امام جمعه شیراز :
باید فرهنگ مشارکت در انتخابات در جامعه نهادینه شود
نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز با قدردانی از حضور مردم در انتخابات اخیر گفت: نتیجه این انتخابات برد ملت ایران بود که مردمسالاری دینی خود را با این حضور خوب به نمابش گذاشتند.
به گزارش خبرنگار شمانیوز از شیراز، آیتالله لطفالله دژکام در خطبههای نماز جمعه این شهر اظهار کرد: مردم سالاری را مردم ایحاد میکنند و مردم از آن محافظت میکنند، باید فرهنگ مشارکت در انتخابات در جامعه نهادینه شود تا نیاز نباشد در هر انتخابات از مردم دعوت شود تا در پای صندوقهای رای حضور پیدا کنند.
وی با بیان اینکه برخی جوانان تلخی دیکتاتوری پهلوی را حس نکردهاند، افزود: هنوز این فرهنگ پیش از انقلاب چنانکه باید در جامعه پوست نینداخته است؛ باید این مساله تحلیل شود و به این مساله دقت کنیم که چنانکه در وصیت نامه امام راحل (ره) نیز بیان شده حضور در همه انتخابات تبدیل به فرهنگ جامعه ایرانی شود.
او از همه مردم رای اولی تا سالمندان که بر اساس احساس تکلیف در خانه ننشستند، مسئولان امنیتی که در شرایطی که دشمن به دنبال ناامنی بود تا با ایحاد ترس مردم را از مشارکت منصرف کند، با تلاش فراوان انتخابات امنی را برگزار کردند و از همه مجموعه اجرایی انتخابات قدردانی کرد.
آیت الله دژکام ضمن ابلاغ سلام محبت آمیز مقام معظم رهبری به مردم فارس، ادامه داد: به فرموده رهبر معظم، انقلاب اسلامی ماهیتی ضد ظلم دارد و با ظلم و استکبار و فساد مبارزه میکند.
وی گفت: به فرموده ایشان این شاخصه انقلاب اسلامی باید همیشه در خاطر نمایندگان مجلس خبرگان باشد چرا که رهبر امت باید این جهتگیری ضد ظلم و ضد فساد را داشته باشد.
ایت الله دژکام گفت: چنانکه شاهدیم، در حوادث فلسطین، هنوز نیز رزمندگان حماس، میآیند تا نکاه پر محبت رهبر به آنها بیفتد و این پیام را دریافت میکنند که در برابر ظلم صهیونیسم، نظامی با رهبری از سلاله پیامبر (ص) است که از مظلومان فلسطین دفاع می کند.
وی تاکید کرد: این حرکات استکبار ستیزانه در نسلهای بعد ایران اسلامی نیز باید تداوم یابد.
وی با اشاره به سند خانواده و جوانی جمعیت، گفت: برای رسیدن به وضعیت مطلوب در حوزه خانواده هشت شاخص در این سند بیان شده که مدیر امور اجتماعی استانداری باید بررسیکند که فارس در این شاخصها چه میزان با وضعیت مطلوب فاصله دارد.
دژکام افزود: پس از این بررسی نقاط ضعف اعلام شود و مسئولان دولتی، سازمانهای مردمی و دیگر گروههای مردمی کمک کنند تا حل شود.
وی اظهار داشت: کاهش میانگین سن ازدواج نخستین هدف است که اکنون ۱۴ میلیون جوان ما در سن ازدواج هستند، افزایش ازدواج، تقویت بعد تربیتی فرزندان، کاهش مواردی چون ناباروری، سقط جنین، خشونت در خانواده، طلاق و توجه به تقسیمکار مناسب در خانواده از دیگر اهداف است که دولت برای آن برنامه ریزی کرده اما همه باید به صورت جهادی کمک کنند.