حقوق کارمندان
خبر خوش برای کارمندان / زمان افزایش حقوق کارمندان مشخص شد
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور خبرهای مهمی درباره افزایش حقوق کارمندان ارائه داده است.
به گزارش شمانیوز :حقوق کارمندان یکی از عوامل کلیدی در ایجاد انگیزه و رضایت شغلی است. با توجه به عوامل مؤثر بر تعیین حقوق و قوانین کار، مدیران و کارفرمایان باید به این موضوع توجه ویژهای داشته باشند تا بتوانند محیط کاری مثبت و سازندهای ایجاد کنند. همچنین، رعایت حقوق کارمندان و بهبود شرایط کاری میتواند به افزایش بهرهوری و کاهش نارضایتی در سازمانها منجر شود.افزایش حقوق کارمندان یکی از موضوعات مهم در مدیریت منابع انسانی و سیاستهای سازمانی است.رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور از مشخص شدن میزان افزایش حقوق کارمندان تا دو هفته آینده، خبر داد.سید حمید پورمحمدی اظهار داشت: امیدواریم تا یکیدو هفته آینده بهترین گزینه برای افزایش حقوق شاغلان برای سال آینده از سوی ستاد هماهنگی اقتصادی دولت تعیین و اعلام شود.
وی اعلام کرد: تا یکی دو هفته آینده بهترین گزینه برای افزایش حقوق شاغلان برای سال آینده از سوی ستاد هماهنگی اقتصادی دولت تعیین و اعلام میشود.
پورمحمدی معیارهای افزایش حقوق را در وهله اول توان بودجهای کشور و سپس توجه ویژه به استحقاق کارمندان دولت و بازنشستگان برشمرد و افزود: با توجه به این موارد، چندین گزینه تهیه شده که هم ورودی و هم توان بودجهای کشور در آن دیده شده است و در دولت در حال بحث است و در ستاد هماهنگی اقتصادی دولت به دنبال انتخاب بهترین آنها هستیم.
احتمال افزایش ۲۰ الی ۴۵ درصدی حقوق کارمندان در ۱۴۰۴
اخیرا بخشنامه تدوین بودجه سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد که در یکی از هفت پیوست آن پیشبینی شد که حقوق کارمندان بین ۲۰ تا ۴۵ درصد افزایش پیدا کند.
این در حالی است که در سال ۱۴۰۳ حقوق کارمندان با ۳۵ درصد افزایش نسبت به سال گذشته هفت میلیون و ۱۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده، اما در سال ۱۴۰۲ تنها ۲۱ درصد به حقوق کارمندان اضافه شد و حقوق پایه افراد به پنج میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسیده بود.
طی ۷ سال گذشته، بیشترین افزایش حقوق مربوط به سال ۱۴۰۱ با ۵۷.۴ درصد و کمترین افزایش حقوق مربوط به سال ۱۳۹۶ با ۱۴.۵ درصد بوده است. میزان افزایش حقوق واقعی عملا میران افزایش حقوق اسمی منهای تورم سالیانه است؛ بنابراین افزایش حقوقها بهتنهایی نباید درنظر گرفته شوند. برای نمونه سال ۹۶ تورم ایران هنوز در حدود ۱۰ درصد بود.
اولین گام در تدوین لایحه بودجه هر سال ابلاغ بخشنامه تدوین آن است، اتفاقی که چند پیش افتاد و دیوان سالاری کشور در مسیر تدوین بودجه سال ۱۴۰۴ قرار گرفت. در مرحله بعدی دستگاههای اجرایی اقدام به تنظیم این لایحه میکنند. در نهایت لایحه با تصویب هیات وزیران راهی بهارستان میشود (بخشی که در رسانهها پررنگتر است) و آنجا، پساز کشوقوس فراوان به قانون تبدیل میشود.