بیمارستان های تامین اجتماعی در ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا پیشقدم هستند
معاون درمان تامین اجتماعی استان زنجان شیوع موج دوم ویروس کرونا را در کشور بسیار مهم و حائز اهمیت خواند و تصریح کرد: هم اکنون بیمارستان های تامین اجتماعی نیز همسو با سایر بیمارستان های دانشگاهی در ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کووید 19 پیشقدم هستند و سازمان برای هر بیمار مبتلا به کرونا، بیش از 5 میلیون تومان بطور میانگین هزینه می کند.
به گزارش شمانیوز به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر جواد عابدی با حضور در محل کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی این استان، با اعضای هیات مدیره این کانون با هدف تعامل دو سویه و همسان سازی توقعات و انتظارات فیمابین دیدار و گفتگو کرد.
وی در این دیدار ضمن تشریح فعالیتها، خدمات و اقدامات برجسته مدیریت درمان استان گفت: با وجود کمبود شدید کادر پزشکی، توانستیم بیش از 7 نفر از متخصصین و فوق تخصصها را در رشته های جراحی عمومی، چشم پزشکی و داخلی برای بیمارستان امام حسین (ع) زنجان جذب کنیم.
معاون درمان استان زنجان کمبود متخصص قلب و رادیولوژی را از مهمترین نیازهای این مرکز درمانی عنوان کرد و افزود: همچنان پیگیر حل این مشکل از مبادی ذیربط هستیم.
نجفی رئیس کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی استان زنجان نیز در این دیدار، عمده ترین مشکل بازنشستگان را وضعیت معیشتی و ناهمخوانی حقوق بازنشستگان با تورم موجود در جامعه دانست و گفت: قشر بازنشستگان آسیب پذیرترین قشر جامعه هستند و در دوره سالمندی، نیازهای این قشر به پزشک و درمان بیشتر است.
وی انجام بیش از 99درصد امورات بیمه تکمیلی بازنشستگان را توسط کانون و رفع برخی مشکلات آنان را از وظایف کانون مطرح کرد و افزود: با رعایت پروتکل های بهداشتی، ماهیانه بیش از 2000 نفر از بازنشستگان بطور میانگین از خدمات کانون در زمینه های مختلف بهره مند می شوند.
نجفی رئیس کانون بازنشستگان استان زنجان اتخاذ تدابیر لازم جهت تحویل دارو به بیماران مزمن، کمبود و در تعهد نبودن برخی از اقلام دارویی و کنترل ارجاع بیماران به داروخانه را خواستار شد و تاکید کرد: در کنار مدیریت درمان استان، موضوع کمبود کادر تخصصی مراکز درمانی را از کانون عالی بازنشستگان کشور نیز پیگیری می کنیم.