شمانیوز
شما نیوز

جزئیات فروش "سهام تدریجی" به فرهنگیان

جزئیات فروش "سهام تدریجی" به فرهنگیان

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با بیان اینکه اموال صندوق ذخیره فرهنگیان هم برای معلمان است، گفت: توزیع ارزش افزوده املاک مدنظر است که این موضوع نیازمند اصلاح اساسنامه و پیدا کردن راه حلی برای شیوه اجرای آن است.

به گزارش شمانیوز و به نقل از تسنیم؛ مهدی نیکدل درباره شریک شدن فرهنگیان در سهام کارخانه‌های زیرمجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان اظهار کرد: این موضوع جزو برنامه‌های آینده ما است و تمایل داریم فرهنگیان علاوه بر اینکه هنگام بازنشستگی، پولی را از صندوق دریافت می‌کنند در طول خدمت نیز به آنها سهام بدهیم تا در طول سال، سود سهام به فرهنگیان تعلق گیرد.

وی افزود: باید بورس و نهادهای نظارتی در این رابطه با ما همکاری کنند و به دنبال جلب همکاری آنها هستیم و مذاکراتی نیز انجام شده است.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: براساس این طرح، سهام را به فرهنگیان می‌فروشیم که ارزش خوبی دارد و بعدها نیز برای آنها سودآوری خواهد داشت که اصطلاحا به سهام تدریجی معروف است یعنی موقع واگذاری در بورس، اجازه گرفته و آن را به اعضای صندوق می‌دهیم که بلافاصله وقتی وارد بورس شد و سهام شروع به سودآوری کرد، معلمان در آن سهیم باشند؛ این موضوع فعلا به عنوان یک ایده مطرح است و در حال پیگیری آن هستیم.

 

ارزش افزوده املاک صندوق ذخیره محاسبه می‌شود

نیکدل درباره محاسبه ارزش افزوده املاک صندوق ذخیره فرهنگیان و سهیم شدن معلمان در آن خاطر‌نشان کرد: این موضوع جزو مطالباتی است که معلمان مطرح می‌کنند و البته بحث پیچیده‌ای است به عنوان مثال می‌گویند ارزش دفتری دارایی‌های صندوق ذخیره فرهنگیان اگر هم‌اکنون 5 هزار میلیارد تومان است اما ارزش روز آن 10 هزار میلیارد است، وقتی معلمان بازنشسته و از صندوق خارج می‌شوند از 5 هزار تا سهم دارند و نیمی دیگر از آن برای چه کسی است.

وی یادآور شد: اموال صندوق ذخیره فرهنگیان برای معلمان است، در همین رابطه 2 بار به آقای بطحایی نامه‌ای نوشتیم و درخواست داشتیم تا در این رابطه تصمیم‌گیری کنند، تصمیم‌گیری درباره احتساب ارزش افزوده املاک برعهده هیئت مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان نیست و یک تصمیم بالادستی است و نیاز به اصلاح اساسنامه دارد.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان تصریح کرد: هیئت مدیره صندوق ذخیره نمی‌تواند ارزش افزوده توزیع کند و آنها سود حسابداری را که هر سال تصویب می‌شود بین معلمان توزیع می‌کنند و اگر قرار باشد سود تقسیم نشود و دارایی‌ها را تقسیم کنند نیاز به راهکار دارد البته هیچ بنگاهی نمی‌تواند دارایی را تقسیم کند مگر اینکه راهکار قانونی پیدا کند و این کار مشکل است اما تلاش می‌کنیم با کمک وزارت آموزش و پرورش راه‌حلی برای آن پیدا کنیم.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۴ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی