نوشت: با احتساب کنسرت «ستین» در استانبول، بیش از سی هزار بلیت کنسرت فقط تو شهریور امسال برای ایرانی‌ها تو ترکیه فروخته شده. هر بلیت رو متوسط ۱۵۰ دلار بگیری، میشه چهار ونیم میلیون دلار. با دلار ۲۷ هزار تومنی، میشه ۱۲۰ میلیارد تومن.

۱۲۰ میلیارد تومن

۱۲۰ میلیارد تومن

۱۲۰ میلیارد تومن؟!

این خبرنگار، هم چنین در پیامی دیگر نوشت: غارت از ایرانی‌ها تحت نام کنسرت!

توییت بهمن بابازاده درباره کنسرت ترکیه

طبق گزارش بابازاده، کنسرت گروه زدبازی از سوی برنامه گذاران خارج از ایران با شرایط عجیب و قیمت ۴ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان تا ۱۶ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان و با ارز مشخص شده به فروش رفته است.

چرا اربعین نه، ولی کنسرت ترکیه بله؟

بعد از شیوع کرونا اعزام رسمی به عتبات عالیات و همچنین مراسم اربعین حسینی متوقف شد. عاشقان حسینی حدود دو سال است که چشم به راه اجازه‌ی ستاد ملی کرونا هستند تا بتوانند به صورت رسمی به زیارت بروند.

حتی اگر مراسم اربعین را هم فاکتور بگیریم، مورد عجیب این است که حتی در طول سال هم دستورالعمل مشخصی که ایرانیان بتوانند به عتبه عراق سفر کنند، وجود ندارد، و تعداد اندکی که تاکنون مشرف شده اند، بیشترشان آنجا مسئولیتی داشته اند و یا از طریق دلال‌ها و راه‌های غیر رسمی اقدام به سفر کرده اند! حال آنکه ایرانیان می‌توانند با دستورالعمل‌های مشخص به سایر کشور‌ها سفر کنند.

انتقادات نسبت به این موضوع به حدی بود که حتی رسانه انگلیسی BBC هم آن را بازتاب داد و نوشت: منتقدان می‌گویند تفاوت حضور ایرانی‌ها و تجمع آن‌ها در شرایط کرونا در عراق برای اربعین و حضورشان در ترکیه برای کنسرت چیست؟

چرا یک عده همیشه منتقد خرج کردن مذهبی ها هستند؟

گروهی از افراد به هزینه های نجومی حضور در کنسرت و اقامت در کشور ترکیه اشاره کرده اند.

اینکه چرا افراد مذهبی تا پول برای نذری و زیارت خرج می کنند یک عده انتقاد می کنند که این هزینه ها را در راه های دیگری خرج کنید اما در برابر این هزینه های سرسام آور سکوت کرده اند.

کاربری در این باره نوشت: گویا فقط وقتی مذهبی ها خرج میکنن، صدای یه عده درمیاد!

از هشتگ‌های sosiran# و helpiran# تا تجمع شانه به شانه!

مورد عجیب دیگر این است که یکی از همین خوانندگان، چندی پیش در حمایت از مردم ایران هشتگ sosiran و helpiran را منتشر کرد و از سازمان های جهانی خواسته بود تا به داد مردم ایران در این وضعیت کرونایی برسند. حال آنکه به فاصله کوتاهی از آن هشتگ ها کنسرتی برگزار کرد که محل تجمع ایرانیان بدون ماسک و فاصله مناسب بود. عده ای از کاربران از رفتارهای متناقض آقای خواننده انتقاد کرده اند.

آیا ورود به کنسرت شرایط خاصی داشته؟

از طرفی برخی می گویند شرکت‌کنندگان در کنسرت‌ها در ترکیه شرط ورود داشته‌اند. آن‌ها باید تست کرونایشان منفی بوده یا مدرکی به نشان از تزریق دو دوز واکسن به همراه داشتند. اما BBC گزارش داده برخی افراد گفته‌اند این موارد هنگام ورود آن‌ها چک نشده است!

لازم به ذکر است تزریق واکسن دلیل بر مبتلا نشدن و یا انتقال بیماری به دیگران نیست. حال آنکه برخی کاربران هم از خرید و فروش تست منفی کرونا خبر داده اند. تعدادی هم نوشتند نزدیکانشان در این کنسرت ها حضور داشتند اما حتی دوز اول واکسن هم تزریق نکرده اند‌.

در ترکیه چه خبر است؟ / سود گردشگری در اولویت

درباره شرایط کنونی کشور ترکیه، بی بی سی نوشت: کنسرت‌ها و اجرای موسیقی زنده برقرار است و با اینکه لغو محدودیت‌ها باعث بالا رفتن آمار ابتلا به کرونا شد، اما دولت تصمیم به برقراری دوباره محدودیت‌ها ندارد. در افکار عمومی و فضای مجازی واکنش منفی قابل توجهی به برگزاری کنسرت‌ها و تجمع‌هایی از این قبیل دیده نمی‌شد که به نظر می‌رسد دلیل آن، بیشتر از آن روست که این کنسرت‌ها به کسب و کار عمومی و جلب گردشگر کمک زیادی می‌کند و بخش بزرگی از اقتصاد ترکیه بر چرخ گردشگری می‌چرخد. همه گیری کرونا در دو سال گذشته، زیان بزرگی به اقتصاد ترکیه زده و در افت ارزش پول ملی نقش مهمی بازی کرده است. به همین دلیل هم دولت و هم بخش خصوصی ترکیه، تلاش زیادی برای لغو محدودیت‌ها و باز کردن در‌های کشور به روی گردشگران کردند.

خطری که کشور را تهدید می کند

بر اساس مصوبات ورود و خروج به برخی از کشور‌ها همچون ترکیه، نیازی نیست که شما حتما واکسن کرونا زده باشید، همین که شما پیش از خروج و پیش از ورود به کشور جواب تست منفی کرونا را به همراه داشته باشید، می‌توانید سفر کنید.

از سوی دیگر در کشور ایران هم نسبت به مسافران ورودی، سخت گیری آنچنانی نمی شود و همه این شهروندانی که به کنسرت ترکیه رفته‌اند، در روز‌های آینده وارد کشور می‌شوند و می‌توانند ویروس را در سطح کشور منتقل کنند.

ممکن است برخی از همین افرادی که به کنسرت رفته‌اند واکسن زده باشند، اما با توجه به تصاویری که از آن‌ها منتشر شده، گروه سنی آن‌ها نشان می‌دهد که به نظر نمی‌رسد عمده آن‌ها به اولویت تزریق واکسن رسیده باشند. در ضمن کشور ترکیه به گردشگرانی که اقامت این کشور را ندارند، واکسن تزریق نمی کند.

این در حالی است که جهش مو در ترکیه تایید شده است. در نتیجه ورود سویه های جدید کرونا و انتقال بیماری به سایر افراد از مهم ترین خطراتی هست که به دنبال ورود کنترل نشده این افراد به کشور رخ می دهد.

لازم به ذکر است، یکی از عوامل موفقیت کشورهایی که بحران کرونا را پشت سر گذاشته اند، وضع قوانین جدی و اساسی برای کنترل بیماری است. برخی کشور‌ها مثل کانادا، در هنگام ورود به آن، حتی اگر تست pcr شما منفی هم باشد باید ۱۴ روز قرنطینه اجباری را طی کنید.

با همه این اوصاف مسئولین و مقامات مربوطه لازم است این موارد را به صورت جدی در نظر بگیرند تا علاوه بر حل شدن دغدغه افراد جامعه، کشور را از بحران های جدی این بیماری در امان نگه دارند.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۸ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • ف

    بابا درها را باز کنید تا سرمایه مملکت به ترکیه نرود

  • ناشناس

    چقدر از این ابی بدم میاد.خواننده فقط عبدالحسن ستار پور اسطوره صدا

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی