ماجرای قتل عام خانوادگی در باغ فیض + عکس
قتل عام اعضای یک خانواده در باغ فیض تهران پشت صحنه ای قابل تامل دارد و اعترافات قاتل نشان می دهد با کنترل نکردن برخی از خصلت ها می توانیم به جنایت های فجیعی دست بزنیم.
خشم و حسادت دو صفت نکوهیده و ناپسند هستند که بیشترین نقش را در آلوده ساختن دست بشر به خون همنوع خود دارند و مرتکبین جنایت در یک لحظه اراده و قوه قضاوت خود را به دست خشم و حسادت می سپارند و بلافاصله پس از ارتکاب قتل و دستگیری پشیمان می شوند آنهم زمانی که انسانی جان خود را از دست داده و دیگر قابل جبران نیست .
سردار علیرضا لطفی رییس پلیس آگاهی تهران گفت: مولی الموحدین علی علیه السلام می فرمایند : حسد بزرگترین دام شیطان است. دامی که از آغاز خلقت بشر قتل هابیل به دست قابیل را رقم زد و قرن هاست که دست های فرزندان انسان را به خون یکدیگر آلوده ساخته و زمینه ساز وقوع جنایاتی هولناک در طول تاریخ بشر گردیده است .
قتل خانوادگی در باغ فیض
در تازه ترین وقوع جنایت این روزها شاهد قتل بی رحمانه یک خانواده سه نفره در باغ فیض بودیم که انتشار خبر آن احساسات و عواطف جامعه را جریحه دار ساخت و متفکرین و جامعه شناسان را به منظور ریشه یابی علل وقوع آن به اندیشه واداشت. قتلی که متهم انگیزه اصلی از ارتکاب آن را حسادت به پیشرفت های اقتصادی مقتول عنوان کرد و در قتل دیگری که چندی پیش اتفاق افتاد فردی دوست و هم کلاسی قدیمی خود را مسموم کرده و به قتل رسانده بود آن هم فقط به این دلیل که احساس می کرد به اندازه متوفی در زندگی موفقیت کسب نکرده است.
قتل های خانوادگی
تعداد قتل هایی که حسادت در وقوع آن نقش داشته کم نیست از برادرکشی گرفته تا قتل دوست و شریک! همیشه شیطان برای فریب انسان روزنه ای به درون ذهن او می یابد و وجودش را از افکار منفی پر می کند و روح فرد تبدیل به زباله دانی از افکار پریشان و منفی می شود و آنقدر شکست های مالی و عاطفی و تحصیلی را در ذهن خود مرور می کند و به مقایسه خود با افراد موفق می پردازد که هر روز بیشتر از روز قبل سرشار از حس حسادت و انتقام از دنیا و افرادی می شود که گمان می کند به اندازه آنها خوشبخت و موفق نیست و به جای تلاش برای پیشرفت به کینه توزی و انتقام از اطرافیان می پردازند.
هر گاه احساس کردید دیدن موفقیت های مالی دیگران یا خوشبختی آنها در زندگی خانوادگی شان شما را آزار می دهد و گمان می کنید همه انسان ها به استثنای شما خوشبخت و موفق هستند به یاد بیاورید که شما فقط ویترینی از زندگی شخصی و شغلی افراد را می بینید و از ناملایماتی که افراد پشت پرده این ویترین با آن دست و پنجه نرم می کنند آگاه نیستید .
واقع بین باشید و به جای دیدن نقطه و خط پایان موفقیت افراد مسیر سخت و طاقت فرسایی را که برای رسیدن به موفقیت طی کرده اند نیز ببینید و آنگاه به قضاوت بپردازید . بزرگترین اشکال ما اینست که فقط قله های فتح شده را می بینیم و به حسادت می پردازیم بدون آنکه به جزییات این مسیر بیاندیشیم .
یکی از آفت ها و آسیب های مهلک زندگی زناشویی مقایسه شریک زندگی با سایر زنان و مردان می باشد. رفتار اشتباهی که در صورت استمرار موجب بروز احساس حقارت و خود کم بینی در فرد شده و شعله های نفرت و کینه را در وجود وی شعله ور می سازد و هر چه بیشتر احساس کند در برابر فردی که با او مقایسه می شود شانسی برای موفقیت ندارد بیشتر از نفرت و حسادت لبریز می شود و در نهایت اگر باورهای عمیق مذهبی و اخلاقی نداشته باشد برای جبران این احساس حسادت دست به رفتارهای آسیب زننده به خود و اطرافیان می زند.
قتل از جمله جرائمی است که قابلیت پیشگیری انتظامی کمی دارد و هر لحظه ممکن است فردی که یک انسان معمولی و یک شهروند عادی در این جامعه بوده و سابقه رفتار خشونت آمیزی نیز ندارد در یک لحظه کنترل خود را از دست داده و دست به جنایتی هولناک بزند و یا یک دعوای خانوادگی ساده با پرت کردن یک شی سنگین یا نوک تیز، دور از چشم پلیس ، زیر سقف یکی از خانه های این شهر تبدیل به قتلی خانوادگی شود ! ولی قبل از آنکه قتل رخ بدهد و پلیس با اقدامات انتظامی برای کشف پرونده وارد عمل شود می توان با تقویت باورهای مذهبی و اخلاقی و آموزش مهارت های زندگی از جمله کنترل خشم و حل مساله وقوع قتل را در جامعه کاهش داد.
قبطه خوردن امر پسندیده ای است زیرا باعث می شود شما برای رسیدن به جایگاه فردی که به او قبطه می خورید تلاش کنید اما اگر این حس را سرکوب کنید و یا بخواهید بدون تلاش به آن جایگاه برسید قبطه تبدیل به حسادت می شود که روح و جسمتان را مسموم و بیمار می سازد و شما را به سمت ارتکاب رفتارهای اشتباه و غیر قابل جبران سوق می دهد .
هرگاه از فکر عملی کردن تصمیمی اشتباه مانند آسیب زدن به خود یا دیگران لبریز شدید سعی کنید انجام آن عمل را به تعویق بیاندازید و با یک روانشناس و مشاور مشورت کنید و اجازه بدهید فردی بی طرف به قضاوت شرایط زندگی شما بپردازد وشما را به سمت اتخاذ بهترین تصمیم هدایت و ارشاد کند .
خشم و حسادت دو صفت نکوهیده و ناپسند هستند که بیشترین نقش را در آلوده ساختن دست بشر به خون همنوع خود دارند و مرتکبین جنایت در یک لحظه اراده و قوه قضاوت خود را به دست خشم و حسادت می سپارند و بلافاصله پس از ارتکاب قتل و دستگیری پشیمان می شوند آنهم زمانی که انسانی جان خود را از دست داده و دیگر قابل جبران نیست .
به یاد داشته باشید حتی یک قاتل در اداره دهم پلیس آگاهی وجود ندارد که در نتیجه خشم و حسادت مرتکب قتل شده باشد و سرشار از احساس پشیمانی و ندامت نباشد . پیش از آنکه دیر بشود و راهی برای جبران نباشد افکار منفی و مسموم را با کمک یک مشاور و روانشناس توانمند و خبره از ذهن و زندگی خود دور کنید و یاریگر پلیس آگاهی در کاهش پرونده های جنائی باشید
منبع :رکنا