به گزارش خبرنگار شمانیوز از شیراز، سیدکاظم حسینی اظهارداشت: دانش آموزان فاطمه همایون از آموزشگاه پویش ناحیه سه و پارمیس مالکی از هنرستان تربیت بدنی علیرضایی ناحیه یک شیراز پس از برگزاری اردوی چند مرحلهای انتخابی تیم ملی توانستند به عضویت تیم ملی والیبال زیر 15 سال کشور در آیند.
وی تصریح کرد: این دانشآموزان به همراه سایر اعضای تیم ملی والیبال راهی کشور چین شدند تا در رقابت های جهانی والیبال دختران زیر 15 سال شرکت کنند.
وی ادامه داد: اردوی انتخابی تیم ملی والیبال دختران زیر پانزده سال با حضور 200 دانش آموز از سراسر کشور در ارومیه آغاز و پس از برگزاری مراحل بعدی اردو در استان های خوزستان، بوشهر و اصفهان در نهایت 14 دانش آموز انتخاب و به عضویت تیم ملی والیبال در آمدند تا در رقابت های بین المللی حضور یابند.
او خاطرنشان کرد: مسابقات والیبال دانش آموزی زیر 15 سال جهان از 13 آذرماه به میزبانی کشور چین برگزار می شود.

.gif)
.gif)




0 دیدگاه