شمانیوز
شما نیوز

معاون پذیرش فرابورس ایران خبر داد

انجام بزرگ‌ترین معامله بازار دارایی فکری در فرابورس

انجام بزرگ‌ترین معامله بازار دارایی فکری در فرابورس

به گفته معاون پذیرش فرابورس ایران بر اساس مصوبه هیات پذیرش فرابورس، 100 درصد از مالکیت علامت تجاری تبرک متعلق به گروه کارخانجات صنعتی تبرک، به ارزش 60 میلیارد ریال از طریق بازار دارایی فکری فرابورس ایران به شرکت نوش پونه مشهد واگذار و این معامله در 27 فروردین 1401 قطعی شد.

به گزارش شمانیوز؛ معامله 100 درصد از مالکیت علامت تجاری تبرک به ارزش 60 میلیارد ریال در بازار دارایی فکری فرابورس به ثبت رسید.

حجت اسماعیل‌زاده معاون پذیرش فرابورس ایران از ثبت باارزش‌ترین معامله در بازار دارایی فکری از تاریخ راه‌اندازی این بازار در معاملات 27 فروردین‌ماه خبر داد و گفت: با معامله 100 درصد از مالکیت علامت تجاری تبرک، نخستین معامله بازار دارایی فکری در سال 1401 انجام شد.

اسماعیل‌زاده با اشاره به عملکرد بازار دارایی فکری از زمان راه‌اندازی این بازار در سال 1393 عنوان کرد: تاکنون 15 دارایی فکری شامل 9 اختراع، دو طرح صنعتی و چهار علامت تجاری به ارزش 175 میلیارد و 850 میلیون ریال در بازار دارایی فکری فرابورس ایران معامله ‌شده است.

معاون پذیرش فرابورس با تشریح چگونگی انجام معامله علامت تجاری تبرک در بازار دارایی فکری اظهار کرد: مطابق با مصوبه هیات پذیرش فرابورس ایران، پذیرش شرکت نوش پونه مشهد در بازار دوم فرابورس مشروط به انتقال مالکیت برند تبرک در طبقات مرتبط با موضوع فعالیت آن شرکت بود.

به گفته او بر اساس مصوبه هیات پذیرش فرابورس، 100 درصد از مالکیت علامت تجاری تبرک متعلق به گروه کارخانجات صنعتی تبرک، به ارزش 60 میلیارد ریال از طریق بازار دارایی فکری فرابورس ایران به شرکت نوش پونه مشهد واگذار و این معامله در 27 فروردین 1401 قطعی شد.

اسماعیل زاده با بیان اینکه «علائم تجاری» در کنوانسیون پاریس و با توجه به شباهت‌ها و خصوصیات مشترکی که بین کالاها و خدمات وجود دارد، در طبقات مختلف دسته‌بندی می‌شوند، عنوان کرد: علائم تجاری بسته به حوزه فعالیت برند، در 45 طبقه تقسیم‌بندی می‌شوند و انتقال مالکیت 100 درصدی علامت تجاری تبرک به‌عنوان باارزش‌ترین معامله این بازار در طبقات 28، 29 و 30 طبقه‌بندی بین‌المللی علائم تجاری صورت گرفته است.

لازم به ذکر است بازار دارایی فکری فرابورس، اهداف منحصربه‌فردی دارد که مهم‌ترین آن‌ها حمایت از دارندگان دانش فنی و امتیاز ثبت اختراعات به ‌منظور ارزش‌گذاری دارایی معنوی و همچنین تخفیف ریسک‌‌های قیمتی مربوط به اوراق بهادار مبتنی بر مالکیت معنوی است.

علاوه بر این آسان‌کردن انتقال تکنولوژی، تسهیل قیمت‌گذاری منطقی اوراق مالکیت معنوی بر مبنای قیمت یک بازار رقابتی و نیز ارتقای شاخص ثبت اختراعات کشور در مراجع بین‌المللی به ‌عنوان یکی از شاخص‌های اصلی توسعه علم و فناوری، در زمره دیگر اهداف راه‌اندازی این بازار تعریف شده است.

 

مدیریت ارتباطات فرابورس ایران

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی