شمانیوز
شما نیوز

دارچین

دانستی هایی جالب و باور نکردنی درباره دارچین | خواص و نحوه استفاده دارچین

دانستی هایی جالب و باور نکردنی درباره دارچین | خواص و نحوه استفاده دارچین

از جمله ادویه هایی که علاوه بر استفاده به عنوان خوراکی، دارای خواص دارویی و سلامتی نیز هستند، دارچین است.

به گزارش شمانیوز :دارچین یک ادویه قدرتمند است که هزاران سال است در سراسر جهان از آن استفاده می‌شود. مصرف دارچین برای شما مفید است.خواصیت آنتی‌اکسیدانی دارچین آن باعث می‌شود مصرف آن در رژیم غذایی مفید باشد. 

فواید سلامت دارچین

 

چای دارچین

دارچین می تواند به کاهش سطوح قند خون کمک کند. چندین مطالعه نشان داده اند که دارچین می تواند سطوح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت 10 تا 29 درصد کاهش دهد.

رکیبی در دارچین انسولین را تقلید می کند که به پذیرش گلوکز توسط سلول ها کمک می کند.

همچنین، پس از یک وعده غذایی حاوی دارچین سیلان کاهش مقدار گلوکز ورودی به جریان خون مشاهده شده است زیرا آهنگ تجزیه کربوهیدارت ها در دستگاه گوارش را آهسته می سازد.

کمک به کاهش کلسترول بد

در مطالعه ای با حضور بیماران مبتلا به دیابت نوع 2، مصرف دارچین به کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) کمک کرد.

سرشار از آنتی اکسیدان ها

آنتی اکسیدان ها از بدن انسان در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کنند و دارچین منبعی عالی برای این ترکیب های مفید محسوب می شود. طی یک مطالعه که به بررسی 26 ادویه مختلف پرداخت، مشخص شد که دارچین دارای بیشترین محتوای آنتی اکسیدانی بوده و از این نظر، حتی سیر و ارگانو را نیز پشت سر گذاشت.

در مطالعه ای دیگر، با بررسی عصاره های فلفل سیاه، سیر، زردچوبه و دارچین، بار دیگر مشخص شد که دارچین دارای بیشترین سطوح آنتی اکسیدان است.

کمک به درمان عفونت های تنفسی

مشخص شده است که روغن دارچین می تواند به درمان عفونت های دستگاه تنفسی ناشی از قارچ کمک کند.

مفید در پیشگیری از پوسیدگی دندان

نتایج یک مطالعه در دانشگاه آمیتی، در کشور هند، نشان داد که روغن دارچین در درمان پوسیدگی دندان عملکرد بهتری نسبت به روغن میخک دارد.

احتمالا مفید برای مغز

دارچین سیلان دارای دو ترکیب است که از انباشت تاو (Tau)، پروتئینی در مغز که از نشانگرهای بیماری آلزایمر است، جلوگیری می کند. البته پژوهش های بیشتری در این زمینه برای ارائه نتایج قطعی باید صورت بگیرد.

پژوهش های بسیاری نیز با حضور سوژه های حیوانی درباره اثر محافظتی دارچین در برابر سرطان و چگونگی مقابله آن با ویروس اچ‌آی‌وی انجام شده اند. با این وجود، به پژوهش های بیشتر با حضور سوژه های انسانی برای تایید قطعی نتایج نیاز است.

مواد مغذی

دارچین منبع خوبی برای پتاسیم، کلسیم و بسیاری مواد معدنی و ویتامین های دیگر است. ارزش غذایی یک قاشق چایخوری(2.6 گرم) پودر دارچین برابر است با:

 انرژی: 6 کالری

چربی: 0.3 گرم

کربوهیدارت: 2.1 گرم

پروتئین: 0.1 گرم

کلسیم: 26 میلی گرم

آهن: 0.2 میلی گرم

منیزیم: 2 میلی گرم

فسفر: 2 میلی گرم

پتاسیم: 11 میلی گرم

ویتامین A: 8 واحد بین المللی

همچنین، ویتامین های B و K به مقدار جزئی در دارچین وجود دارند.

نحوه استفاده از دارچین

محققان به این نتیجه رسیده‌اند که دارچین را می‌توان به صورت پوست خالص، اسانس‌های روغنی، ادویه آسیاب شده (که پودر پوست دارچین است) یا به صورت عصاره در صورت جدا شدن ترکیبات فنلی خاص، فلاونوئیدها و آنتی‌اکسیدان‌ها به دست آورد. این ترکیبات آن را به عنوان یکی از مفیدترین ادویه‌ها در کره زمین تبدیل کرده که دارای اثر آنتی‌اکسیدانی، ضد التهابی، ضد دیابتی، ضد میکروبی، تقویت کننده سیستم ایمنی و توانایی‌های بالقوه مبارزه با سرطان و محافظت از بیماری‌های قلبی می‌دهد.
برعکس دارچین سیلان که کمتر در دسترس عموم قرار دارد، دارچین کاسیا را می‌توانید در بیشتر فروشگاه‌های مواد غذایی پیدا کنید. با این وجود به دنبال پودر دارچین سیلان، اسانس‌های روغنی دارچین سیلان و یا مکمل‌های غذایی و طبیعی دارای دارچین سیلان در فروشگاه های مواد غذایی سالم یا بازارهای قومی باشید تا واقعاً بیشترین سود را از دارچین ببرید. برای این منظور، برچسب محصول دارچین مورد نظر را بررسی کنید و به خاطر داشته باشید که اگر نوع دارچین به کار رفته در آن را ذکر نکند، به احتمال زیاد نوع دارچین کاسیا می‌باشد که ارزان‌تر است و بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.
همچنین می‌توانید چوب دارچین را خودتان خریداری کرده و با استفاده از رنده کوچک، دارچین تازه را رنده کنید. علاوه بر این، می‌توانید با استفاده از چوب‌های کامل (که به آن قلم‌های دارچین نیز گفته می‌شود) به مایعات دیگر اضافه نموده و مانند چای، دم کرده و طعم متفاوتی به آنها ببخشید.
برای تعیین نوع چوب دارچین که خریداری می‌کنید، به بافت آن نگاه کنید. دارچین سیلان به طور کلی دارای پوست نازک و شکننده‌تری نسبت به دارچین کاسیا دارد. دارچین آسیاب شده برای شیرین‌سازی غذاهایی مانند بلغور، جو دوسر، ماست یا کالاهای پخته شده نیز مفید است. این می‌تواند کمی طعم و گرما به غذاهای خوش طعم نیز اضافه کند.
علاوه بر استفاده از آن به صورت تازه یا آسیاب شده در دستور العمل‌های مورد علاقه خود، بسیاری از موارد دارویی و مکمل‌های دارچین موجود است. به عنوان مثال، قرص دارچین ، روغن ضروری دارچین یا کپسول نیز برای دوز سریع و غلیظ دارچین مانند کپسول سینابتیک در مارکت دارویی کشور موجود است.

جزئیات خبر
آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین