تولید جهانی منگنز به ۱۸ میلیون تن رسید
تولید جهانی منگنز در سال ۲۰۱۸ میلادی با رشد ۴ درصدی به ۱۸ میلیون تن افزایش یافت.
به گزارش خبرنگار شمانیوز و به نقل از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو): میزان استخراج این ماده معدنی از ۱۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تن در سال ۲۰۱۷ میلادی به ۱۸ میلیون تن در سال گذشته میلادی افزایش یافت. طی مدت مذکور، افریقای جنوبی با تولید ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن منگنز در رتبه نخست جهان جای گرفت. این میزان در سال ۲۰۱۷ میلادی ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تن بود. استرالیا با تولید ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تن منگنز و گابن با تولید ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن منگنز به ترتیب دومین و سومین تولیدکننده بزرگ این ماده معدنی در سال ۲۰۱۸ میلادی بودند.
همچنین چین با تولید یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن منگنز در رتبه چهارم و برزیل با تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن از این ماده معدنی در رتبه پنجم جای گرفتند. بیشترین ذخایر منگنز جهان در آفریقای جنوبی مجموع ذخایر منگنز جهان در سال ۲۰۱۸ میلادی ۷۶۰ میلیون تن به ثبت رسید که آفریقای جنوبی با ۲۳۰ میلیون تن ذخیره این ماده معدنی، بیشترین میزان را در اختیار دارد. اکراین و برزیل نیز به ترتیب با ۱۴۰ میلیون تن و ۱۱۰ میلیون تن در رتبه های دوم و سوم ذخایر منگنز جهان جای گرفتند. مهمترین کاربرد منگنز در صنعت، تهیه آلیاژهای آهن و به عنوان ماده اساسی برای تولید چدن و فولاد است. منگنز بیشـترین کـاربرد را در تولیـد فـولاد (فولادهای کربن دار، آلیاژ کـم مقاومت، ضدزنگ ابزارآلات) و آلیاژهای غیرفولادی (آلیاژهای غیرآهنی، فروآلیاژها و چدن) دارد. فولاد به خصوص فولادهای کربن دار بخش اصلی بازار منگنز را به خود اختصاص میدهند. از دیگر کاربرد عمده منگنز در
صنایع شیمیایی (انواع مـواد شـیمیایی، تهیه کودهای شیمیایی، انواع سولفات و اکسی سولفاتهای منگنز در خوراک دام و افزودنیهای کودهای گیاهی، رنگ سازی و تهیه پرمنگنات سدیم و پتاسیم که به عنوان ٢١ ضدعفونی کننده و اکسید کننده به کار میروند) است.