شمانیوز
شما نیوز

واکسن کرونا

استقبال ۸۶ درصد ایرانی‌ها از واکسن کرونا

 استقبال ۸۶ درصد ایرانی‌ها از واکسن کرونا

رییس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با بیان اینکه افرادی که واکسن می‌زنند، نسبت به بیماری کرونا مصون هستند، گفت: بطور میانگین ۸۶ درصد شهروندان پذیرش واکسن کرونا دارند و از واکسیناسیون استقبال می‌کنند.

به گزارش شما نیوز: رییس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با بیان اینکه افرادی که واکسن کرونا می‌زنند، نسبت به بیماری کرونا مصون هستند، گفت: بطور میانگین ۸۶ درصد شهروندان پذیرش واکسن کرونا دارند و از واکسیناسیون استقبال می‌کنند. واکسن کرونا تاکنون 28 میلیون و 382 هزار و 995 نفر دوز اول واکسن کرونا و 13 میلیون و 620 هزار و 868 نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به 42 میلیون و 3 هزار و 863 دوز رسید.

رییس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: مطالعه درباره پذیرش واکسن کرونا در جامعه شهری و روستایی ایران نشان می‌دهد بطور میانگین ۸۶ درصد شهروندان پذیرش واکسن کرونا دارند و از واکسیناسیون استقبال می‌کنند.

 آقای حمیدرضا خانکه با بیان اینکه افرادی که واکسن می‌زنند، دچار ابتلا به نوع شدید بیماری و مرگ بر اثر کرونا نمی‌شوند، افزود: به عبارتی این شاخص‌ها با تزریق واکسن کرونا کاهش پیدا می‌کند.

وی افزود: نظام سلامت در کشور‌هایی که واکسیناسیون گسترده انجام داده‌اند بار کمتری را متحمل شده است.

رییس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تاکید کرد: ۷۶ درصد مرگ‌های کرونایی مربوط به افراد بالای ۷۰ سال است و ۱۲ درصد از این آمار مربوط افرادی بوده که تمایل به زدن واکسن نداشتند، تصریح کرد: هم اکنون ۱۲ درصد شهروندان به شدت در مقابل تزریق واکسن مقاوم هستند.

آقای خانکه ادامه داد: البته جریان مخالف واکسن در تمام دنیا از جمله ایران وجود دارد و به نظر می‌رسد رسانه‌ها باید بیشتر در مورد فواید زدن واکسن کرونا اطلاع رسانی صحیح و علمی کنند.

وی همچنین گفت: رسانه‌ها باید اثرات مفید و موثر واکسیناسیون را که تاکنون به اثبات رسیده است برای مردم تبیین کنند.

خانکه افزود: هرچند ناشناخته‌هایی در مورد واکسن کرونا وجود دارد، اما تاکنون اثرات مثبت آن‌ها به اثبات رسیده است.

واکسن کرونا

سه عامل مهم برای مدیریت کرونا

رییس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در ادامه سه عامل مهم برای مدیریت بیماری کرونا را واکسیناسیون سریع، حمایت مالی و اجتماعی از گروه‌های آسیب پذیر و کم برخوردار و رعایت توصیه‌های اجتماعی بیان کرد.

آقای خانکه اظهار داشت: این سه عامل باید با هم انجام شود، در غیر این صورت کشور موفق به مدیریت بیماری کرونا نمی‌شود.

وی افزود: توصیه‌های اجتماعی از جمله فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شستن دست‌ها و حضور نیافتن در تجمعات و دورهمی‌ها کماکان باید رعایت شود.

رییس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در عین حال اضافه کرد: نمی‌توان به مردم فشار آورد که توصیه‌های اجتماعی را رعایت کنند، اما از آن‌ها حمایت نکرد.

مجوز مصرف واکسن "جانسون‌ اند جانسون" در ایران صادر شد!

محمدرضا شانه ساز از بررسی واکسن اسپوتنیک لایت در کمیته علمی واکسن و تایید آن توسط متخصصان علمی خبر داد و اظهار کرد: کمیسیون قانونی ساخت و ورود در سازمان غذا و دارو به عنوان بالاترین مرجع قانونی کشور در زمینه ثبت و ورود دارو و واکسن، اسپوتنیک لایت را بررسی و تایید کرد و مجوز مصرف اضطراری این واکسن نیز صادر شده است.

 شانه ساز با اعلام این خبر، بیان داشت: در گزارشی که در فضای مجازی منتشر شده از اسپوتنیک لایت به عنوان تنها واکسن تک دُز یاد شده اما باید گفت واکسن جانسون و جانسون نیز تک دُز است که در کمیسیون قانونی ساخت و ورود سازمان غذا و دارو تایید شده است. بنابراین این مطلب که اسپوتنیک لایت، تنها واکسن تک دُز تایید شده در ایران است، صحت ندارد. 

وی افزود: واکسن های ثبت شده در ایران، متنوع و زیاد است. هیچ مساله محرمانه‌ای در این رابطه وجود ندارد و البته دلیلی برای اعلام مکاتبات و مراحل تایید و ثبت یک واکسن در کشور نیز وجود ندارد. 

شانه ساز یادآور شد: متاسفانه کمپانی‌ها و شرکت‌های خارجی که در تامین واکسن مورد نیاز ایران خساست به خرج دادند تا قبل از اینکه تولید کننده‌های داخلی واکسن، نیاز کشور را برطرف کنند، به اقتصاد خودشان آسیب وارد کردند و نتوانستند موفقیتی در کسب سهمی از بازار واکسن ایران داشته باشند. 

معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: اعضای کمیسیون به دلیل بیماری کرونا و محدودیت های سفر به صورت وبیناری جلسه دارند و رای‌گیری اعضای کمیسیون قانونی ساخت و ورود، به صورت اینترنتی انجام می‌شود؛ اما چون امضای فیزیکی هم مورد نیاز است، ممکن است این روند کمی با تاخیر انجام شود. 

 شانه ساز یادآور شد: ثبت یک دارو یا واکسن در ایران برای کشورهای سازنده و تولید کننده، اهمیت زیادی دارد و وقتی ایران در فهرست کشورهایی وارد می شود که هدف صادراتی آنها هستند، یک امتیاز و برد بزرگ محسوب می‌شود. 

وی افزود: از سال 91 موفق شدیم که به عنوان سیستم نظارتی قوی در حوزه واکسن توسط سازمان جهانی بهداشت ثبت شویم و این برای کشورها مهم است. بنابراین به محض ثبت یک واکسن در ایران و صدور مجوز مصرف اضطراری، بلافاصله کشورهای سازنده، نام ایران را اعلام می کنند که برای خودشان یک ارزش مضاعف ایجاد کرده باشند.

منبع: همشهری

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی