شمانیوز
شما نیوز

تیم پرسپولیس | مدیرعامل پرسپولیس | مجلس | نمایندگان مجلس

فشار نمایندگان مجلس برای مدیرعاملی این مرد در تیم پرسپولیس | گزینه سیاسی پرسپولیس کیست؟

فشار نمایندگان مجلس برای مدیرعاملی این مرد در تیم پرسپولیس | گزینه سیاسی پرسپولیس کیست؟

وزیر ورزش و جوانان برای تیم پرسپولیس دوباره به حرف نماینده های مجلس گوش می دهد؟ 

به گزارش گل کوچیک انگار داستان انتخاب مدیرعامل تیم پرسپولیس ابعاد جدید پیدا کرده است. از گوشه و کنار خبر می رسد تعدادی از نمایندگان مجلس با فشار به وزارت ورزش خواهان مدیرعاملی فردی در تیم پرسپولیس شده‌اند. پیش از این برای مدیرعاملی تیم پرسپولیس گزینه‌هایی مانند سردار باران چشمه و رضا درویش مطرح شده بود و به نظر هم وزیر روی یکی از این دو گزینه برای تیم پرسپولیس نظر قطعی داشت. پس از انصراف سردار باران چشمه اکثر رسانه خبر از قطعی شدن مدیرعاملی رضا درویش در تیم پرسپولیس دادند.

اما جلسه نهایی که قرار بود چهارشنبه برگزار شود و در نهایت حکم رضا درویش داده شود به ناگهان لغو شد تا تیم پرسپولیس همچنان سرگردان بماند.

برخی نمایندگان مجلس روز گذشته خواستار حضور مجدد علی اکبر طاهری در باشگاه پرسپولیس شده اند اما سجادی، وزیر ورزش تمایلی به این کار ندارد و معتقد است طاهری امتحانش را در پرسپولیس پس داده است!

برخی منابع اعلام کردند علت لغو جلسه روز چهارشنبه مجمع هم فشار مجلس بوده و آنها موافق مدیرعاملی رضا درویش در پرسپولیس نیستند. آنها معتقد هستند باید انتخابی انجام شود که رضایت جامعه را درپی داشته باشد. همانند انتخاب آجورلو در استقلال که باعث رضایت استقلالی ها شد‌.

گفتنی است در انتخاب مصطفی آجورلو نیز تعدادی از نمایندگان مجلس به سجادی مشاوره دادند و او موافقت کرد تا آجورلو، مدیرعامل استقلال شود‌. باید دید در داستان مدیریت پرسپولیس نیز زور نمایندگان به وزیر ورزش می چربد یا خیر‌.

بیوگرافی علی اکبر طاهری

علی‌اکبر طاهری (زاده ۲۶ فروردین ۱۳۳۵ در تهران)، مدیر ایرانی است. او مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس، مدیرعامل پیشین ساپکو و رئیس سابق صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان است.

پرسپولیس طاهری در تاریخ ۴ آذر ۱۳۹۳، به عنوان نایب‌رئیس هیئت مدیره پرسپولیس منصوب شد. پس از بازداشت حمیدرضا سیاسی مدیرعامل وقت پرسپولیس، طاهری برای مدتی به عنوان سرپرست باشگاه، مسئول امور اجرایی باشگاه شد. پس از مدتی، محمدحسین نژادفلاح، جانشین طاهری شد و به عنوان سرپرست باشگاه، امور باشگاه را در دست گرفت. بعد از گذشت چهار ماه، نژادفلاح از سرپرستی پرسپولیس برکنار و علی اکبر طاهری در تاریخ ۲۷ خرداد ۱۳۹۴، به عنوان سرپرست و پس از مدتی به عنوان مدیرعامل پرسپولیس منصوب شد. در اختیار گرفتن ورزشگاه شهید کاظمی و تجهیز آن، ایجاد زیرساخت‌های باشگاهی و درآمدهای مالی پایدار، پرداخت بدهی سنگین مانوئل ژوزه، قهرمانی و نایب قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران، قهرمانی در سوپرجام فوتبال ایران، صعود به نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا و جذب ستارگانی از جمله علیرضا بیرانوند، سید جلال حسینی، وحید امیری، رامین رضائیان و حفظ برانکو ایوانکوییچ و سایر ستارگان پرسپولیس که زمینه‌ساز قهرمانی‌های متوالی پرسپولیس شد، از جمله دستاوردها و نکات مثبت دوران مدیریت طاهری در پرسپولیس بود. نکته منفی دوران مدیریت طاهری، جنجال شکایت باشگاه ریزه اسپور ترکیه از پرسپولیس و محرومیت پرسپولیس از دو پنجره نقل و انتقالاتی و جریمه سنگین مالی به دلیل عقد قرارداد با مهدی طارمی بود. سرانجام طاهری در آبان ۱۳۹۶، پس از اختلافات شدید با اسپانسر باشگاه و وزارت ورزش و جوانان، از مدیرعاملی پرسپولیس استعفا و حمیدرضا گرشاسبی جایگزین او شد.

طاهری چه کرد و چرا از پرسپولیس رفت؟

علی اکبر طاهری مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که امروز به کار خود در این باشگاه پایان داد تا بعد از دو و نیم فصل و در میان کامنت های مثبت هواداران صندلی خود را ترک کند.

طاهری مدیری است که به واسطه رابطه نزدیک با محمود گودرزی از حوزه صنعت به ورزش آمد و در دوران حضور در این تیم کارنامه ای مثبت از خود بجای گذاشت. طاهری زمانی پرسپولیس را تحویل گرفت که سرخپوشان یک تیم ورشکسته و بی عنوان در لیگ برتر بودند اما حالا پرسپولیس بهترین تیم لیگ و گروهی صاحب شخصیت قهرمانی است که حتی در روزهای پرچالش و گرفتارش به روند مثبت خود ادامه می دهد. جدایی طاهری از پرسپولیس از زمانی کلید خورد که او با اسپانسر سابق باشگاه به چالش جدی خورد و با وجود میانجی گری های وزیر، معاون ورزشی و برخی اطرافیان این رابطه هرگز بهبود نیافت. با این حال طاهری و تیمش در سه پنجره نقل و انتقالاتی بازیکنان ممتاز لیگ را به استخدام پرسپولیس درآورده و با مربیگری برانکو تیم قابل رقابت در سطح آسیا ساخته اند. طاهری در این دوران همواره به دنبال دریافت های بیشتر پرسپولیس از اسپانسرها و سایر ارگان های ذیربط بود و شاید همین اصرار باعث از چشم افتادنش شده باشد. البته طاهری به جز موفقیت در امر تیم سازی در زمینه سخت افزار و بهبود شرایط زمین اهدایی از طرف شهرداری هم گام های بلندی برداشت. البته شاید بزرگترین ایرادی که حرفه ای های مدیریت از او می گیرند بزرگتر نکردن باشگاه پرسپولیس است که البته این هم دلایل مختلفی دارد که مهمترین آن سازوکار نظارت دولتی و دخالت های بالادستی بر وضعیت باشگاه است. در عین حال طاهری به یادمان آورد که جایگاه مدیر در فوتبال بالاتر از بازیکنان یک تیم است و شاید ناراحتی بازیکنان از او به همین علت است، اینکه او به خواسته های همیشگی ستاره های پرسپولیس تن نداد. صبح امروز که وزیر استعفای وی را پذیرفت مشخصا در توجیه به موضوع بازنشستگی وی اشاره خواهد کرد چراکه به جز این نمی شود دلیلی برای جدایی این مدیر موفق از پرسپولیس آورد. البته شاید وزارت ورزش هم از کشمکش طولانی بین طاهری و دیگران به تنگ آمده و امیدوار است افراد دیگری این مسیر را با چالش کمتر پیش ببرند. وزارت ورزش همچنین امیدوار است از حضور یکی، دو چهره خوشنام به جای علی اکبر طاهری استفاده کند تا هواداران نیز که بابت این جدایی از وزارتخانه دلچرکین اند، این مساله را از یاد ببرند. اما موضوع تاسف بار در روزهای خداحافظی طاهری شایعه پراکنی های نه چندان جوانمردانه درباره کارنامه اوست. اینکه درجنگ قدرت قصد بر این است که طاهری و تیمش را به لفت و لیس های مالی متهم کنند و حتی برخی پا را فراتر گذاشته و شایعاتی عجیب را درباره تیم مدیریت مطرح می کنند. بدون شک کار طاهری در پرسپولیس خالی از اشکال نبوده اما آنچه مسلم است این باشگاه با حضور وی و البته با استفاده از دانش فنی برانکو صاحب شخصیتی متفاوت نسبت به گذشته شده و حالا امانتی در اختیارمدیریت بعدی قرار می گیرد که صدمه زدن به آن خطایی غیرقابل گذشت خواهد بود.

​ در این بین چند سوال باقی می ماند: * آیا اگر طاهری تمایل به ادامه کار داشت، وزارت ورزش با ادامه کار او موافق بود؟ * آیا مدیر بعدی می تواند در موضوع جلب درآمد، ساختارسازی و تیم سازی در سطح طاهری و بهتر از او عمل کند؟ * چرا اساسا تیمی که به شکل خصوصی اداره می شود باید با سازوکار دولتی و مسائلی مثل بازنشستگی دچارتغییرات بشود؟ * پایان تولیت استقلال و پرسپولیس توسط وزارت ورزش چه زمانی محقق خواهد شد؟ * و سوال آخر؛ چرا یک مدیر باکارنامه موفق بیشتر در معرض تغییر است تا مدیر مشابه با کارنامه ای کاملا ناموفق؟ هواداران پرسپولیس حالا در انتظار تعیین مدیرعامل و طبعا بهبود شرایط باشگاه هستند که اگر غیر از این اتفاق بیفتد، پایان کار طاهری در این باشگاه به مرور تبدیل به مشکلی بزرگ برای وزارتخانه خواهد شد. در این شرایط اگرچه تجربه های قبلی رای به بدبینی می دهد اما امیدواریم به اتفاقات بهتر که به هر حال شعار این دولت تدبیر و امید است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین