شمانیوز
شما نیوز

کلاهبردار

کلاهبردار حرفه ای دستگیر شد | جزییات اخاذی این کلاهبردار

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شوش از دستگیری یک فرد کلاهبردار حرفه‌ای با ۱۰۰ نفر شاکی، خبر داد.

کلاهبردار حرفه ای دستگیر شد | جزییات اخاذی این کلاهبردار

به گزارش شما نیوز: کلاهبردار به شخصی گفته می شود که به روش های گوناگون از مردم اخاذی می کند. شخص کلاهبردار همیشه در تلاش پیاده کردن نقشه ای برای اخاذی و کلاهبرداری کردن از مردم است. شخص کلاهبردار از ارتکاب این جرم انگیزه های مختلف دارد. کلاهبردار با مجازات گونانی بر حسب نوع جرمی که مرتکب شده روبرو می شود. شخص کلاهبردار تورهای خود را برای افراد ساده لوح پهن می کنند و بنابراین افراد نباید به آسانی به افراد پیرامون خود اعتماد کنند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شوش از دستگیری یک فرد کلاهبردار حرفه‌ای با ۱۰۰ نفر شاکی خبر داد و گفت: این کلاهبردار حرفه ای چند سال تحت تعقیب بود که در نهایت به دام افتاد.
«سجاد اسدی مهر» در این خصوص، اظهار داشت: این مجرم سابقه دار با عنوان پیش فروش خودرو اقدام به کلاهبرداری کرده بود که با تلاش دستگاه قضایی و نیروی انتظامی در یکی از شهرهای همجوار در مخفیگاهش دستگیر شد.
 وی افزود: فرد مذکور برای فرار از قانون و برای اینکه شناسایی نشود از ۴۷ سیم کارت برای برقراری ارتباط با افراد استفاده می‌کرد ضمن اینکه با معرفی خود با عناوین دیگر از جمله به عنوان کشاورز قصد فرار از قانون را داشت که در نهایت دستگیر شد.
دادستان عمومی و انقلاب شوش، گفت: برای دستگیری این فرد کلاهبردار حرفه‌ای که علاوه بر کلاهبرداری و انتقال مال غیر دارای چندین اتهام دیگر است یک تیم سه نفره از دادستانی و نیروی انتظامی شوش وارد عمل شدند.
وی با بیان اینکه این کلاهبردار چند سال تحت تعقیب بود، افزود: تلاش صورت گرفته در سال‌های اخیر برای دستگیری این کلاهبردار حرفه‌ای به دلیل استفاده از سیم کارت‌های مختلف برای برقراری ارتباط و تغییر هویت خود بی‌نتیجه بود اما در نهایت در دام قانون گرفتار شد.
اسدی مهر به شهروندان توصیه کرد در معاملات احتیاط کرده و قبل از انتقال وجه از صحت معامله و صاحب حساب اطمینان حاصل کنند.
وی خط قرمز دستگاه قضایی را امنیت و آسایش مردم عنوان کرد و افزود: دادستانی با افرادی که امنیت و آسایش مردم را به مخاطره اندازند با جدیت و بدون اغماض برخورد می کند.

جزییات اعدام رمال متجاوز 

سال ۸۶ بود که یک رمال در قم به دار مجازات آویخته شد. جادوگر فریبکار با اغفال بیش از ۶۰ زن و دختر جوان آنان را به دام هوس‌های شیطانی خود کشانده بود.
این رمال چهل‌ و نه ساله، کارگر ساختمانی بود که با هدف کسب درآمد به فالگیری رو آورد؛ اما مدتی بعد تصمیم به اغفال زنان و دختران ساده‌دل گرفت و با دادن وعده‌های فریبنده، مبنی بر این که مشکلات آنان را حل خواهد کرد با آنان ارتباط برقرار می‌کرد.
همچنین این مرد به بهانه اینکه مشتریان خود را از جن‌زدگی نجات می‌دهد و بیماری روحی و جسمی آنان را درمان می‌کند نیت شیطانی خود را عملی می‌کرد. متهم با داشتن ۱۱ سابقه کیفری و دو قتل عمد پس از طرح شکایت از سوی زنان فریب‌خورده روانه زندان شد.
این رمال با اعتراف به بیش از ۶۰ مورد آزار و اذیت زنان ساده‌دل از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب قم به اعدام در ملأعام محکوم شد که پس از تأیید حکم از سوی دیوان عالی کشور بیستم شهریور ۸۶ به اجرا گذاشته شد. بدین ترتیب طلسم سیاه جادوگر فریبکار برای همیشه باطل شد.

مجازات رمالی چیست؟

روند رو به رشد گرایش به خرافات، کار و بار رمال‌ها و فال‌بین‌ها را سکه کرده است. علاوه بر تقویت باور‌های دینی و آگاهی‌بخشی به شهروندان به نظر می‌رسد آشنایی آن‌ها با نحوه شکایت از این متقلبان می‌تواند به کاهش رمالی و کف‌بینی در جامعه کمک کند.
رمالی و فالگیری ازجمله جرایمی است که از ده‌ها سال پیش به‌وضوح در قوانین کیفری کشور از آن سخن به میان آمده است؛ البته مجازات آن در طول دوره‌های مختلف با تغییراتی همراه بوده است.
بند ١٨ ماده ٣ آیین‌نامه امور خلافی مصوب سال ١٣٢٤ می‌گوید: «کسانی که رمالی، جفر، تعبیر خواب، کف‌بینی، افسونگری، جاوگری، جن‌گیری، فالگیری، پیشگویی، چله‌نشینی، بخت‌گشایی و امثال آن‌ها را وسیله معرکه یا دوره‌گردی قرار دهند یا با بازکردن دکان یا خانه اعمال مزبور را پیشه و وسیله کسل و استفاده خود قرار دهند به حبس از ٧ روز تا ١٠ روز و از ١٠٠ تا ٢٠٠ ریال غرامت محکوم می‌شوند.» این قانون منسوخ شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۱ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied