![شمانیوز](/images/logo_header.png)
در گفتگو با نماینده مجلس مطرح شد:
خروج از بنگاهداری فرصتی برای حمایت از تولید
![خروج از بنگاهداری فرصتی برای حمایت از تولید](https://cdn.shomanews.com/thumbnail/eg1YnsbOKJRS/LJuSk844dp1AauVSDARFxRb6ffggCGJL67wyjfnjEZ_cWuPrLgvpmTVqrncImmUVo5jYO4Xsn00oTdAI5-CYEiGxXXrpEmbg77egj_C4LwVJO24QMKgeEdbmtLapAx_602E-Nka2IabuGq9yHq5Ndw,,/%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9+%D9%85%D9%84%DB%8C+%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86.jpg)
بانک ملی ایران به عنوان یک نهاد مهم مالی باسابقه درخشان در ایران تا کنون توانسته نقش قابل توجهی در توسعه زیرساختهای کشور به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته ایفا کند.
به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران ، رحمت الله نوروزی نماینده مجلس شورای اسلامی گفت : با خروج از بنگاهداری، بانک ملی میتواند منابع خود را به جای سرمایهگذاری در فعالیتهای غیرمولد، به سمت حمایت از تولیدکنندگان بخش های مختلف هدایت کند. این موضوع به نوبه خود موجب افزایش بهرهوری و رشد اقتصادی خواهد شد.
نماینده مجلس با بیان اینکه در دنیای امروز، بانکها به عنوان نهادهای مالی، نقش اساسی در توسعه اقتصادی و اجتماعی کشورها ایفا میکنند؛اظهار داشت: بانک ملی ایران به عنوان یک نهاد مهم مالی باسابقه درخشان در ایران تا کنون توانسته نقش قابل توجهی در توسعه زیرساختهای کشور به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته ایفا کند.
عضو کمیسیون کشاورزی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی که کشور با چالشهای اقتصادی متعددی مواجه است، توجه به بخش کشاورزی و تأمین مالی آن از اهمیت ویژهای برخوردار است، اذعان کرد: توسعه زیرساختهای کشاورزی، افزایش تولید و بهبود کیفیت محصولات از جمله اهدافی است که با حمایت بانک ملی ایران میسر خواهد شد. این بانک با اعطای تسهیلات مناسب و تامین مالی میتواند امکان اجرای پروژههای بزرگ کشاورزی را فراهم کرده و به افزایش اشتغال و درآمد خانوارها کمک کند.
نوروزی خروج بانک ملی ایران از بنگاهداری را مثبت ارزیابی کرد و تصریح کرد: خروج این بانک از بنگاهداری نشاندهنده عزم جدی این نهاد برای تمرکز بر وظایف اصلی خود یعنی تأمین مالی و حمایت از تولید است. این اقدام نه تنها باعث بهبود عملکرد بانک میشود، بلکه منابع مالی بیشتری را برای حمایت از بخشهای مولد اقتصادی فراهم میکند.
وی در پایان سخنان خود بیان کرد: با خروج از بنگاهداری، بانک ملی ایران میتواند منابع خود را به جای سرمایهگذاری در فعالیتهای غیرمولد، به سمت حمایت از تولیدکنندگان بخش های مختلف هدایت کند. این موضوع به نوبه خود موجب افزایش بهرهوری و رشد اقتصادی خواهد شد.