شمانیوز
شما نیوز

نظر جالب بازیگران به تیپ های منشوری سلبریتی ها + تصاویر

نظر جالب بازیگران به تیپ های منشوری سلبریتی ها + تصاویر

مصطفی پورکیانی مراسم اکران خصوصی و فتوکال (گفتگو تصویر) فیلم سینمایی «مسخره‌باز» که این روز‌ها در حال اکران در سینماهاست، دو سه هفته پیش با حاشیه‌های نوع پوشش غیر‌متعارف متین ستوده همراه بود که البته در سال‌های گذشته و پیش از این مورد نیز تا جایی که حافظه تصویری رسانه‌ها به خاطر دارد، با موارد عجیب‌تر و غیر‌عرف‌تر هم روبه‌رو شده بودیم، ولی این‌بار با سرعت ترسناک فضای مجازی که مثل دوربینی با زوایای مختلف آماده شکار طعمه خود است، این بازیگر گرفتار جریان‌سازی فضای مجازی و رسانه‌ها شد.

به گزارش شمانیوز به نقل از صبح نو: مصطفی پورکیانی مراسم اکران خصوصی و فتوکال (گفت‌وگو تصویر) فیلم سینمایی «مسخره‌باز» که این روزها در حال اکران در سینماهاست، دو سه هفته پیش با حاشیه‌های نوع پوشش غیر‌متعارف متین ستوده همراه بود که البته در سال‌های گذشته و پیش از این مورد نیز تا جایی که حافظه تصویری رسانه‌ها به خاطر دارد، با موارد عجیب‌تر و غیر‌عرف‌تر هم روبه‌رو شده بودیم ولی این‌بار با سرعت ترسناک فضای مجازی که مثل دوربینی با زوایای مختلف آماده شکار طعمه خود است، این بازیگر گرفتار جریان‌سازی فضای مجازی و رسانه‌ها شد؛
 

 

البته نگارنده این سطور قصد دفاع از بازیگر نام‌برده را ندارد، چرا که بعد از این نمایش ظاهر، سر و صدای مردم در فضای مجازی و حقیقی با تفکرات و عقاید مختلف هم درآمده بود که برخی به‌لحاظ اخلاقی این پوشش را در تضاد با فضای فرهنگی کشور می‌دانستند و گروهی دیگر مدعی شدند اگر مردم عادی چنین پوششی داشته باشند، حتما پلیس به آن‌ها تذکر خواهد داد؛ اما درباره بازیگران اوضاع به‌گونه دیگری است.

 

در همان روزهای نخست این ماجرا،  طی گفتگویی با متین ستوده درباره حواشی پیش‌آمده پرسید و ستوده نیز با بیان اینکه تیپ و پوشش من معمولا تداوم و ثبات مشخصی داشته و عجیب‌و‌غریب نبوده ‌است؛ از فحاشی کاربران فضای مجازی به خود می‌گوید و اینکه او با آراستگی لباس پوشیده و... «آدم انتقاد را گوش می‌دهد و آن را قبول یا رد می‌کند؛ اما توهین به آدم‌ها واقعا زشت است. اگر به‌دنبال حاشیه‌سازی بودم، در این سال‌ها به‌سمتش می‌رفتم. قصدم این بود لباسی بپوشم که آراسته باشد؛

 

اما اگر مردم آن را نپسندیده‌اند، شخصا از آن‌ها عذرخواهی می‌کنم.» البته او در فضای مجازی نیز با گذاشتن پستی از مردم عذرخواهی می‌کند؛ «با توجه به اینکه اخیرا عکس‌هایی از بنده در شبکه‌های مجازی منتشر گردیده است، صرف‌نظر از اینکه هیچ‌گونه قصد و نیتی در راستای هنجارشکنی نداشته و ندارم، چنانچه باعث سوءاستفاده برخی از شبکه‌های معاند گردیده و موجبات تکدر خاطر برخی هموطنان عزیز را فراهم نموده است، از همه این عزیزان و همچنین خانواده محترم شهدا عذرخواهی می‌نمایم.»

 

البته ماجرا به اینجا ختم نمی‌شود و ستوده با احضار به دادسرای ارشاد به این حواشی پاسخ می‌دهد. در همان روزها مسعود نجفی، مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی در ارتباط زنده تلفنی با برنامه «سلام صبح‌بخیر» شبکه سه می‌گوید: «در حال تهیه دستورالعملی هستیم تا چهره‌های هنری، سینمایی و ورزشی که در برنامه‌های مختلف حضور پیدا می‌کنند، اصول و چارچوب را رعایت کنند و این دستورالعمل تا هفته آینده نهایی خواهد شد. برگزارکنندگان مراسم سینمایی باید متعهد شوند اصول و چارچوب‌هایی را رعایت کنند تا شاهد موارد این‌چنینی نباشیم. در چند سال اخیر درخواست ما در جشنواره ملی فیلم فجر این بود که مثل خیلی از رویداد‌های معتبری که اتفاق می‌افتد، عوامل با لباس رسمی حضور پیدا کنند تا هم شأنیت مراسم، هم افراد رعایت شود و اگر به این سمت برویم، اتفاق خوبی رخ خواهد داده است.»

 

احسان قاضی‌زاده‌هاشمی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نیز در این خصوص می‌گوید: «کمیسیون فرهنگی مجلس در حاشیه اتفاقات اخیر درباره مراسم اکران خصوصی برخی آثار سینمایی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین سازمان سینمایی گزارش‌گیری کرده و درباره این مشکل بررسی و کارشناسی دقیقی صورت خواهد گرفت.

 

واقعیت امر اینکه متولیان امروز سینما خودشان از چارچوب‌های خاص و مشخصی پیروی نمی‌کنند و بیشتر مسائل را با اعمال نظریات و سلایق فردی بررسی و حل‌و‌فصل می‌کنند»، موضوع حضور وزیر ارشاد در مجلس در گفت‌وگو‌های دیگر اعضای کمیسیون فرهنگی از جمله احمد سالک و سیدصادق طباطبایی نیز تأکید شده است. حجت‌الاسلام سیدصادق طباطبایی‌نژاد، نایب‌رئیس دوم کمیسیون فرهنگی مجلس نیز در اظهارنظری از تشکیل «شورای سلبریتی‌ها» در وزارت ارشاد خبر داده و می‌گوید: «در جشنواره فجر و مراسم‌های سینمایی دیگر پیش از نمایش فیلم، بازیگران می‌آیند، تصاویری می‌گیرند و گاهی در آن تصاویر، شئونات و قوانین جمهوری اسلامی زیر سؤال می‌رود. با توجه به این حاشیه‌ها و هنجارشکنی‌ها، شورایی در وزارت ارشاد تحت عنوان شورای «چهره‌ها و سلبریتی‌ها» تشکیل شده و معاون وزیر هم دبیری این شورا را برعهده دارد».

 

در ادامه با برخی از بازیگران خانم درخصوص این حواشی و اینکه حضور بازیگران زن با پوشش‌های نامتعارف، ابتدا برای خود آن‌ها حواشی درست می‌کند و در ادامه از اعتبار آن‌ها در جامعه می‌کاهد، به گفت‌وگو نشستیم.

 

پروانه معصومی: عده‌ای همیشه به دنبال حاشیه‌سازی هستند

نظر سلبریتی‌ها درباره پوشش بد

 

پروانه معصومی، بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون در این‌باره می‌گوید: «لباس پوشیدن و در کل پوشش، به شخصیت آدم‌ها برمی‌گردد و هرکس یک نوعی لباس می‌پوشد. شاید یک عده‌ای دل‌شان می‌خواهد به نحوی لباس بپوشند که همواره به چشم بیایند. البته تا جایی که خاطرم هست این مورد همیشه و در همه زمان‌ها وجود داشته است. البته وقتی کسی معقول لباس بپوشد، مسلما با حاشیه‌های کمتری همراه بوده و طبیعی است که عده‌ای همیشه دنبال حاشیه‌سازی هستند».

 

فریبا کوثری: باید عرف جامعه را رعایت کنیم

نظر سلبریتی‌ها درباره پوشش بد

 

فریبا کوثری نیز که با نقش‌های متفاوت در خاطر مردم می‌درخشد، با اظهار اینکه پوشش هر کسی در وهله اول به خود شخص و شخصیت او ارتباط دارد و من سعی می‌کنم خیلی به صورت شخصی اظهار نظر نکنم و به همه سلایق احترام می‌گذارم، گفت: «خیلی دوست ندارم پوشش کسی را نقد کنم؛ البته جامعه ما یک عرفی دارد. ما در یک جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که یک تعریف و معیاری برای پوشش دارد. دنیا در حال تغییر است و این تغییرات روی پوشش هم اثرگذار بوده ولی خب ما باید سعی کنیم حداقل عرف‌ها را رعایت کنیم و اول به خودمان و بعد به افراد جامعه‌مان و مهم‌تر از آن به حرفه‌ای که داریم احترام بگذاریم.»

 

مهرانه مهین‌ترابی: بعضی‌ها کلا به دنبال جلب توجه بیشتر هستند

نظر سلبریتی‌ها درباره پوشش بد

 

مهرانه مهین‌ترابی، بازیگر توانای سریال‌های تلویزیونی نیز خود را به دور از فضای مجازی و چنین مراسم‌هایی معرفی می‌کند و می‌گوید: «من شخصا به دلیل اینکه کمتر در این‌گونه مراسم‌ها حاضر می‌شوم و خیلی هم اهل فضای مجازی نیستم، بالطبع از اخبار و چنین حاشیه‌هایی به دورم ولی هر کسی که با هر لباسی در اجتماع ظاهر می‌شود، حتما پیش خودش به حاشیه‌های آن نیز فکر کرده است و شاید بعضی‌ها کلا به دنبال جلب توجه بیشتر باشند و به عمد با چنین پوشش‌هایی در اجتماع ظاهر می‌شوند تا سلیقه خاصی را به نمایش بگذارند. البته هر کس بسته به نوع نگاه خود به زندگی، در برخوردهای خود با افراد و اجتماع یک‌سری چارچوب‌ها را تعیین می‌کند که یکی از آن‌ها نوع پوشش است و هر کس بنا بر تفکر و اعتقاداتش یک نوع پوشیدگی را انتخاب می‌کند که بسته به آدم‌ها متغیر است.»

 

برخی با بی‌حجابی فکر می‌کنند آزادند

بانو زهرا سعیدی نیز حجاب را یک اعتقاد قلبی عنوان و در ادامه اظهار کرد: «نمی‌شود کسی را به زور وادار به کاری کرد. متاسفانه الان در جامعه بدحجابی در برابر مخالفت با یک‌سری سیاست‌ها به نمایش گذاشته می‌شود؛ البته اینکه پوشش و حجاب هم سیاسی قلمداد شود، آفات خودش را دارد. البته خداوند آدم‌ها را با سلایق گوناگون آفریده و ما هم یک کشور کمونیستی نیستیم که همه با یک یونیفورم خاص در جامعه حضور پیدا کنند. به نظر من هر قدر به این مسائل بعد رسانه‌ای داده و بیشتر به آن بها بدهیم، نتیجه معکوس دارد. الان در جامعه اکثر به قریب بانوان پوشش و عرف حضور در اجتماع را رعایت می‌کنند و عده کمی هم رعایت نمی‌کنند که خیلی هم شاید مهم نباشد. اصلا بگذارید با همین ظاهر در جامعه حضور داشته باشند تا فکر کنند به آن آزادی خود رسیده‌اند.»

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۱ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی