خطر عوارض طولانی مدت کرونا در کودکان
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با بیان اینکه نحوه ابتلای کودکان به کرونا با بزرگسالان متفاوت است، نسبت به خطر عوارض طولانی مدت کرونا در کودکان هشدار داد.
به گزارش خبرنگار شمانیوز از شیراز، دکتر «مهرداد شریفی» با بیان اینکه در گروه سنی کودکان با خطر عوارض طولانی مدت کرونا مواجه هستیم، گفت: خانواده ها مراقب علایم هشدار کرونا در فرزندان خود باشند و به محض مشاهده علایم، در سریع ترین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنند.
او افزود: هم اکنون ۸۷ کودک مثبت و مشکوک دارای علایم در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد، ۱۵ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به رعایت کمتر شیوه نامه های بهداشتی در کودکان نسبت به بزرگسالان، ادامه داد: پوشش پایین واکسیناسیون در کودکان گروه هدف موجب شده است تا شیوع کرونا در آنان در موج هفتم کرونا بیشتر شود.
دکتر شریفی با بیان اینکه گونه جدید ویروس کرونا با سرعت بالا در حال گسترش است، گفت: همین امر موجب شده تا میزان پذیرش کودکان در بیمارستان ها نسبت به موج های قبلی کرونا به میزان قابل توجهی افزایش یابد.
او از آبریزش بینی، سرفه، تب و لرز، گلو درد، سردرد و بدن درد، اسهال و استفراغ به عنوان شایع ترین علایم شاخص ابتلای کودکان به کرونا نام برد و تاکید کرد: تکمیل چرخه واکسیناسیون در گروههای سنی کودکان و بزرگسالان و استفاده مداوم از ماسک و بهداشت دست می تواند تا حد زیادی خطر ابتلای کودکان به کرونا را کاهش دهد.
مردم استان فارس می توانند با مراجعه به مراکز اعلام شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نسبت به واکسیناسیون کودکان اقدام کنند.