شمانیوز
شما نیوز

بازی‌های موبایلی تنها محدود به‌عنوان‌های ساده وبی‌پایان نیستند

بازی‌های موبایلی تنها محدود به‌عنوان‌های ساده وبی‌پایان نیستند

بازی‌های موبایلی تنها محدود به‌عنوان‌های ساده وبی‌پایان نیستند.بازی‌هایی را تهیه کنید که ذهنتان را به‌طور کامل درگیر خود کنند و با پایان رساندنشان احساس افتخار کنید.

به گزارش شما نیوز ،

بازی‌های موبایلی تنها محدود به‌عنوان‌های ساده وبی‌پایان نیستند. همیشه قرار نیست در مترو، تاکسی یا دفتر کارتان بنشینید و کاراکترهای بیچاره را در مسیر‌های بی‌انتها کنترل کرده و در انتها از دقایقی که پای آن صرف نموده‌اید، احساس پشیمانی کنید. می‌توانید بازی‌هایی را تهیه کنید که ذهنتان را به‌طور کامل درگیر خود کنند و با پایان رساندنشان احساس افتخار کنید. افتخار تنها احساسی نیست که به شما دست می‌دهد و مطمئنا احساس می‌کنید ذهن باز و گیرایی دارید که از پس حل معماها برآمده‌اید، دقیقا برخلاف احساسی که پس از شکست در بازی‌های بی‌پایان مانند Temple Run به گیمر دست می‌دهد. احساسی مملو از پوچی و اتلاف وقت. این بار تصمیم گرفتیم به بررسی ۹ بازی در ژانر معمایی بپردازیم که برای گوشی‌های هوشمند با سیستم عامل اندروید عرضه شده‌اند.

Hitman Go (M۱m۲)

تاس برای هیتمن

عنوان «هیتمن گو» را در این لیست قرار دادیم ولی حقیقت این است که هر سه عنوان Go که توسط اسکوئر انیکس ساخته شده‌اند، شایستگی حضور در این لیست را دارند.

سازندگان با قرار دادن کاراکتر هیتمن، شخصیتی که به واسطه مهارت‌های آدم‌کشی و مخفی کاری خود شهره است، در یک عنوان پازل نوبتی دست به ریسک بزرگی زدند. با این حال ریسک آنان جواب داد برهمین اساس تصمیم گرفتند بازی‌هایی از سری «مهاجم مقبره» (Tomb Raider) و «دیاس اکس» (Deus Ex) را نیز با همین روش بسازند.

Tetris

بلوک‌های دوست‌داشتنی (M۳M۴)

درست است که چنین انتخابی خیلی موجب تعجب و شگفتی نیست، ولی نمی‌توان منکر چالشی شد که بازی تتریس در این سال‌ها برای کاربران خود ایجاد کرده است. پس کسی نمی‌تواند بابت قرار دادن این بازی در لیست ایرادی بگیرد. گیمرهایی که بازی تتریس را تجربه کرده‌اند به‌خوبی می‌دانند کسب امتیازات بالا در این بازی از حل هر معمایی سخت‌تر است زیرا نیاز به سرعت‌عمل بالا و تفکر سریع دارد. لذا تصمیم بازیکنان برای قرار دادن هرکدام از بلوک‌ها را می‌توان بخشی از حل یک معمای بزرگ دانست.

الکترونیک آرتز نسخه مخصوص اندروید تتریس را به همراه چندین مد جدید و بخش آنلاین عرضه کرد. با وجود تلاش سازندگان برای بهبود تتریس، طراحی ساده و درعین حال درگیر کننده بازی برای سرگرمی طولانی مدت گیمرها کافی است.

Mini Metro

متروساز کوچک (m۵m۶)

این بازی که نامزد جایزه بفتا نیز شده است، یک عنوان معمایی در زمینه برنامه‌ریزی و ساخت خطوط مترو و بهره برداری حداکثری از آن است.

در شهری که شباهت زیادی به لندن دارد، گیمرها باید با کشیدن خطوط متروی جدید به ایستگاه‌ها و افتتاح تونل، به بهترین شکل ممکن مسافران را به مقصد برسانند. کشیدن خطوط جدید تنها نکته گیم پلی نیست و گیمرها باید باتوجه به تعداد مسافران و طول سفرهای آن‌ها، ایستگاه‌ها و خطوط جدید را افتتاح کنند. گیم پلی بازی در عین ساده بودن بسیار درگیر کننده و اعتیادآور است. پس نباید در تجربه آن شک کرد.

You Must Build A Boat

قایقی خواهم ساخت.. (M۷m۸)

همان طور که از نام بازی برمی‌آید باید قایق بسازید، با این حال تنها ساخت این قایق کافی نیست و باید خدمه قایق خود را نیز انتخاب کنید. آن هم نه خدمه‌های عادی بلکه افراد عجیب و غریبی که هرکدام قدرت خاصی در اختیار دارند.

با این حال گیم پلی چندان حول و حوش ساختن نمی‌چرخد و بیشتر وقت گیمرها صرف کشتن دشمنان، بازکردن درب‌ها و نابودی موانع می‌شود. بازیکنان باید با ساخت بهترین قایق و انتخاب مناسب‌ترین خدمه، ماموریت‌ها را به پایان برسانند.

The Room Three

به سوی اتاق سه (m۹m۱۰)

«اتاق» (Room) را بدون شک می‌توان موفق‌ترین سری معمایی‌ دانست که در پنج سال گذشته منتشر شده است، اگر «کندی کراش» (Candy Crush) ، ۲۰۴۸ و«مانیومت ولی» (Monument valley) را کنار بگذارید. پس باید بگوییم «اتاق» موفق‌ترین سری در پنج سال نبوده است. با این حال هیچ شکی در جذابیت این سری نیست. گیم پلی بازیکنان را درگیر مکانیسم‌ها و نکات مخفی در اتاق می‌کند. معماهای بازی به‌خوبی طراحی شده‌اند، با این حال اتمسفر تاریک و حس و حال تنهایی که به بازیکنان در حین حل معماها دست می‌دهد، از نکات منفی این بازی هستند.

Monument Valley ۲

دره زیبایی (M۱۱m۱۲)

چه چیزی می‌توان درباره این بازی گفت؟ اولین قسمت سری به قدری موفقیت کسب کرد که حتی در سریال «خانه پوشالی» هم آن را نمایش دادند. برپایه همین موفقیت و انتظار گسترده گیمرها بود که قسمت دوم آن در کنفرانس شرکت اپل رونمایی شد. در بازی باید به جابه‌جایی راه‌پله‌ها و معماری ساختمان‌ها بپردازید تا راه عبوری برای مادر و فرزندش ایجاد کنید. در نگاه نخست شاید تصور کنید با یک بای ساده سروکار دارید، ولی گیم پلی نسبتا سخت و طراحی هنری بی‌نظیر، از این بازی یک شاهکار ساخته است.

Framed ۲

بازی با کتاب (m۱۳m۱۴)

اگر قرار بود بابت طراحی هنری و استایل به بازی‌ها جایزه دهیم، بدون شک Framed۲ یکی از کاندیداهای اصلی بود. این بازی به قدری زیبا طراحی شده است که به سرعت قلب گیمرها را تسخیر می‌کند. با این حال طراحی هنری زیبا تنها نقطه قوت این بازی نیست و داستان سرایی هم در آن به بهترین نحو ممکن انجام می‌شود. بیش از این که با یک بازی سروکار داشته باشید، با یک کتاب متحرک روبه رو هستید که خود باید داستان آن را پیش ببرید.

Prune

درختی در دوردست (M۱۵M۱۶)

مانند بسیاری دیگر از بازی‌های موجود در لیست، «پرون» نمونه دیگری از این واقعیت است که صفحه‌های لمسی به چه اندازه امکانات و فرصت در اختیار سازندگان بازی‌های موبایلی قرار داده‌اند.

«پرون» در سال ۲۰۱۵ توسط مجله تایم به‌عنوان بازی سال انتخاب شد. دلیل استقبال از آن هم گیم پلی زیبا و نوآورانه‌ای است که موجب لذت بخش شدن بخش معمایی آن شده است. با استفاده از تلفن هوشمند حتی می‌توانید باغداری هم بیاموزید.

A Good Snowman is Hard to Build

دغدغه ساخت آدم برفی (M۱۷M۱۸)

«ساخت یک آدم برفی کار سختی است» را می‌توان یک بازی تیمی به همراه طراحی هنری و موسیقی جالب توجه خواند. سازندگان بازی بسیار ساده‌ای را طراحی کرده‌اند که با وجود سادگی، گیمرها را درگیر خود می‌سازد. باید برای ساخت یک آدم برفی زیبا، گلوله‌های برف را با دقت و با در نظر گرفتن اندازه‌هایشان روی هم قرار دهید. موضوعی که شاید نخست آسان به نظر برسد ولی به هیچ عنوان این گونه نیست.

دانیال کریمی طار
آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی