تقویم میلادی
نام ماههای میلادی به ترتیب: راهنمای جامع برای شناخت تقویم جهانی
در خبر زیر به بررسی و معرفی ماه های سال میلادی پرداخته شده است.
به گزارش شمانیوز :تقویم میلادی، که به نام تقویم گرگوری نیز شناخته میشود، یکی از تقویمهای رایج جهانی است که در بسیاری از کشورهای دنیا مورد استفاده قرار میگیرد. در این مقاله، به بررسی نام ماههای میلادی به ترتیب و ویژگیهای هر یک از این ماهها میپردازیم.
1. ژانویه (January)
ژانویه، اولین ماه سال میلادی، به نام «Janus» خدای دروازهها و آغازها در اساطیر روم باستان نامگذاری شده است. این ماه با 31 روز، آغازگر سال جدید میلادی است و معمولاً به عنوان ماهی برای برنامهریزی و شروعهای جدید در نظر گرفته میشود.
2. فوریه (February)
فوریه دومین ماه سال میلادی و کوتاهترین ماه سال با 28 روز است (در سالهای کبیسه 29 روزه است). نام این ماه به مراسم «Februa» در روم باستان که به تطهیر و پاکسازی اختصاص داشت، برگرفته شده است. این ماه به عنوان زمان جشنوارههای رومی و آمادهسازی برای بهار نیز شناخته میشود.
3. مارس (March)
مارس، سومین ماه سال میلادی، به نام «Mars» خدای جنگ در اساطیر روم باستان نامگذاری شده است. این ماه با 31 روز، آغاز بهار در نیمکره شمالی و زمان شکوفایی طبیعت را نشان میدهد. مارس به عنوان ماهی برای شروعهای جدید و فعالیتهای بیرونی در نظر گرفته میشود.
4. آوریل (April)
آوریل، چهارمین ماه سال میلادی، با 30 روز، به نام «Aphrilis» (که به معنای باز شدن یا شکوفا شدن است) در اساطیر روم نامگذاری شده است. این ماه به عنوان زمانی برای تغییرات فصلی و جشنهای بهاری شناخته میشود.
5. مه (May)
ماه مه، پنجمین ماه سال میلادی، به نام «Maia» الهه زمین و باروری در اساطیر روم باستان نامگذاری شده است. مه با 31 روز، زمان جشنهای بهاری و فعالیتهای بیرونی است و بهعنوان ماهی برای شکوفایی و رشد گیاهان شناخته میشود.
6. ژوئن (June)
ژوئن، ششمین ماه سال میلادی، به نام «Juno» الهه ازدواج و خانواده در اساطیر روم نامگذاری شده است. این ماه با 30 روز، به عنوان زمانی برای برگزاری جشنهای تابستانی و شروع تعطیلات تابستانی شناخته میشود.
7. جولای (July)
جولای، هفتمین ماه سال میلادی، به نام «Julius Caesar» ژنرال و امپراتور روم نامگذاری شده است. این ماه با 31 روز، به عنوان اوج تابستان و زمانی برای تعطیلات و سفرهای تابستانی در نظر گرفته میشود.
8. آگوست (August)
آگوست، هشتمین ماه سال میلادی، به نام «Augustus Caesar» امپراتور روم نامگذاری شده است. این ماه با 31 روز، به عنوان زمان مناسبی برای تفریحات تابستانی و جشنهای بزرگ شناخته میشود.
9. سپتامبر (September)
سپتامبر، نهمین ماه سال میلادی، به نام «Septem» به معنی «هفت» در لاتین نامگذاری شده است، زیرا این ماه در تقویم رومی اصلی ماه هفتم بود. سپتامبر با 30 روز، به عنوان آغاز پاییز و زمان شروع فعالیتهای جدید در مدارس و دانشگاهها شناخته میشود.
10. اکتبر (October)
اکتبر، دهمین ماه سال میلادی، به نام «Octo» به معنی «هشت» در لاتین نامگذاری شده است، زیرا در تقویم رومی ماه هشتم بود. این ماه با 31 روز، به عنوان زمان جشنوارههای پاییزی و آمادهسازی برای فصل زمستان شناخته میشود.
11. نوامبر (November)
نوامبر، یازدهمین ماه سال میلادی، به نام «Novem» به معنی «نه» در لاتین نامگذاری شده است، زیرا در تقویم رومی ماه نهم بود. این ماه با 30 روز، به عنوان زمانی برای آمادهسازی برای زمستان و جشنهای پایانی سال شناخته میشود.
12. دسامبر (December)
دسامبر، دوازدهمین و آخرین ماه سال میلادی، به نام «Decem» به معنی «ده» در لاتین نامگذاری شده است، زیرا این ماه در تقویم رومی ماه دهم بود. دسامبر با 31 روز، به عنوان پایان سال و زمان برگزاری جشنهای پایان سال و کریسمس شناخته میشود.