شمانیوز
شما نیوز

اوحدی در گفتگو با شمانیوز:

انعقاد تفاهم‌نامه با 8 بانک دولتی برای ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه به جامعه ایثارگری/ بانک قرض‌الحسنه مهر و بانک دی جزئی از این بانک‌ها هستند

انعقاد تفاهم‌نامه با 8 بانک دولتی برای ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه به جامعه ایثارگری/ بانک قرض‌الحسنه مهر و بانک دی جزئی از این بانک‌ها هستند

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بنیاد شهید با 8 بانک دولتی عامل ازجمله بانک دی و بانک قرض‌الحسنه مهر تفاهم‌نامه‌هایی امضا کرده است تا از ظرفیت‌های موجود برای اعطای وام به جامعه ایثارگران بهره‌برداری شود.

سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با شمانیوز، با اشاره به برنامه‌های این بنیاد در حوزه اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به خانواده‌های جانبازان گفت: بنیاد شهید در این زمینه اقداماتی انجام داده و در سال جاری نیز افزایش منابع مالی و اعتباری در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: مطابق تبصره‌های قانون بودجه سال ۱۴۰۴، لازم است آیین‌نامه‌های مربوطه توسط وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی تهیه و به کمیسیون‌های فرعی و اصلی ارائه شود تا پس از تصویب، اجرایی شود.

رئیس بنیاد شهیدو امور ایثارگران ادامه داد: البته جدای از این موضوع، بنیاد شهید با 8 بانک دولتی عامل ازجمله بانک دی و بانک قرض‌الحسنه مهر تفاهم‌نامه‌هایی امضا کرده است تا از ظرفیت‌های موجود برای اعطای وام بهره‌برداری شود، اما اجرای کامل این تفاهم‌نامه‌ها منوط به تصویب آیین‌نامه در هیئت دولت و تأیید آن توسط مجلس است تا روند قانونی طی شود.

اوحدی خاطرنشان کرد: آیین‌نامه مربوط به وام مسکن ایثارگران در دولت به تصویب رسیده و به محض ابلاغ، اجرای آن آغاز خواهد شد. این آیین‌نامه شامل اعطای وام مسکن به ۱۰۰ هزار نفر از جامعه ایثارگری است.

وی تصریح کرد: این وام با نرخ ۴ درصد و بازپرداخت ۳۰ ساله ارائه می‌شود که یارانه سود آن را دولت و سازمان برنامه و بودجه تقبل می‌کنند و بنابراین نیازی به سپرده‌گذاری متقاضیان نزد بانک‌ها وجود ندارد.

 

جزئیات خبر
آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین