محور بودن مردم از ویژگیهای اساسی کار در بنیاد برکت است
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان اینکه در این ستاد از طریق بنیاد برکت 25هزار و 500 طرح متنوع با 8 هزار و 400 میلیارد تومان با 40 نیرو اجرا شده است، اظهار کرد: ما ظرفیتهای کشور را برای عمران و آبادی بهکار گرفتهایم، خودمان مدرسه و مسکن نساخته و وام ندادهایم، و از ظرفیت سازمانها و بانکها استفاده کردهایم.
به گزارش شما نیوز ، محمد مخبر در مراسم افتتاح هزارمین مدرسهی برکت با بیان اینکه 10 سال از فرمان تاریخی مقام معظم رهبری برای تشکیل بنیاد برکت میگذرد، گفت: خود ما هم فکر نمیکردیم روزی در ستاد اجرایی به این نقطه از فعالیتهای اجتماعی برسیم.
وی افزود: کار ما از توانمندسازی اقتصادی و مدرسهسازی شروع شد و امروز 14 خدمت متنوع در حوزههای مسئولیتهای اجتماعی و محرومیتزدایی ارایه میدهیم.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان اینکه اشتغالزایی محوریترین کار ماست و تاکنون 322 طرح اقتصادی در مناطق محروم ایجادو از 170 مورد خارج شدیم، گفت: ما با هر دو تومان، 10 تومان کار کردیم و اخیراً هم طرحهای اقتصادی اجتماعمحور را شروع کردهایم.
وی افزود: در زمینهی سلامت در حال بیمارستانسازی و تکمیل بیمارستانهای نیمهتمام هستیم. از 11 بیمارستانی که متهد به ساخت آنها در مناطق محروم شدیم، تاکنون هفت مورد تحویل شده که برخی از آنها 20 سال بود نیمهکاره باقی مانده بودند.
مخبر با اشاره به اینکه قرارداد ساخت 21هزار و 500 مسکن را با مشارکت بنیاد مسکن منعقد کردیم که60 درصد آنها تحویل شده است، اظهار کرد: 60 هزار نسخهی بیماران سرطانی را پرداخت و 60 هزار وام قرضالحسنه اعطا کردهایم. همچنین3000 زوج نابارور را برای درمان تحت پوشش قرار دادیم که تاکنون 110 کودک از زوحین نابارور به دنیا آمدهاند.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ادامه داد: همچنین در خصوص کاشت حلزون شنوایی برای درمان کودکان ناشنوا فعالیت خوبی داشتهایم و امروز تعداد زیادی از کودکان شنوایی خود را به دست آوردهاند و همهی اینها به برکت وجود رهبر معظم انقلاب و پشتیبانی بیدریغ دفتر ایشان و هیأت امنای ستاد بوده است.
وی با تأکید بر اینکه محور بودن مردم از ویژگیهای اساسی کار در بنیاد برکت است گفت: مردم مشارکت میکنند و تا امروز 14 هزار تقاضای مشارکت داشتیم که 6000 مورد جدی بوده و اسناد تحویل شده و به معنای آن است که 12هزار میلیارد تومان آمادهی مشارکت داریم و میشود کارهای بسیاری در زمینهی توانمندسازی اقتصادی و اشتغالزایی انجام داد.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تصریح کرد: باید به اصل 44 و اقتصاد مقاومتی توجه کنیم که عصارهی آن این است که کار را به دست مردم بدهیم. در کشور مشکل تصمیمگیری و شجاعت و جسارت در کار داریم.
مخبر ادامه داد: اگر روزی در کشور دستگاهها را به علت کارهای نکرده بازرسی کنند، معلوم میشود کارهای نکرده به مراتب بیشتر است و باید بیشتر به آن ایراد گرفت. متأسفانه از مدیری که میآید و بعد از 10 ماه با توجه به امکانات موجود دربارهی کارهای نکردهاش سؤال نمیکنند و نتیجه این میشود که منابع کشور معطل میماند.
وی با بیان اینکه در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از طریق بنیاد برکت 25هزار و 500 طرح متنوع با 8 هزار و 400 میلیارد تومان با 40 نیرو انجام شده است اظهار کرد: ما ظرفیتهای کشور را برای عمران و آبادانی بهکار گرفتهایم، خودمان مدرسه و مسکن نساخته و وام ندادهایم و از ظرفیت سازمانها و بانکها استفاده کردهایم.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) افزود: آمادهایم هزار مدرسهی دوم برکت را بسازیم. تاکنون از قرارداد ساخت 1357 مدرسه، بیش از هزار مورد تکمیل شده است. برای آبادانی 4000روستا هدفگیری کردیم که 2500 مورد انجام شده است.
وی تأکید کرد: کار در آموزش و پرورش هزینه نیست و بهترین سرمایهگذاریها در آن باید انجام شود. باید در آموزش و پرورش به شکل اصولی سرمایهگذاری شود.
مخبر با بیان اینکه در هیچ کاری نیت ماندگاری نداشتیم ادامه داد: تصمیم داریم شرکتهای باقیمانده را واگذار کنیم و نمیخواهیم هیچیک را نگه داریم و همه باید به بورس بروند و به مردم واگذار شوند. متأسفانه بوروکراسی حاکم در سیستم اداری از مشکلات کشور است که باید آن را رفع کرد. امروز تقاضای مشارکت ما زیاد و است اگر بتوانیم اقتصاد را به مردم بدهیم و دولت سیاستگذار باشد، جلوی فساد هم گرفته میشود.
76 مدرسه ساخت بنیاد برکت با 600 کلاس در 26 استان کشور به عنوان هدیه مقام معظم رهبری، به آموزش و پرورش تحویل داده شد تا در اختیار دانشآموزان مناطق محروم قرار گیرد.
برهمین اساس پس از پایان یافتن ساخت هزار مدرسه تعهد شده اول، تفاهم نامه ساخت هزار مدرسه دوم برکت در مناطق کمتر توسعه یافته و ساخت 25 مدرسه در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه بین آموزش و پرورش و بنیاد برکت امضا شد.